Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
defender3 írta:El lett halasztva a meccs.
Lewa hétvégén is játszott is, pedig előtte volt szó arról hogy sérült, de egyéni edzéstervet hajt végre az edzéseken.Nyiri81 írta:Ha jól látom Neuer és Lewa sem lesz a BL meccsen. Azért az nagy érvágás a Bayernnek.
Hummels nem lesz, említett kettő val. felépül.Nyiri81 írta:Ha jól látom Neuer és Lewa sem lesz a BL meccsen. Azért az nagy érvágás a Bayernnek.
Neuer ma a többiekkel edzett, ahogy Müller is ő biztos lesz Lewaról újdonságot nem tudok de elvileg ő is, Hummelsen kívül más hiányzó nem lesz a Münchenben.Nyiri81 írta:Ha jól látom Neuer és Lewa sem lesz a BL meccsen. Azért az nagy érvágás a Bayernnek.
A második bekezdéssel maximálisan egyet értek, bár én is az AM-t tippeltem továbbjutónak, szerintem sem olyan egyértelmű párharc, mint azt sokan gondolják.Messias2 írta:Amúgy, ha Ancelotti közel azonos képességű kerettel egy oda-visszavágós európai párharcban nem üti ki Zidane-t, akkor hivatalosan is megdöglött a futball, nincs mit tenni.
Egyébként szerintem nem olyan esélytelen a Leicester továbbjutása. Ha a tavalyi kemény védekezésüket tudnák hozni, akkor eléggé megszenvedne a Tico. Atleti sztem rosszabb felállt fal ellen, mint a Sevilla.
A másik 2 párharc megtippelhetetlen.
Ha az a gyenge, nulla Barca megy ki a Juve stadionba mint ami a PSG, Betis, Sociedad, Depor meg még idén vagy másik 10 csapat ellen akkor még egy 3-1 se lehet rossz, de nyilván egy 2-1 sokkal kedvezőbb.etooka9 írta:Szerintem 3-1-ről igen csak necces lenne a visszavágó. Idegenbeli gól(ok) mindenképpen kell(enek) majd.Nero. írta: Mindenképp gólt kell lőni Torinoban, az se baj ha idegenbe kikapunk 2-1, 3-1 csak legyen reális sansz a visszavágóra.
Szerintem 3-1-ről igen csak necces lenne a visszavágó. Idegenbeli gól(ok) mindenképpen kell(enek) majd.Nero. írta: Mindenképp gólt kell lőni Torinoban, az se baj ha idegenbe kikapunk 2-1, 3-1 csak legyen reális sansz a visszavágóra.
Volt olyan itteni fórumozó aki át ment a madridomra és ott írta le hogy Guardiola Barcája óta nem érzett olyan sérthetetlen csapatot mint a mostani Real, illetve ameddig nem estetek ki a kupàból az általános elvárás a tripla volt.markionni írta:Ki mondott ilyet, hogy Zidane Realja egy szinten van Pep Barcajaval? Konkretan en senkitol sem lattam soha, meg a legelvetemultebb Realosoktol se. Meg amugy sincs sok ertelme az ilyen osszehasonlitgatasoknak.
Szokasos hergeles Nero kollegatol.
Nero. írta:A Bayern úgy fogja kicsontozni a Realt ahogy kell. Itt fog véget érni az a tündérmese hogy "Zidane Realja olyan jó mint Guardiola Barcája", meg "verhetetlen Madrid" és társai.
A németek más erőt képviselnek és mentálisan se fognak osszezuhanni, plusz revansot akarnak majd 14ért.
palesz77 írta:Én a Barca-Real-Monaco-Atma 4-esre nyomtam. Sajnálnám a Münchent és a Dortmundot is, de sajna ezt érzem..![]()
Hasonlóan látom az esélyesek, egyedül a saját párharcunkat nem. Az MSN számokban ugyan nem rossz a szezonban, de közel sincs meg az a harmónia közöttük, ami az előző két szezonban, nem beszélve arról, ha a középpályán megfojtanak minket, akkor el sem jut nagyon hozzájuk a labda. Erősebb csapat, mint a PSG, és ők nem hiszem hogy megremegnének, ha fél lábbal már továbbjutottak.etooka9 írta:Juve-Barca: 45-55% az MSN miatt
Bayern-Real: mester vs tanítványa, szerintem carlo elkapja őket, taktikailag pedig lesimázza
Dortmund-Monaco: úgy érzem, hogy két sok gólos mérkőzésen fog továbbmenni a dortmund
Atleti-Leicester: kiváncsi vagyok mire megy az atleti egy bekkelős csapat ellen, de szerintem már otthon eldöntik
Hmm.palesz77 írta:Én még nem szavaztam, háh!Bob_Marley írta:Tudom mire szavaztál.![]()
Még van olyan amelyiknél nem tudok dönteni, majd utólag szavazok csak, aztán menőzök, hogy én tudtam..