Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van,amúgy is csak a bűnös magyarázkodikNormandia írta:Hagyjuk már a részünkről a reagálásokat és akkor nem görgetnénk tovább ezt a sehová sem vezető témát. Nyilván nehéz nekik ezt megemészteni, hála az égnek a gyomorgörcsért, de ahányszor reagáltok, annyiszor megy tovább az ő elképzelésük szerint. Ahogy a dal is mondja, "engedem had menjen".
Pláne, hogy két éve ez a színtelen szagtalan Juve verte ki madridékat az elődöntőben..Nero. írta:Pont az ilyen nagyképű mentalitás is hozzá állás miatt esik ki mindig a Real a Juve ellen.markionni írta: Egyebkent szerintem siman tovabbmentek a szintelen szagtalan Juven, nincsen komoly meccset eldonto jatekosuk, valamint a kp-juk se olyan eros hogy felulkerekedjen a tieteken, pedig lathatoan iden a kulcs a legyozesetekhez ez volt. Ugyhogy a helyetekben en pozitivan varnam a parharcot.
Buffon még mindig parádé, a Barzalghi-Chiellini páros a legerősebb most Európában, Alves valószínűleg az összes kóláját felszívja ellenünk, kpn nagyon szervezettek Pjaniccal és Khedirával, Dybala 100 fölött megy nyáron a Realba, Higuain pedig nagyon levan sajnálva de top 5os kilences.
Csak akkor megyünk tovabb ha elejétől a végéig nagyot küzdünk.
Az meg döbbenet hogy újabb es újabb madridisták jönnek ide magyarázni a 6-1et. Szerintem már a Barcások nagy része is meg tudta emészteni a történteket, de a realosok még mindig vonyítanak.
Gondolom kilettetek vágva otthonról mert nem Benzemát mondtátok aranylabdásnak.
Pont az ilyen nagyképű mentalitás is hozzá állás miatt esik ki mindig a Real a Juve ellen.markionni írta: Egyebkent szerintem siman tovabbmentek a szintelen szagtalan Juven, nincsen komoly meccset eldonto jatekosuk, valamint a kp-juk se olyan eros hogy felulkerekedjen a tieteken, pedig lathatoan iden a kulcs a legyozesetekhez ez volt. Ugyhogy a helyetekben en pozitivan varnam a parharcot.
Érdemes megnézni a rivális oldalak posztjainál lévő hozzászólásokat, ott azért eléggé átszálltak sokan a ló túlsó oldalára.markionni írta:MSN: Folyamatosan ferditesz minden temaban, aztan amikor meg szamonkerik rajtad annak rendje es modja szerint nem valaszolsz soha.
Egyebkent szerintem siman tovabbmentek a szintelen szagtalan Juven, nincsen komoly meccset eldonto jatekosuk, valamint a kp-juk se olyan eros hogy felulkerekedjen a tieteken, pedig lathatoan iden a kulcs a legyozesetekhez ez volt. Ugyhogy a helyetekben en pozitivan varnam a parharcot.
Sőt az első meccset is meg lehet nézni, mert ott is születtek, azért ítéletek. És én már olyat is láttam, hogy a Realnak kedveztek, bár azt lehet csak álmodtam.Cestus írta:Ha javasolhatok valamit, szerintem a kételkedők nézzék meg újra a meccset és írogassák fel maguknak, hogy mikor melyik oldal javára született egy-egy bírói ítélet. Tekintve, hogy már másfél hete pörögnek ezen a másik oldal szurkolói, szerintem nem nagy fáradság ez, viszont így megalapozottak lesznek az állításaitok, ha maradnak.
IscoDisco írta:Neymar esete az utánrúgásért. Egyetlen egy konkrétum. Lehetne még, de a többit hagyjuk, mert nem ennyire egyértelmű mint ez, fogjuk rá, hogy védhetőek. De a Neymar-é az mi volt? Ibra törlesztésért kapott 3 meccset. Csak ő könyökölt, Neymar meg szét rúgta Marquinhos (?) bokáját. Ugyanaz volt mindkettő. Tisztán látta a spori. Ha ott kiszórja, akkor nincs csodafordítás.Legendinho írta:Mondanál konkrétumot is?
Nem azt írtam, hogy szándékosan csinálta, le is írtam, hogy nem direkt nyúlt bele a meccsbe. De tévedés volt, amivel eldöntötte a meccset. Ha más ellen történt volna, akkor is ugyanolyan gáz lenne. Sőt, (bár ezt úgy sem fogjátok elhinni) ha a Real-lal történt volna ilyesmi, nem lenne jó a szám íze. Nyílván örülnék neki, de ha ilyen tiszta bírói hibákkal mennének tovább, akkor nem lenne teljes az örömöm. Mint ahogy közületek is leírták páran teljesen korrekten, hogy azért nem volt ez annyira álomszerű, mint amilyennek látszott.Legendinho írta:Érdekes, hogy ha a 50/50 eseteket egy bíró befújja a Barcának, akkor az már uefalona, meg csalás, meg a spori megnyeri a Barcának a meccset, de mikor pl ellenünk fújnak, akkor a bírói hiba része a játéknak PSG elleni meccsen is volt nem 1 olyan eset, amikor nem fújt be ezt-azt a bíró, de az soha nincs felhozva
Jöttem provokálni? Nem is én hoztam fel a témát. Csak arra reagáltam, hogy érthető, hogy kiakadt jó pár madridsta azután a meccs után. Fordított esetben ugyanez lenne.visca el barca írta:most te is idejöttél provokálni mint markionni haverod? neked is pont ua. javaslom mint neki, húzzál vissza a mardidomra, ott ömlengjél, ott vevők erre, itt nem.
Ennél egyértelműbb piros nincs. Ha Ramos csinálja ezt, akkor is azt mondom. Semmi köze nem volt a labdához, idegből ráment és rárúgott a bokájára. Vagy ott van Bale. Már a lökés előtt ki kellett volna szórni a Las Palmas ellen.S.Agüero írta:Túlzás, hogy szétrúgta, de ilyen alapon Verrattinak és Meuniernek sem kellett volna befejeznie a meccset. Messze volt az az egyértelmű pirostól, ilyen kiélezett párharcban azért ritkán látunk ilyenért egyből pirosat, persze adható lett volna, de nem volt olyan egyértelmű.
Nem mindegy a szabálytalanság milyensége. Kaphatott volna sárgát, de nem volt olyan kemény azért, hogy 2 sárgával ki kellett volna állítani. Szerintem. De hagyjuk, mert nem megmondó ember akartam látni és már így is küldenek vissza a "sötét oldalra".Cestus írta:Arról pl. mi a véleményed, hogy Mönjé ötször faltolta le Neymart és egy sárgát sem kapott?
most te is idejöttél provokálni mint markionni haverod? neked is pont ua. javaslom mint neki, húzzál vissza a mardidomra, ott ömlengjél, ott vevők erre, itt nem.IscoDisco írta:...
Neymar esete az utánrúgásért. Egyetlen egy konkrétum. Lehetne még, de a többit hagyjuk, mert nem ennyire egyértelmű mint ez, fogjuk rá, hogy védhetőek. De a Neymar-é az mi volt? Ibra törlesztésért kapott 3 meccset. Csak ő könyökölt, Neymar meg szét rúgta Marquinhos (?) bokáját. Ugyanaz volt mindkettő. Tisztán látta a spori. Ha ott kiszórja, akkor nincs csodafordítás.Legendinho írta:Mondanál konkrétumot is?
Nem azt írtam, hogy szándékosan csinálta, le is írtam, hogy nem direkt nyúlt bele a meccsbe. De tévedés volt, amivel eldöntötte a meccset. Ha más ellen történt volna, akkor is ugyanolyan gáz lenne. Sőt, (bár ezt úgy sem fogjátok elhinni) ha a Real-lal történt volna ilyesmi, nem lenne jó a szám íze. Nyílván örülnék neki, de ha ilyen tiszta bírói hibákkal mennének tovább, akkor nem lenne teljes az örömöm. Mint ahogy közületek is leírták páran teljesen korrekten, hogy azért nem volt ez annyira álomszerű, mint amilyennek látszott.Legendinho írta:Érdekes, hogy ha a 50/50 eseteket egy bíró befújja a Barcának, akkor az már uefalona, meg csalás, meg a spori megnyeri a Barcának a meccset, de mikor pl ellenünk fújnak, akkor a bírói hiba része a játéknak PSG elleni meccsen is volt nem 1 olyan eset, amikor nem fújt be ezt-azt a bíró, de az soha nincs felhozva
Belenyúlt? Mondanál konkrétumot is? Vagy neked az számít belenyúlásnak, ha a 50/50 eseteket befújta? Pl Suarez tizi?IscoDisco írta:Nyílván nem szándékosan csalt a spori, de bőven benne volt a keze abban, hogy összejött az a 6-1. Játszhatott volna ugyanilyen gyengén a PSG, de ha nem nyúl bele, akkor nem szerencsétlenkedték volna össze a kiesést.
Ebbe ne menjünk bele, mert akkor lesüllyedünk "arra" a szintre... egy intelligens embernek el kell tudnia fogadni a másik sikerét, ez a véleményem erről.IscoDisco írta:Mert mintha ez nem menne oda vissza.Barca333 írta:Talán így van. A Barcelonát csalózó, lenéző, szitkozódó, felháborodó hozzászólások miatt lehet, hogy más szemüvegen keresztül látom.Elég ugye a BL sorsolásra gondolni, hogy mennyire fenn voltatok akadva. Azért remélem nem tettétek meg a Leicester-t.
De tényleg. Egy ilyen meccs után mit vársz? Nyílván nem szándékosan csalt a spori, de bőven benne volt a keze abban, hogy összejött az a 6-1. Játszhatott volna ugyanilyen gyengén a PSG, de ha nem nyúl bele, akkor nem szerencsétlenkedték volna össze a kiesést.
Mert mintha ez nem menne oda vissza.Barca333 írta:Talán így van. A Barcelonát csalózó, lenéző, szitkozódó, felháborodó hozzászólások miatt lehet, hogy más szemüvegen keresztül látom.