Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Palesz77 írta:Amúgy ezt a nagyobb arcot én se értem néhányaknál, mintha űrfocit kezdett volna el játszani a csapat az elmúlt hetekben. Bizakodni lehet, kell is, de szerintem olyan teljesítményt nem láttunk még a srácoktól, ami alapján akkora királyok lennénk, és sima esélyesek. Hál istennek a többi csapat se remekel, nincs igazán kiemelkedő egyesület, de én szinte mindenki ellen aggódva ülnék le a meccs elé jelenleg. Az MSN az, akikben bízhatunk, ennyi "előnyünk" van a többiekkel szemben, de ha őket megfogják, vagy csak rosszabb napjuk van, nincs kedvük, akkor kb bárki kiejthet minket szerintem, a támadósoron kívül vannak gondok bőven. Főleg, hogy Busi se lesz az odavágón ha jól rémlik..
Tetszene ez a sorsolás, de egy Dortmund-Barcelona szebb lenne.visca el barca írta:nekem tökmind1, hogy ki jön, de vhogy úgy érzem (lehet a párizsi kaland mondatja velem), hogy jobb lenne ha most itthon kezdenénk. főleg ha a 3 "kicsiből" kapunk, idegenbe lehet kimennénk nagy arccal, aztán a monaco/bvb lesimázna minket....
egyébként a végső hyőztes oddsok most módusultak
barca-bayern 3.85
real 5.75
juve 8.50
atleti 10
bvb 11
monaco 19
leszte 34
viccből én is sorsoltam egyet
barca-monaco
real-juve
atleti-bvb
leszter-bayern
csont nélkül aláírnám.
Arc van ám rendesen. A Dortmund vagy a Monaco ellen automatikusan tovább is jutottunk, persze... Semmivel sem rosszabbak, mint a PSG, ellenünk is láttuk, mi volt. Én jóval szerényebben állnék hozzá, de még ha esetleg egy Leicestert kapunk, akkor is.Legendinho írta:Dortmund/Monaco/Meg az angol "űrfociklubb" közül jöhet bárkiMajd a döntőben jó lesz egy keményebb ellenfél, addig jöhetnek a gyengébbek
De ha reálisan nézem a dolgokat, akkor ezek a Real ágon vannak... Nekünk meg majd jön egy Bayern, vagy egy Tico, esetleg Juve. Realt nem említem, mert velük nem mernek összerakni ilyen hamar, akarom mondani elkerüljük majd egymást a szerencsének köszönhetően...
Szerintem a Chelsea komoly tényező lesz jövőre. Ha így mennek továbbra is a dolgok, szerintem komolyan kell majd velük számolni.ferninho írta:Annyira rohadt nevetségesek az angolok évek óta, hogy ezen csak szörnyülködni lehet...
De most végre...
Az angol bajnok mutatja, hogy visszatértek az elitbe!!!!!
![]()
![]()
Remélem jövőre mutatnak már valamit, mert ez egy nagy vicc.
Talán a Chelsea...
Hackeljük meg a meleg-hideg golyókatcsababarca írta:ezt amúgy aláírnám.Messias2 írta:Barca-Monaco
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.
Nekünk is jó lenne, real-dortmund hasonló meccs lenne, sok gól, ki tudja, ha felszívják magukat Tuchelék még meglepetést is okozhatnak.
BM-angolok egyértelmű, a Tico-Juve meg egy nézhetetlen romhalmaz, két 0-0, majd tizikkel valamelyik továbbvergődik.
deal.
ezt amúgy aláírnám.Messias2 írta:Barca-Monaco
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.
Hol kell aláírni?Messias2 írta:Barca-Monaco
Real-Dortmund
Bayern-Leicester
Tico-Juve
Szerintem ez lesz.