S.Agüero írta:Tavaly nyáron mindenki hatalmas szurkoló volt, agyondícsérték őket, most meg megy a sárdobálás, taps.
Ezt sosem értettem. Ha megy a csapatnak, akkor lehet őket isteníteni, de ha bemutatunk egy ilyen még szánalmasnak sem nevezhető nagybetűs SEMMIT, akkor nem szabad szapulni meg elküldeni őket melegebb éghajlatra, mert 1 éve milyen jó volt nekünk?
Ez a világ szégyene, hogy egy ilyen Andorrától kikapnak ezek a kétballábas szerencsétlenek. És igen, én többet a válogatott közelébe sem engedném azokat, akik ilyen "játékot" képesek letenni a gyepre. Mert ez nem egy klubcsapat, ahová megvesszük az embert és zsoldosként játszogat, úgyis megkapja a heti fizut, hanem a nemzeti válogatott, ami Grosics szavait idézve a játékosnak hatalmas megtiszteltetés, és nem nekem, mezei szurkolónak kéne leborulni előtte, mert milyen jó, hogy beválogatták. Ilyet a világ nem látott még, csak nálunk.
Ha felveszed a válogatott mezt, akkor hajtsd ki a beledet is, máskülönben inkább le se írom, mert egy éves bannt kapnék érte.
Dzsudzsákkal is abszolút egyetértek, hogy teljesen egyedül maradt azok közül, akiknek valami fogalma is van arról, mit jelent válogatottnak lenni. Tény, nagyon rossz napot fogott ki ő is, de legalább ment, próbálkozott, még ha semmi se jött össze neki akkor is. Lehet őt is sok mindenért szapulni, de az akarása sokszor kiemelkedő a CSAPATBÓL (mert legtöbb esetben ő is messze áll az elvárható szinttől, de még így is magasan a legjobban akaró játékosunk, ami nem valami derűs jövőt jósol)
Összegzésképpen, ki lehet értékelni ezt a két meccset, és remélem egy életre elfelejti Storck (vagy aki lesz a jövőben a kapitány) ezeket a lélektelen senkiket. Az én hazámat ne képviseljék ilyen emberek.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!