Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én aztán tavaly sem istenítettem őket, szimplán láttam fantáziát a játékunkban itt-ott. Viszont most ezen mit nem értesz? Kikaptunk egy Andorrától tétmeccsen. 2004 óta tegnap nyertek először tét meccsen, ez mi ha nem szánalmas?S.Agüero írta:Nézve a videókat a tegnapi meccsről, szánalmasak ezek a "szurkolók". Egy éve letérdeltek a válogatott előtt, most meg lehordják mindennek, van szint. Úgy látszik, túl nagy divat volt tavaly Magyar-szurkolónak lenni...![]()
Van igazság a kritikában, csak ez a szélsőségesség bántja a szemem.
Na de abba mi a látvány?.MessiNeymarSuarez írta:Hát igen..Itt kezdődik a probléma...MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Ha én azt mondom hogy a családra költöm a havi keresetemet, de valójában a "legősibb" szakmát űző hölgyekre(finoman fogalmazva), attól bizony nem lesznek a gyerekek sem okosabbak, sem tanultabbak, és a család sem fog jobban élni, nem elég csak mondani..
Hát igen..Itt kezdődik a probléma...MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Nem azzal van baj, hogy stadiont építenek, mert az is kell, hanem azzal, hogy az eszközökön kívül nem fordítanak az utánpótlás képzésre eleget, vagy nem akkora hangsúllyal, mint a stadionépítésre. Kb 10 - 15 évre teszem azt, amikor majd látszik valami és nem fog gondot okozni egy kijutás nemzetközi tornára.MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Attól mert kibővítik az MTK stadiont 10 000re attól még nem fognak megtanulni játszani. Itthon a korrupció melegágya a stadionépítés de felhúzhatnak bármennyit jobbak nem leszünk.csababarca írta:Nero, ne legyél már ostoba kérlek, nézd már meg mennyi pénzt ölnek a magyar kosárlabdába és mennyit a focira.
Meg mennyi hypeot kap egyik mennyit a másik. Hány csarnokot, pályát, akadémiát...közpénzt.
Néha egészen vérlázító dolgokat böfögsz ide be.
Andorra fociban kb mint Szváziföld kosárban. Így nézd ezt.
Mondjuk ez egy kicsit tenyleg irrealis, de lehet hogy legkozelebb xelunk Svajcba az sem lenne realis. Ma a szokasosnal is gyengebbek.geridoss írta:Értem én, hogy van egy szint. De azért Andorrától kikapni? Ne ez legyen már a szint, mert képességekben nem itt járunk.
Ezek az U17/20 stb. tornak se adnak valos kepet amugy. Mi lett azokkal akik bronzot szereztek az U20as VBn par eve?Nagyon rég le vagyunk maradva benne minden téren, kezdve az eszközöktől, utánpótlás oktatásról és lehetne még sorolni napokig....
Nagyon rég le vagyunk maradva benne minden téren, kezdve az eszközöktől, utánpótlás oktatásról és lehetne még sorolni napokig....Nero. írta:Az a vicc hogy ha most kikapnak akkor holnap megint menni fog a cirkusz. Realizalni kene hogy ezek a gyerekek ennyire kepesek. Barmennyire is szeretjuk a focit, mi nem vagyunk jok benne. Jok vagyunk keziben, vzilabdaban, uszasban, de fociban nem. A kosar valogatott is kb. ilyen kozepmezony vilagszinten, oket miert nem kritizalja senki?