S.Agüero írta:Nézve a videókat a tegnapi meccsről, szánalmasak ezek a "szurkolók". Egy éve letérdeltek a válogatott előtt, most meg lehordják mindennek, van szint. Úgy látszik, túl nagy divat volt tavaly Magyar-szurkolónak lenni...
Van igazság a kritikában, csak ez a szélsőségesség bántja a szemem.
Én aztán tavaly sem istenítettem őket, szimplán láttam fantáziát a játékunkban itt-ott. Viszont most ezen mit nem értesz? Kikaptunk egy Andorrától tétmeccsen. 2004 óta tegnap nyertek először tét meccsen, ez mi ha nem szánalmas?
Meg mondta a kommentár, hogy a legjobb eredményük a franciák, meg belgák elleni 1-0-ás vereség, érted, ezek a legjobb eredményeik

Futács horvát gólkirály, Nikolics tolja a gólokat, erre játszik egy Eppel (amivel semmi gond!), de nincsen más csatár behívva? Mert Sallai szélső, Balogh meg egy kalap ...
Dzsudzsák meg elsírja magát, hogy learabozzák, meg pénzért focizik, blabla, fáj az igazság? Főleg úgy, hogy igen akar, de ő elfelejtett focizni. Annó a Debrecenben jobban tolta, mint most és egy olyan ember Magyarország csapatkapitánya, aki betudja adni a labdát szélről, meg mákos a szabadrúgásoknál (gondolok itt a portugál elleni gólokra).
Szégyen, a Trónok harca jut eszembe, SHAME
Ezek után én úgy csinálnám, hogy kijelenteném semmilyen támogatást nem engedélyezek, vagy felállnék a Böde - Torghelle csatársorral, gólunk nem lenne több, de jobban elfáradnának az ellenfél védői.