Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
HülyeNormandia írta:Na ok, de ki vezetné akkor a következő fordulót?.recrea írta: Az eltiltást a sporira is értem, ha marhaságot csinál, legyen letiltva 2-5-10 meccsre, de ilyet még nem láttam, érthetetlen. Lehet tévedni, de néha úgy elengedik a meccset, h vállalhatatlan.
Na ok, de ki vezetné akkor a következő fordulót?.recrea írta: Az eltiltást a sporira is értem, ha marhaságot csinál, legyen letiltva 2-5-10 meccsre, de ilyet még nem láttam, érthetetlen. Lehet tévedni, de néha úgy elengedik a meccset, h vállalhatatlan.
Azzal egyetértek, hogy nem kell minden meccs után beírni egy adott topicba, hogy mit nézett el a bíró, de amíg nem alakulnak ki önkényes viták hozzászólásokon keresztül arról, hogy "gonosz bírók, miattuk nem vezeti a Barca a bajnokságot", szerintem elfér. Legalább akkor is látjuk a történéseket, amikor nincs lehetőség leülni meccset nézni. Egyébként igen, most túl lett tolva szerintem is.recrea írta:Egyrészt "mi" innen úgysem tudunk ezzel mit kezdeni, szóval vagy beböfögjük ide minden meccs után, amikor valamit elnéz a spori, vagy akár értelmes beszélgetést is folytathatunk.
Bocsánat, tényleg félreértettelek titeket, ebből a kontextusból nincs kivetnivalóm a hozzászólásoddalrecrea írta:Másrészt, nem arra reflektáltam, h megemlítette, hanem arra, h tényként közölte, h a Malaga ott hagyott 2 pontot a bíró miatt, holott ezt nem lehet kijelenteni.
Az eltiltást az adott mérkőzésen történt események szankciójára értem, nem a "külső" hibákra.ntibi67 írta:Volt eltiltás,nem rég agy asszisztenst tiltottak el,mert állítólag jóban volt néhány Barca játékossal.
Egyrészt "mi" innen úgysem tudunk ezzel mit kezdeni, szóval vagy beböfögjük ide minden meccs után, amikor valamit elnéz a spori, vagy akár értelmes beszélgetést is folytathatunk.Petr írta:Rátapintottál a lényegre, épp ezért lenne korrekt, ha nem a bírón múlna egy meccs kimenetele, hanem csak a játékosokon. Ezt értem bármilyen oldalra történő bírói tévedésre.recrea írta:Az, ha az első félidőben nem adja meg a spori a lesgólt, nem azt jelenti, h a Malaga pontot vitt volna el Madridból. Lehet hazaküldik őket 5-0-al, mert másképp alakul a meccs.
Nem értem, miért baj az, ha szóba van hozva, hogy a játékvezetés kritikán aluli? A mai technikával bőven lehetne ezt kompenzálni. Az nem megoldás, hogy a homokba dugjuk a fejünket, és nem foglalkozunk vele. Ez nem viszi előrébb a fejlődést, ráadásul a világ rohan. Cselekedni kell, mert van rá mód.
Azt már meg sem említem, hogy Spanyolországban nincs utólagos szankció a felvételek alapján.
Rátapintottál a lényegre, épp ezért lenne korrekt, ha nem a bírón múlna egy meccs kimenetele, hanem csak a játékosokon. Ezt értem bármilyen oldalra történő bírói tévedésre.recrea írta:Az, ha az első félidőben nem adja meg a spori a lesgólt, nem azt jelenti, h a Malaga pontot vitt volna el Madridból. Lehet hazaküldik őket 5-0-al, mert másképp alakul a meccs.
Azért nem kell demagógnak lenni, mert az ilyen hozzászólásokkal hergelik fel egymást itt az emberek, aztán jönnek a hülye írások, ahogy lejjebb is. Az, ha az első félidőben nem adja meg a spori a lesgólt, nem azt jelenti, h a Malaga pontot vitt volna el Madridból. Lehet hazaküldik őket 5-0-al, mert másképp alakul a meccs.Vakmacska írta:Szerintem az a baj, hogy ezek a tévedések pontokba kerülnek. most pl 2-be.
Nekünk is voltak tévedések, pl megadták Alcacer gólját 3-0-nál, ami már mindegy volt.
A már megtörténteken szerintem sem érdemes siránkozni, azokkal már nem lehet mit tenni, de azon igenis dolgozni kellene, hogy jövőben jóval kevesebb legyen.Engem ezek a bírói tévedések egyáltalán nem mozgatnak meg, kicsit sem érdekel.
És ez egy rendkívül okos gondolat, kár, h Arda pont csukva tartotta a fülét. Lehet mondani, h elvitte a hév, de én úgy gondolom, aki a 90. percben kapunak háttal az oldalvonalnál szabálytalankodik, annál az ész legkisebb szikráját sem lehet felfedezni.Vakmacska írta:Ezt anno már LE is észrevette, nem volt véletlen, hogy elmondta a skacoknak, hogy ne szabálytalankodjanak közel a kapuhoz.
Roncika azt láttam, hogy még 100%-os ziccerben sem tudott betalálni. Szemben a kapuval, egyedül.
Ezt anno már LE is észrevette, nem volt véletlen, hogy elmondta a skacoknak, hogy ne szabálytalankodjanak közel a kapuhoz.Stalkyard írta:Egyébként ez tényleg röhej, hogy jelenleg gyakorlatilag egy komoly fegyverük van, a rögzített szituk és hogy Ramos befejeli. Hihetetlen hogy nem tudnak rá kiemelten figyelni.
Pedig, hogy fikázták az ATMA-t mikor ugyan ezzel a taktikával lettek bajnokok.Stalkyard írta:Egyébként ez tényleg röhej, hogy jelenleg gyakorlatilag egy komoly fegyverük van, a rögzített szituk és hogy Ramos befejeli. Hihetetlen hogy nem tudnak rá kiemelten figyelni.
kezd röhejes lenni amit ez a hentes művel...(mintha be lenne drogozvaLG írta:Csak a szokásos.S.Agüero írta:Ja, csak hogy legyen min csámcsogni, Ramos második gólja les volt.
Csak a szokásos.S.Agüero írta:Ja, csak hogy legyen min csámcsogni, Ramos második gólja les volt.
-Nem lettünk gyengék, csak hiba van a rendszerben.Nero. írta: Hagyjad, nagyon gyengék lettünk. Enriquet evvegen kikell rugni es az egész jatekunkat át kell szervezni mert ennek a Barcának már vége. Mindenképp külsős edző kell, Simeone vagy Klopp, és 3 VKPval kell majd felállni esetleg Neymart kozeppalyaskent jatszatni.
Jó erős odamondás, semmi értelme, objektív véleményt nem tartalmaz de legalább r.hadt menő, főleg olyan esetben felhozni mikor a másiknak köze nincs ezekhez az idióta véleményekhez.Nero. írta: Hagyjad, nagyon gyengék lettünk. Enriquet evvegen kikell rugni es az egész jatekunkat át kell szervezni mert ennek a Barcának már vége. Mindenképp külsős edző kell, Simeone vagy Klopp, és 3 VKPval kell majd felállni esetleg Neymart kozeppalyaskent jatszatni.
Hagyjad, nagyon gyengék lettünk. Enriquet evvegen kikell rugni es az egész jatekunkat át kell szervezni mert ennek a Barcának már vége. Mindenképp külsős edző kell, Simeone vagy Klopp, és 3 VKPval kell majd felállni esetleg Neymart kozeppalyaskent jatszatni.ntibi67 írta:Keressél még néhány ujjadat.Stalkyard írta:Egyébként azt, hogy szégyen amit eddig mutattunk, nem az eredményességre értem, hanem a játékra. Mert három ujjamon meg tudom számolni a jó meccseinket, a kiválóakat meg nem is kell számolni. És január vége van.
Sevilla kupa meccsek
Betis 6-2
Bilbao 0-1celtic 7-0
Gijon 0-5
Depor 4-0
City 4-0
Borussia 4-0
Osasuna 0-3
Espanyol 4-1
Az idei évet nem is sorolom
De persze lehet én vagyok elvakult...
Felsoroltál eredményeket, a mögöttük lévő játéktól én nem voltam elájulva, és akkor finom voltam. A világ egyik legerősebb keretével kitömtünk néhány hullagyenge csapatot ( igen, azon a meccsen a City csak akkor tette volna könnyebbé a dolgunkat ha még lő mellé két öngólt is ).ntibi67 írta: Keressél még néhány ujjadat.
Sevilla kupa meccsek
Betis 6-2
Bilbao 0-1celtic 7-0
Gijon 0-5
Depor 4-0
City 4-0
Borussia 4-0
Osasuna 0-3
Espanyol 4-1
Én még idetenném a Sevilla elleni győzelmünket is, az nem volt egy gála, de a második félidőben azért nagyot játszottunk, és mi vagyunk az egyetlenek, akik idegenben ütöttük őket.ntibi67 írta:Keressél még néhány ujjadat.Stalkyard írta:Egyébként azt, hogy szégyen amit eddig mutattunk, nem az eredményességre értem, hanem a játékra. Mert három ujjamon meg tudom számolni a jó meccseinket, a kiválóakat meg nem is kell számolni. És január vége van.
Sevilla kupa meccsek
Betis 6-2
Bilbao 0-1celtic 7-0
Gijon 0-5
Depor 4-0
City 4-0
Borussia 4-0
Osasuna 0-3
Espanyol 4-1