Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Itt még nem.mvik írta:üdv. sorsolásnál itt még nem lehetnek azonos nemzetűek egymás ellenfelei, vagy igen?
A Monaco idén jóvan veszélyesebb csapat mint a Leicester.randomguy írta:nincs hát, realnak mindegy hogy elsőként egy portot, vagy másodikként egy leicester/monacot kapferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
nincs hát, realnak mindegy hogy elsőként egy portot, vagy másodikként egy leicester/monacot kapferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
hady írta:..csak jól gondoltam, a madrid már csak ilyen...de így mi sem játszunk a Dortmundalhady írta:Másodikként jobban jártunk volna....madrid kifog kapni
Hmmm...mégsem
Ettől jó meccs, nincs biztonsági játék egyik oldalon sem. Benzemának mondjuk már rég volt ilyen jó meccse.ferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
Igen, egyébként nekem is hasonló érzésem van a meccsel kapcsolatban.ferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
Jól döntött, még 2-3 évet legyen ott aztán Weigl-el pakkban elhozzuk.palesz77 írta:Castro helyett egy Dahoud csodakra lenne kepes Dortmundban.. Dembele meg kegyetlen tehetseges, de nagyon nyers meg. Okosan dontott, hogy a Dortmundba ment fejlodni, nem a mi padunkat jott koptatni.
Hmmm...mégsemhady írta:Másodikként jobban jártunk volna....madrid kifog kapni
Hát, nem tudom.. Elég jól nyomják ma is, Bayernt is megcsapták, ráadásul a pressing az egyik fő erősségük, amivel mostanában meggyűlik a bajunk. Szerintem elég nehéz csörte lenne.S.Agüero írta:Én is a Dortmundra voksolnék legszívesebben, szerintem két jó meccs lenne, ahol ki kellene, hogy jöjjön a tudáskülönbség.
Á felesleges ezzel foglalkozni..persze tudjuk jól Perec nyelve hosszú és a bőre alatt is pénz van de láttuk már a Madridot kicsik ellen kiesni, sőt az utóbbi években az underdogok inkább megizzasztották őket mint minket. (ld.: Schalke, Wolfsburg..) Nem lesz idén sem címvédés, nem aggódom amiatt. A bajnokság miatt sokkal inkább...Nero. írta:Tavaly lehulyeztem azokat az embereket akik bundát kiáltottak de ha idén is nehezet kapunk mindjárt az elején a Real pedig könnyűt akkor kezd gyanús lenni.D.i.N.h.O írta:A német csapatokat jó volna elkerülni a legjobb 16 között..Én egy Benfica-nak örülnék a legjobban, bunkerezés nem lenne, a támadó soruk meg annyira nem veszélyes ha a mi legjobb védősorunkal állunk fel.
Inkább Porto. A Dortmund ha kifog egy nagyon jó napot, akkor bárkire veszélyes lehet, akár még ránk is, átlagos napjukon szerintem sem okoznának problémát, feltéve ha mi is hozunk legalább egy átlagost.palesz77 írta:En jelen allas szerint a Porto-Dortmund kettosnek orulnek legjobban, egyikukkel se mostanaban jatszottunk, es mindenhol lenne kit nezni. Egyik se bunker csapat raadasul, ellenuk kevesbe szenvedunk altalaban azert. De tavaszi format meg korai josolni..
Dortmund?? Februárra? Az oké, hogy lenne mit nézni de ha csak a darazsak eddigi hazai BL-meccseit nézem..nézhetnénk a hálónkban a labdát is egy párszor..palesz77 írta:En jelen allas szerint a Porto-Dortmund kettosnek orulnek legjobban, egyikukkel se mostanaban jatszottunk, es mindenhol lenne kit nezni. Egyik se bunker csapat raadasul, ellenuk kevesbe szenvedunk altalaban azert. De tavaszi format meg korai josolni..
Tavaly lehulyeztem azokat az embereket akik bundát kiáltottak de ha idén is nehezet kapunk mindjárt az elején a Real pedig könnyűt akkor kezd gyanús lenni.D.i.N.h.O írta:A német csapatokat jó volna elkerülni a legjobb 16 között..Én egy Benfica-nak örülnék a legjobban, bunkerezés nem lenne, a támadó soruk meg annyira nem veszélyes ha a mi legjobb védősorunkal állunk fel.