2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megmondom őszintén azért ennél kicsit mélyrehatóbb információra gondoltam..MessiNeymarSuarez írta:Én még anno valami olyasmit olvastam, hogy a Barcánál 8-10 eset volt szabálytalan, a Realnál ez 30-40 között van, az Atletinél meg valami 80-100 közötti számra emlékszek..
Mintha napi 5 IP bann-t szórnánk az oldalon úgy mondod ezt.MessiNeymarSuarez írta:Persze tudom ezért IP bannt kapok, de dühítő...
gondolom azért a pénzért amit perez fizetett azt várták el, hogy teljesen eltöröljék. hihetetlenekMessiNeymarSuarez írta:Na már eközben a Real hivatalos kommünikéje ekézi hogy nem voltak elég tökösek a tiltás teljes eltörléséhez...![]()
Van pofájuk.... Persze a sok elfogult meg el is hiszi, hogy tényleg 100%-ban ártatlanok, és a csúnya gonosz FIFA-UEFA-CAS a szemét
markionni írta:Nem ertem a ket tabor miert foglalkozik ennyit a plyan kivuli esemenyekkel, rengeteg fusztracio van mindket reszrol. Regen ez ennyire nem volt jellemzo, nyilvan a media es az internet kora is okozza ezt, de nekem hianyoznak azok az idok amikor inkabb a palyan zajlottak az esemenyek.MessiNeymarSuarez írta:Egyik sem vagyok, de azért felettébb érdekes, hogy minden ilyen üggyel mi szívjuk meg, és minden ilyen ügyet a Real Madrid megúszik..
Persze tudom, a Barca egy aljas alvilági klub, és teljesen idióta alkalmatlanok vezetik, meg a Realban minden 100%-osan legális, és kisangyalok állnak az élén minden ügyben.
Az is 100%-ban a véletlen műve, hogy Messit már ezer éve pármillió euroért nyaggatják(amit befizetett már rég), míg Ronaldo a dörzsölt ügynökével évi 40-50 millió eurót úszik meg "adóoptimalizálás" néven...Ráadásul rögtön megkapta az államtól a kivonatot, amire nagy nevek is sokáig várnak ha kérnek...
Az 50-60-70-es évekbeli katalán elnyomás is csak egy gyenge kifogás, Francoék is csak megjátszották a katalán üldözést, Cruyffot is csak viccből kísérték le rendőrök a pályáról, az emberek is csak kitalálták hogy üldözve vannak, és csak egy PR fogás volt a "Több mint egy klub" kialakulása, és hogy az emberek a stadionban voltak nyugodtak![]()
Persze tudom ezért IP bannt kapok, de dühítő...
Én meg csak EGY kérdést tennék fel neked!A téli átigazolási időszakból való eltiltást Te büntetésnek értékeled?markionni írta:Lenne ket kerdesem.MessiNeymarSuarez írta:Én még anno valami olyasmit olvastam, hogy a Barcánál 8-10 eset volt szabálytalan, a Realnál ez 30-40 között van, az Atletinél meg valami 80-100 közötti számra emlékszek..
Persze mi kaptunk 2 szezont 8-10 esetért, amit az ifjak eléggé megszenvedtek, a Real meg kap egy téli átigazolási tilalmat úgy hogy senkit sem akartak venni, vicc![]()
1. Ennyire tokeltesen tisztaban vagy az ugy minden reszletevel es a csapatok kozti szabalysertesek kulonbsegerol?
2. Jogasz vagy?
Ha ezekre nem a valasz akkor mi alapjan itelkezel? Felesleges gyulolkodes a tema pontos ismerete nelkul, sosem tudjuk meg hogy mi tortent tenylegesen ezekben az ugyekben.
Nem ertem a ket tabor miert foglalkozik ennyit a plyan kivuli esemenyekkel, rengeteg fusztracio van mindket reszrol. Regen ez ennyire nem volt jellemzo, nyilvan a media es az internet kora is okozza ezt, de nekem hianyoznak azok az idok amikor inkabb a palyan zajlottak az esemenyek.MessiNeymarSuarez írta:Egyik sem vagyok, de azért felettébb érdekes, hogy minden ilyen üggyel mi szívjuk meg, és minden ilyen ügyet a Real Madrid megúszik..
Persze tudom, a Barca egy aljas alvilági klub, és teljesen idióta alkalmatlanok vezetik, meg a Realban minden 100%-osan legális, és kisangyalok állnak az élén minden ügyben.
Az is 100%-ban a véletlen műve, hogy Messit már ezer éve pármillió euroért nyaggatják(amit befizetett már rég), míg Ronaldo a dörzsölt ügynökével évi 40-50 millió eurót úszik meg "adóoptimalizálás" néven...Ráadásul rögtön megkapta az államtól a kivonatot, amire nagy nevek is sokáig várnak ha kérnek...
Az 50-60-70-es évekbeli katalán elnyomás is csak egy gyenge kifogás, Francoék is csak megjátszották a katalán üldözést, Cruyffot is csak viccből kísérték le rendőrök a pályáról, az emberek is csak kitalálták hogy üldözve vannak, és csak egy PR fogás volt a "Több mint egy klub" kialakulása, és hogy az emberek a stadionban voltak nyugodtak![]()
A Madrid kapcsolatában én 8 névre emlékszem, ezek közül 3 Zidane fia. (forrást még nem találtam, de keresem )markionni írta:Lenne ket kerdesem.MessiNeymarSuarez írta:Én még anno valami olyasmit olvastam, hogy a Barcánál 8-10 eset volt szabálytalan, a Realnál ez 30-40 között van, az Atletinél meg valami 80-100 közötti számra emlékszek..
Persze mi kaptunk 2 szezont 8-10 esetért, amit az ifjak eléggé megszenvedtek, a Real meg kap egy téli átigazolási tilalmat úgy hogy senkit sem akartak venni, vicc![]()
1. Ennyire tokeltesen tisztaban vagy az ugy minden reszletevel es a csapatok kozti szabalysertesek kulonbsegerol?
2. Jogasz vagy?
Ha ezekre nem a valasz akkor mi alapjan itelkezel? Felesleges gyulolkodes a tema pontos ismerete nelkul, sosem tudjuk meg hogy mi tortent tenylegesen ezekben az ugyekben.
teljesen igazad van. nem értem ezt hogy nem látja más isMessiNeymarSuarez írta:Egyik sem vagyok, de azért felettébb érdekes, hogy minden ilyen üggyel mi szívjuk meg, és minden ilyen ügyet a Real Madrid megúszik..
Lenne ket kerdesem.MessiNeymarSuarez írta:Én még anno valami olyasmit olvastam, hogy a Barcánál 8-10 eset volt szabálytalan, a Realnál ez 30-40 között van, az Atletinél meg valami 80-100 közötti számra emlékszek..palesz77 írta:Nem tud valaki valami cikket adni arról, hogy mi volt a különbség a 3 csapat ügyében? Így már eléggé érdekelne a dolog.
Én még anno valami olyasmit olvastam, hogy a Barcánál 8-10 eset volt szabálytalan, a Realnál ez 30-40 között van, az Atletinél meg valami 80-100 közötti számra emlékszek..palesz77 írta:Nem tud valaki valami cikket adni arról, hogy mi volt a különbség a 3 csapat ügyében? Így már eléggé érdekelne a dolog.
Nem hiszem...nekem legalábbis nem ment feljebb a pulzusom a hír hallatán.visca el barca írta:most ezen komolyan meglepődött bárki is?
Erre gondolsz? Ez les volt. Képet szerkeszteni sajnos nem tudok, úgyhogy a védők ténylegesen kiléptek időben.Veidt_madridista írta: CR lott egyet meg a rendes játékidőben, 75. perc korul lehetett, de az biztos h mar 2-2 volt az allas. Befujtak lesnek de nem volt az, a tuloldalt belogott egy védő.
bár így lenne... jönne nekik egy 4-5 meccses nyeretlenségi sorozat februárban BL-kieséssel, stb.Nero. írta:Szerintem is most kezdődik a lejtmenet. Azt hiszem Ancelottiéknál is eddig tartott a buli és ők is valami hasonló nagy győzelmi szériában voltak.
Ezt meg mindig nem én találtam ki, hanem abban a rohadt indexes vagy milyen cikkben voltntibi67 írta:Attól nem troll,lehet igy gondolja.Ennél durvábbakat olvashatsz a tieidtől,kedves REAdóoptimalizálóL szurkoló!Veidt_madridista írta:Latom itt egy ujabb troll
De lehet, hogy nincs a 2009-es BL győzelmünk, és minden máshogy alakul. Nincs értelme ilyeneken gondolkodni.ntibi67 írta:Az jutott eszembe,hogy ugye most debütált a videóbiró a klub vébén,ha ez már hamarabb lett volna,akkor lehet a Realnak nincs idén BL győzelme (les góllal egyenlítettek) és lehet nincs a portugáloknak EB címük sem,mert ellenünk a 2.góljuknál Ronaldó lesről lépet vissza.
Mondjuk Ancelottiék nemcsak nyertek, de nagyon jól is fociztak.Szerintem is most kezdődik a lejtmenet. Azt hiszem Ancelottiéknál is eddig tartott a buli és ők is valami hasonló nagy győzelmi szériában voltak
Nameg mi is megkaptuk volna a tizit Atleti ellen, dehát ez ilyen, előre kell nézni, és fejlődni, aztán gondoskodjunk róla hogy idén ne egy meg nem adott tizin múljon.ntibi67 írta:Az jutott eszembe,hogy ugye most debütált a videóbiró a klub vébén,ha ez már hamarabb lett volna,akkor lehet a Realnak nincs idén BL győzelme (les góllal egyenlítettek) és lehet nincs a portugáloknak EB címük sem,mert ellenünk a 2.góljuknál Ronaldó lesről lépet vissza.