Stalkyard írta:Csankkal abban, hogy a követező EB-t kell célnak belőni, oda kellene összerakni ezt a csapatot. Szerintem az oda való kijutás abszolút reális cél lehet. Csak a középpályán Gera pótlását kellene már megoldani, de sajnos egyelőre nem látni, kivel.
szerintem is reális cél, mostmár oda mindig ki lehet jutni, felhígították rendesen, úgyhogy még csak nem is nehéz a dolog.
Viszont oda már elfelejteném Gerát, és ha az a cél, hogy oda kijussunk,és ismét helytálljunk, akkor a jövő csapatát építeném.
Nem ismerem a magyar játékosokat, de csak van Nagy Ádám mellett használható belső kp valahol...ha nincs, akkor építsenek addig fel egyet.
A másik, hogy szép dolog, hogy viszonylag jól állunk a lábunkon, és egyéni képességekhez mérten stabilak is vagyunk, de kéne valami koncepció támadásban is lassan.
Mert az,hogy Szalai egyedül fent van, az egy elavult koncepció, használhatatlan. Akkor működne, ha villámgyors kp-nk lenne, és felérnének hozzá...de ez nincs így, megy a felívelés, ha sikerül levennie, akkor is 4-5 mp, mire valaki 10 méteres körzetébe kerül, így baromi nehéz. Egy ilyen típusú támadó mellé, kell egy mozgékonyabb társ is előre, min. két csatáros játék kellene.
Jah, és Dzsudzsákot is leépíteném a francba, az arca akkora mint Cének, csak Balázskának a semmire az. És még csk is.
Szóval az alapok jók, stabilitás, stb...csak lassan kéne fejlődni is...ezeket a vb selejtező meccseket fel lehetne használni arra,hogy megtaláljuk pl Gera utódját. Mondjuk ezt 7 éve kellett volna megtenni igazából,de itthon semmi sem úgy megy mint kellene.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."