Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5 percig míg félbe nem szakadmessideco írta:A görög - horvát igazi balkáni presztízsmeccsLesz ott hangulat szerintem.
Eriksen szerintem kilövi őket a VB-re, vagy inkább úgy mondom, hogy remélem. Jó lenne látni a nyáron..S.Agüero írta:Észak-Írország–Svájc
Horvátország–Görögország
Dánia–Írország
Svédország–Olaszország pótselejtezőket rendeznek.
A dán-ír páros elég gyengének tűnik amúgy, de szerintem inkább utóbbi fog továbbmenni. Többin a papírforma.
Lassan amúgy jöhetne egy VB-topik.
Ez Dél-Amerika itt bármi megtörténhet. Az megvan mikor volt egy kapus, aki borotvát dugott a kesztyűjébe és meccs közben megvágta magát azzal a szándékkal, hogy lefújja a spori a meccset és 3:0 nekik? Egy petárda robbant tőle x méterre és eldőlt és véres volt mindenhol. Nagy rafkósok arrafelé.Nero. írta:http://www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018 ... ok-2597051
Csajokat kuldenek a szallodaba kikezek
Arról lehet beszélgetni, hogy jobb befejező-e, de, hogy jobb csatár-e az nálam egyértelmű nem. Egyébként mindketten eszméletlen milyen helyzeteket tudnak kihagyni. Ettől függetlenül nálam Suarez jobb összjátékban, és szerintem jobban képes hátára venni egy csapatot nehéz helyzetben, attól függetlenül, hogy jelenleg messze van élete formájától.recrea írta:
A sorozat gólkirálya a "vak" Cavani lett 10 góllal, aki szép csendben sztem jobb csatár lett az elmúlt 2 évben, mint Suarez.
ALEXDP írta:Ööörecrea írta:1.40-ért ezt az Argentínát?felejtős...inkább dobj 1X-re, vagy aprót hazaira, hátha elmennek kontrából és vezetnek. Ha véletlen igen, és beten teszed, akkor kiveszed és teszed az argentin gólt vagy győzelmet
Mi lenne ha együtt játszanánk?
Te adod a tippeket, énmeg a pénzt , vagy valami hasonlo...!
Azért, mert nem 9-es. Konkrétan ő maga is kijelentette nemrég is, hogy nehéz neki Messivel együtt játszani, mert egy területet fednek le. Ezért se örülök a folyamatos Barca pletykáknak, és Griezmannal is ez a problémám, de őt még el tudom képzelni másik szerepkörben is hasonló hasznossággal, Dybalát kevésbé. Kíváncsi leszek, hogy hogy oldja majd meg Sampaoli kettejük játszatását, most van 8 hónapja kiokoskodni valamit.BarcafanTomee írta:Azt megint nem értettem, hogy Dybala miért nem lépett pályára. Benedetto helyett simán betehetné 9-es pozicióba.
Ööörecrea írta:1.40-ért ezt az Argentínát?hdavid írta:Argentína nyer most? Gondolkodom hogy meg kellene tennifelejtős...inkább dobj 1X-re, vagy aprót hazaira, hátha elmennek kontrából és vezetnek. Ha véletlen igen, és beten teszed, akkor kiveszed és teszed az argentin gólt vagy győzelmet
1.40-ért ezt az Argentínát?hdavid írta:Argentína nyer most? Gondolkodom hogy meg kellene tenni
Ecuadorba altalaban nem nyerni jarnak a csapatok. Hegyimagaslaton jatszanak, nagy paratartalomban, mindenki szenved naluk. Raadasul borzaszto formaban es moralban vannak az argentinok. En nem igen kockaztatnam meg a helyedben, de persze ellenervkent ott van Messi, regota nem sult mar el a laba a valogatottban.hdavid írta:Argentína nyer most? Gondolkodom hogy meg kellene tenni