Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól emlékszem tavaly lőtt 7-et a Bayern, mi meg vertük simán őket. Hol az árnyék, mert nem látom?mess2009 írta:azt hiszem, az ilyen meccseket elnéznénk egész éven át...örömfoci volt a javából csak néhány árnyék: a Bayern ezeknek 7!-et rúgott, kár azért a gólért(Alves-Vermalen), Ney megérdemelt volna egy gólt, ok. aláírom az a tizi-módszer elég flegma, de kettőt már bevágott így...
most arra leszek kíváncsi, mi lesz ha (ismét) mi kapjuk az első gólt, ott látszik majd meg hogy mentálisan milyen a fejlődés.
Szép ez a tesózás egymás közt, de azért nem bánnám eldöntenék egymás közt, hogy ki legyen az állandó, mert kvázi fele arányban rúgjuk be őket.zola8787 írta:Neymar harcolta ki, meg az MSN-ből még ő nem lőtt gólt, aztán Neymar 1 lépésről lőtte nagyképűen amit SZCSESZNYI védett, de Adriano bevágta a kipattanót, mint hétvégén Iniesta.Nero. írta:Sajnos lemaradtam a meccsről. Valaki elmondaná miért nem Messi lőtte a tizit?
Neymar harcolta ki, meg az MSN-ből még ő nem lőtt gólt, aztán Neymar 1 lépésről lőtte nagyképűen amit SZCSESZNYI védett, de Adriano bevágta a kipattanót, mint hétvégén Iniesta.Nero. írta:Sajnos lemaradtam a meccsről. Valaki elmondaná miért nem Messi lőtte a tizit?
értem énrecrea írta:Irónia voltVakmacska írta:
Hát aztán Várhidi nagyon ért a focihoz
Irónia voltVakmacska írta:Hát aztán Várhidi nagyon ért a focihozrecrea írta:
Furcsa, mert Várhidi meg Hegyi megmondta a BL elején, h nagyon meg fogunk szenvedni ebben a csoportban.
Hát aztán Várhidi nagyon ért a focihozrecrea írta:Furcsa, mert Várhidi meg Hegyi megmondta a BL elején, h nagyon meg fogunk szenvedni ebben a csoportban.noname írta:Jó kis edzőmeccs lesz a 2 nagy rangadónkból.![]()
Leverkusen ellen: lehet megint Adriano a kapitány
Furcsa, mert Várhidi meg Hegyi megmondta a BL elején, h nagyon meg fogunk szenvedni ebben a csoportban.noname írta:Jó kis edzőmeccs lesz a 2 nagy rangadónkból.![]()
Leverkusen ellen: lehet megint Adriano a kapitány
Attól a meccstől szerintem nem fáradtak elAlfa írta:Jó kis kezdő . Egyedül Messi szerepeltetésével és Bartra hiányolásával kapcsolatban vannak kétségeim. Remelem nem fáradtak a srácok a Classico után és akkor sima lesz a meccs.
Jó kezdő, bár én egy Bartra-Verma kettőssel álltam volna fel. De ezt szinte mindig leírom.palesz77 írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Vermaelen Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Messi Suarez Neymar
Jo kis kezdo, gyorsan megszorjuk oket, aztan johet a masodik felido vegere Bartra, Samper es Munir.