kristop írta:neymar, busquets csúcsformában (reméljük kitartanak még), suarez olyan suarezes formában, munir alakulgat, sergi roberto most "csak" a kötelezőt hozta, iniesta szépen rázódik vissza ahogy kell, vermaelen számomra még mindig top. ha több meccs lenne a clásicóig, a belga szerintem bejátszana magát a kezdőbe simán, levegőben nincs ellenfele és földön is magabiztos.
a csoportelsőséghez elég majd egy iksz itthon a roma ellen, innentől a csoportnak már lazának kell lennie. jön a villarreal, a főpróba, aztán pedig imádkozhatunk a válogatott szünet istenéhez, hogy ne essen ki több ember.
Official: Rakitic has a small calf muscle tear, he will certainly miss Villarreal game
úgy tűnik ez a hivatalos, talán van esély a játékára.
Olyan furcsa Sergiről így beszélni, 2 hónapja szerintem kiröhögtük volna azt ha valaki olyat mond hogy hamarosan Sergi úgy beindul hogy az a kötelező nála, hogy 1 kulcspasszot adott ami gól is lett
Tényleg nagyon látványos a fejlődése, gondolom nemrég szakadt át nála az a bizonyos mentális gát, álmomban nem mertem volna ilyet gondolni, nemrég már akkor tapsoltunk amikor meccsenként 1-szer legalább nem kifejezetten oldalra vagy hátra,hanem legalább előre passzolt
Iniesta meg nagyon jól játszott, nagyon kellett már
Rakéta meg reméljük felgyógyul az El Clasicora, addigis legalább pihen és a vállogatottal sem utazik.