Én is Nolitot látnám legszívesebben, de ahogy írtam már luxusnak érzem, hogy szezononkénti 900 percre ilyen játékost hozzunk. Ha egészséges az MsN úgyis ők játszanak, max kupában/egy-két gyengébb ellenfél ellen tennék be egész meccsre. Ráadásul leginkább Neymar helyén lehetne bevetni, a többi poszt nem tudom mennyire feküdne neki, de inkább kényszermegoldás lenne. A brazilt meg nem fogják olyan szinten rotálni, ezt ne képzelje senki. Persze lehet sérülés, de emiatt elhozni nem tudom, hogy megéri-e, főleg 25 milla körül. 18-ért a Celta szóba se áll velünk, Pato pedig 10-12 millióért jöhetne és megmutatta már Európában is hogy helyt tud állni.TripleH írta:Egyébként mivel vételi árban hasonló kategóriában mozog Pato és Nolito is, én már csak a kora miatt (na meg persze amit tud a lasztival, bár Nolito sem falábú) Patot választanám, ráadásul biztos vagyok benne ha a Barcában kötne ki, Dunga egyből be is válogatná.
A sérülékenységéről meg annyit, hogy kiegészítő embernek jönne, annyi esélye sem lenne, ezt nem tartom érvnek ellene. (ha pedig meg is történne még ott van B-megoldásnak Arda)
Persze valószínű, hogy pletyka volt (bár kétszer is felhozták), de azt tartom, hogy ha Nolito nem jön lehetne találni más játékost, nem osztom azt a véleményt, mint Bob, hogy vagy a spanyol vagy senki.
Ugyanakkor, ha mégsem jönne télen senki, nyáron könnyen el lehetne intézni. Kapus és kp szinten megvagyunk, előre egy cserecsatár max. 20-25 milla, azon kívül pedig egy védő kell. Ha nem is igaolunk Luchonak rendet kell tenni. Ez a káosz, ami jelenleg ott van tarthatatlan. Már a Piqué-Masch tengely sem igazi alap, hol ott van Matyi, hol Vermaelen, hol Bartra. Ráadásul az argentin sem az igazi már, nem nagyon kéne belevágni a köv. szezonba vele, mint első számú védővel Piqué mellett. Két igazolás kijöhet durván 50-55 millióból mínusz az eladások. Alves lehetne még kérdés, de úgyis szent tehén, kivéve ha Vidal tudna robbantani, de tartok tőle, hogy akkorát képtelen.