Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudom, de ha tudta, hogy Albát pihenteti, akkor miért nem Mathieut tette a lelátóra?Digne keretben sincs. Albát meg gondolom pihentetni akarja.
Nevetséges amit LE csinál a kezdővel sorozatosan.Nero. írta:Már most veri a vízMessias2 írta:Mathieu balbekkben, jó lesz.![]()
Csababarca felkészül közben.
Rafinha és Vidal bekerülése viszont örömteli.
Arda kp, viccnek is rossz.. Még csucsformában lévő Busi-Rakitic mellé is necces berakni nemhogy igy...Neymar helyén viszont remek a török de LE megint fejra esettS.Agüero írta:Mathieu minek? Van 2 balhátvédünk, erre betesz oda egy középső védőt, logikus.![]()
Rajta kívül amúgy korrekt kezdő. Nem értem, miért engedtük volna el a bajnokságot, és miért lehetne ezt ebből a kezdőből leszűrni...
Digne keretben sincs. Albát meg gondolom pihentetni akarja.S.Agüero írta:Mathieu minek? Van 2 balhátvédünk, erre betesz oda egy középső védőt, logikus.![]()
Gomes lesz szerintem. Párszor nyomta már ott, nem is rosszul.barca0417 írta: nincs vkp
erre most kérdezhetné Ábel(a reklámból)...De miéééért? nincs vkp, nincs balbekk.. érdekes.visca el barca írta:TS - vidal, piq, umtiti, matyiő - rafi, AG, arda - messi, pákó, ney
ezzel a kezdővel egyértelművé vált h elengedtük a bajnokságot.
Már most veri a vízMessias2 írta:Mathieu balbekkben, jó lesz.![]()
Csababarca felkészül közben.
Rafinha és Vidal bekerülése viszont örömteli.
Rafinhát én is szeretném, illetve ne Rakitic legyen a vkp.Tromort77 írta:Csak Rafinha és Vidal kezdjen. Többet nem kérek.
Már csak az hiányzik, hogy ne Lajos kezdjen egy Bilbao ellen, úgy hogy KP-nk sincs rendesen..S.Agüero írta:Annyiból lehet, hogy rotál, hogy Vidalt és Pacot kezdeti, mást fölösleges lenne szerintem.
Szerintem szimplán arról van szó, hogy úgy igyekeznek befolyásolni az eredményt, ahogy tudják. De ez igaz mondjuk más versenysorozatokra, a BL-re is. Túl nagy pénzek forognak kockán. Sajnos én már nem hiszek a sport tisztaságában de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy CSAK a Real-t segítenék. Mindig azt húzzák, akit végül ezért vagy azért ki akarnak hozni győztesnek. Ezek voltunk már mi is, volt az Inter is, tavaly épp a Real Madrid. Nem véletlenül nem volt még címvédés a BL-benTobias88 írta:Nem értem, hogy egy ilyen kiváló bajnokságnak mint a Spanyol ilyen csapatokkal, hogy lehet ilyen vezetése. Ha bármelyik bíró egy kalap sz*r egy meccsen, csak megveregetik a vállát hogy majd legközelebb és marad a színvonal.
Most meg még csak nem is kommentálták a meg nem adott fél méteres gólt. Meg jelezték ugye, hogy nem is tervezik bevezetni a gólbírót, mert túl drága ahhoz képest, hogy mennyit van használva. És ha ilyenen múlik egy bajnokság? Mert bizony múlhat ilyenen.