csababarca írta:Oké ez egy meccs, de szerintem összességében nem gyengébb védekezésben a bal oldalunk mint a jobb.
És igazából nem értem miért Umtitire hegyezted ki, ez zavart, hogy belekeverted. A három védő állhat akárhogy, nem Umtiti miatt alakít ki több lehetőséget ott az ellen.
Nem rá hegyeztem ki, pont hogy ő sokat megold, de egyébként meg rájátszanak. És bizonytalanabb is. Szerintem egyébként igen Neymar is benne van, de Iniesta is bőven.
PSG ellen is megfigyelhető volt, hogy neki kell szinte a legnagyobb területet lefognia, mert kevés segítséget kap. Mármint a francia.
Bob, ott mindenki lemaradt. Ennek a felállásnak ez az egyik hátulütője, nem érnek vissza a kontrákkal a védők, mert nem is lehet. Lendületből viszik a labdát és vagy behátrálnak, ami lassabbá teszi a védőt, vagy mire megfordulnak előnyben van a csatár. Ilyenkor jön a szerencse meg a rutin, hogy merre viheti el, vagy merre passzolhatja és arra a területre figyelek. Egy lendületes támadást senki sem fog levédekezni hátrányból sehol, főleg úgy nem, hogy kettejüknek 3 felé kell figyelni, mert Masch folyamat ragadt elöl és Rakéta próbálta megoldani helyette, legtöbbször sikertelenül, mert lemaradt rendszeresen, mivel nem hátvéd. Ennek az az egyetlen megoldása, hogy csapatszinten úgy presszionálsz, hogy ezek a labdák megszerezhetők legyenek. Egyébként sokszor sikerrel megtette a csapat tegnap is hibára kényszerítve a Vale játékosokat.
Ezzel meg nem igazán értek egyet, mert annál a gólnál Rakitic is hibázott, rálehet mondani, hogy lendületből jöttek, Pique zárt, Umtitit viszont Munir csúnyán lefutotta. És meg is torpant. En bloc igen, többen hibáztak, de azt akartam ezzel mondani, hogy a védőink valóban nem tudják merre rohangáljanak, szerintem ebben Pique jár egyébként az élen. Umitire meg nagy terület van.