hat meg mondom neked nem rossz szam....a szam cime...
Delinquent Habbits-Return of the Tres

Jim Noir - Eanie Meany ...nm..mrmanus írta:ha esetleg megvan valakinek és belinkelné azt megköszönném :
Jim Noir - Eanie Meany
ugyan ez kéne nekem is... kösziPCPocok írta:hello vki meg tudná nekem az új aranyászok reklám zenéjének a címét?
előre is köszi
hát igen én is ezt utálom Tijs-ben viszont vannak olyan szettjei amik nagyon ott vannak, az hogy a trance populáris lenne azt viszont még nem mondanám. Magyarországon például egyáltalán nem az. Ami itt folyik az a dance. És Tiestora is sokan csak divatból mennek el , éppen ezért nem is megyek( legalábbis az egyik ok). Lemennek és mit várnak tijs-től: Traffic Lethal Industry Adagio meg Just be a többit nem ismerik... pedig pont ezek amiket én nem annyira kedvelek (kivétel Lethal Industry), vagyis ez tényleg csak egy időszakos kedvenc lehet. Viszont vannak szettjei amik örökkedvencek maradnak évek utánis. Tiestonak a produceri munkássága hagy maga után egy kis kívánnivalót sajnos. De az In my memory album még mindig 5 csillagos. Én inkább a mixalbumait szeretem: Nyana és az ISOS sorozat nah meg a Live in Innercity 1999-ből. Másrészt a felsoroltaid közül van jó néhány a mixébenMr. Master írta:Egyébként bocs, de tiestoról nekem sincsen túl jó véleményem. Az igazat megvallva úgy vélem, h ő a trance Britney Spears-e. Tipikusan azt a populáris zenét játssza, amit mindneki kedvel, és amiből jól meglehet gazdagodni. (Sőt, a trance az maga a pop-műfaj az elektronikuson belül.) Nem elítélendő, csak aki egy kicsit igényesebb, az általában nem hallgatja. Ittt most nm kralo-pajtást szeretném fikázni, mert őróla tudom, h igényes albumokat hallgat. Csak úgy általánosságban.Kralo írta:semmi gond jelwaz! kinek ez jön be kinek amaz.
Egyébként bocs, de tiestoról nekem sincsen túl jó véleményem. Az igazat megvallva úgy vélem, h ő a trance Britney Spears-e. Tipikusan azt a populáris zenét játssza, amit mindneki kedvel, és amiből jól meglehet gazdagodni. (Sőt, a trance az maga a pop-műfaj az elektronikuson belül.) Nem elítélendő, csak aki egy kicsit igényesebb, az általában nem hallgatja. Ittt most nm kralo-pajtást szeretném fikázni, mert őróla tudom, h igényes albumokat hallgat. Csak úgy általánosságban.Kralo írta:semmi gond jelwaz! kinek ez jön be kinek amaz.
Röyksopp! Imádom! A legeslegjobbak! Sokat nem ismerek ezek közül sajnos, pedig bejön ez a a zene! MEg ne felejtsük el Yonderboit, ő nagyon ott van az élmezőnyben, hihetetlen jó stílusa van, nagyon egyedi! Okenfoldot szeretem én is bár nem sokszor van hozzá hangulatom! PVD meg ajkárhogyis nem a stílust, egyediséget és minőséget képviseli! Egy Tiestohoz képest szuper (nagyon utálom Tiestot, bocs Kralo), de ő nem szakad le erről a [auto_cenzúra] hang fel-le, hátérre rákever egyet-kettőt! Utálom az ilyen zenét! Főleg amikor anyám hallgatja, hogy pl. Sterbinszky én meg mondom, hogy elektro zenét hallgatok, akkor egyből ezek a szarok jutnak eszébe! Az a baj, amúgy az electroval, hogy viszonylag kisebb klubokban játszanak és rohadtul nem lehet megismerni az összes jót! Valaki ajánlhatna valamit ahonnan lehet tájékozódni!Mr. Master írta:Egy másik Paul. Mr. Oakenfold. Nem tudom ki hallgatja rajtam kívül ezt a zenét, de ennél igényesebbet nem igazán találni a mai világban elektronikusban. Sehol sincsenek a fölösleges loop-ok és idióta begyorsítások, mint egyes Trance-slágerekben (lásdd: pvd). A másik kiemelkedő alak még ebben az igényes műfajban a híresebbek közül Satoshi Tomiie. Az ő számainak valami hihetetlen művészi megszerkesztettségei vannak. És a lehető legletisztultabb zene. ImádomKralo írta:csak ismert nevet mondtam... másrészt elektronikus zene tág fogalom én pedig abból a tranceből hoztam példát amit hallgatok, lehet nevezni slágeresnek, de korántsem kommersznek amire te gondolsz jelwaz. pvd igen is igényes zenét játszik, a mai dj élmezőnyből talán ő mondható a legigényesebbnek, és én nem csak a produceri munkáját emelném ki.Akad még pár név a tarsolyban, akik valóban igényes (progresszív) zenét játszanak, de túlságosan nem örvendek világhírnek, de vki biztosan ismeri:
Rachel Starr
Kurayamino
Rob D
Bluefish
Royksopp
John Creamer
Gabriel & Dresden
Late Night Alumni
Schiller
Heppner
Valamint a Global Underground vonulatot képviselő dj-k, Stewe Lawler és a NuBreed tagjai. Nem hinném, h sokan szeretnék ezt rajtam kívül. De aki egy kis kikapcsolódásra vágyik (vagy nem tud elaludni), annak mindenképpen ajánlom.
Badi írta:Lordi - Hard Rock Hallelujah
az Eurovíziós Dalfesztivál győztesei...
nagyon távol áll tőlem a műfaj, de ez ütött!
[jah, és elmondásuk szerint nem sátánisták, ezt bizonyítja egyik számuk címe, a "sátán egy loser"]
Egy másik Paul. Mr. Oakenfold. Nem tudom ki hallgatja rajtam kívül ezt a zenét, de ennél igényesebbet nem igazán találni a mai világban elektronikusban. Sehol sincsenek a fölösleges loop-ok és idióta begyorsítások, mint egyes Trance-slágerekben (lásdd: pvd). A másik kiemelkedő alak még ebben az igényes műfajban a híresebbek közül Satoshi Tomiie. Az ő számainak valami hihetetlen művészi megszerkesztettségei vannak. És a lehető legletisztultabb zene. ImádomKralo írta:csak ismert nevet mondtam... másrészt elektronikus zene tág fogalom én pedig abból a tranceből hoztam példát amit hallgatok, lehet nevezni slágeresnek, de korántsem kommersznek amire te gondolsz jelwaz. pvd igen is igényes zenét játszik, a mai dj élmezőnyből talán ő mondható a legigényesebbnek, és én nem csak a produceri munkáját emelném ki.
Hát azért Paul van Dyk közel sem igényes és stílusos, jó trance! Eléggé sláger és kaptafáról lehúzott vacak! Sztem! Pl.: nyomába se ér az LCD Soundsystemnek vagy a Reniassancenek!Kralo írta:Én is felháborodtam. Főként azért, mert sokan az elektronikus (trance) zenét nem tartják elég művészinek, pedig ha jobban utánanéznének az igényesebbeknek rájönnének hogy az. (pl.: Paul van Dyk amikor a német filmharmonikusokkal zenél) Viszont ebben mi az? És akkor ilyenek nyernek zenei díjakat...