Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://www.fcbarcelona.es/futbol/barca ... -barcelona" target="_blankSamper írta:Odáig rendben van, hogy Marlont már rég véglegesíteni kellett volna Mathieu helyett.
Annyibol rosszul fogalmaztam, hogy nem varom hanem elvarom de az a szomoru es az a verlazito hogy valoszinuleg az lesz amit ti mondtok.Féktelen optimista vagy de a fele nem is játszik. Veramaelen 0 vagy még egy kölcsön, Douglas 0 vagy mégegy kölcsön, Tello 0 vagy mégegy kölcsön, Munir még egy kölcsön jó esetben, Mathieu szerintem ingyen elengedjük vagy törökbe vagy franciába, Arda max 20 lesz, Rafhina egy ilyen sérülés után egy csomag kavicsért.
Bezzeg a city is vett már csomó új játékost meg lepukkant milan isrecrea írta:Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig az szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
Az igazolás utolsó szakaszában már a sportigazgatók szokták személyesen megnézni a játékosokat. Legalábbis ha jól tudom, Monchiéknál tuti így volt. Ebből lehet sejteni szerintem, hogy tényleg végső szakaszban van a dolog..visca el barca írta:amúgy furcsa h a sportigazgatónk személyesen nézte meg. ami nem rossz persze, de nincs ilyen célra másik 100 ember? neki épp alkudoznia kellene vmi értelmes játékosra.
A májad kilehet már:-Drecrea írta:Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig az szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
Az ilyen "bezzeg" kezdetű mondatok miatt kell mindig a szeszhez nyúlnom, h ne kapjak agyérgörcsöt.Samper írta:Bezzeg a Bayern. Már a negyedik igazolását jelenti be és rekord áron ad el. Akár a riválisnak is.
Ha jobbhátvédet keresünk, akkor nem éppen.S.Agüero írta:SR nem stabil?ha Pedro volt az utolsó stabil játékos, aki feljött, és annak már jó pár éve.
Egyrészt még mindig nem repkednek az 50 millió feletti átigazolások, bár egyre több lesz, másrészt az említett 3 játékost csilliárdért vettük, és még hazudtunk is arról, aki vélhetően az eddigi legdrágább volt, harmadrészt meg arra gondoltam, h ugyanúgy eltapsolunk évente 100-200 milliót, mint az általunk szidott olajos, arab csapatok.visca el barca írta:amúgy visszanéztem az elmúlt 10 évet, 40 (!!!) milliónál többet sosem fizettünk egy játékosért
ugyanez.visca el barca írta:
a két szélső védőt megtartanám, esetleg rafinhát, a többi mehetne amerre lát.
mess2009 írta:mennyi értéke lehet annak, ha egy játékos bejelenti, hogy távozni akar? jelenti ez azt, hogy a PSG-nek el kell kezdenie tárgyalni?
Az értéke nem fog változni, mert a PSGnek továbbra sem érdeke eladni, élő szerződése van, fejre is állhat Verratti, ha nem akarják eladni, akkor nem fognak ők elkezdeni tárgyalni.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalosan gondolom nem, de ha egy játékos tényleg távozni akar, akkor nem érdemes feltartani, mert az a teljesítményen és a motiváción is meg fog látszódni.
Szerintem ebben a pár sorban benne van minden! Az egy dolog hogy Messi képes irányitot is játszani és természetesen azt is vilagklasszis modoban, de ez nem az ő feladata lenne..MessiNeymarSuarez írta: Az a baj, hogy már évek óta megy lefele olyan szinten a csapat támadásépítkezése hogy hihetetlen.
Messi is ezért kezdett el szép lassan visszajárni, mert nem kapott labdákat, és Xavi kiválásával irányítói szerepkör is kihalt, ez is Messire hárult. .
kamerun, kolumbia egy kutyaTripleH írta:Kamerunnak, mivel ő kolumbiai.visca el barca írta:épp kérdezni akartam mináról, én is most láttam reggel, h vert kettőt kolumbiának.
Kamerunnak, mivel ő kolumbiai.visca el barca írta:épp kérdezni akartam mináról, én is most láttam reggel, h vert kettőt kolumbiának.
Vidal-Dignét megtartanám, Rafi-DS-ből az egyiket, Munir meg meggondolandó.visca el barca írta:sporton elemzik, kinek mennyi %-ot adnak a távozásra:
vermaelen 100%
tello 100%
munir 100%
douglas 100%
arda 80%
mathieu 50% ()
DS 40%
rafi 40%
vidal%
digne 40%
a két szélső védőt megtartanám, esetleg rafinhát, a többi mehetne amerre lát.
Hivatalosan gondolom nem, de ha egy játékos tényleg távozni akar, akkor nem érdemes feltartani, mert az a teljesítményen és a motiváción is meg fog látszódni.mess2009 írta:mennyi értéke lehet annak, ha egy játékos bejelenti, hogy távozni akar? jelenti ez azt, hogy a PSG-nek el kell kezdenie tárgyalni?
Az a baj, hogy már évek óta megy lefele olyan szinten a csapat támadásépítkezése hogy hihetetlen.Bob_Marley írta:Egy paraszthajszállal maradtunk le a bajnokságról, okait lehetne sokáig elemezni. Én továbbra is abban látom, hogy a védelem, védekezés nem volt megfelelő és hiába kaptunk kevés gólt ha szinte minden meccsen kaptunk. És ezért nem gondolnék nagy palotaforradalomra, mert nem 0-ról kell felépíteni valamit és ott voltunk a tűz közelében.
Ebben egyetértek, hogy kicsit naivitásnak gondolom, hogy azért, mert jön Verratti itt habzsi-dőzsi lesz. Rendszerben kell gondolkozni, ezért is preferálom az ár/érték arányos igazolásokat. Nem egy ember szerződésén múlik a szezon, Verratti nem egy "franchise player". Remek játékos, szó se róla, de ennyi egész egyszerűen balgaság lenne kifizetni. Nem sorolom a neveket, mert felesleges. Állítom Serri is segítség lenne és amennyire kell annyit hozzátudna tenni és megvan harmad annyiból. A cél a bajnokság, tavaly sajnos nem jött össze, javítani kell, de nem úgy hogy akkor vakvilágba igazoljunk három "sztárt" 250 millióért és hajrá. Csapat kell, nem sztárok, olyan emberek, akik építőelemek.
1,recrea írta: 1. Értem, bár mi is ugyanúgy megcsináljuk a nagy bevásárlásokat
2. Amúgy marhára kihegyezed (Veb) Gomesre meg Denisre, de messze nem ő rajtuk mentek el ezek a meccsek, max hozzátenni nem tudtak, ebben az egészben a többieknek, meg le-nek is kb ugyanannyi a felelőssége.
Értem, bár mi is ugyanúgy megcsináljuk a nagy bevásárlásokat.visca el barca írta:szerintem itt inkább arra gondolt, hogy mindenféle tehetségeknek nevezett, egyszezonos játékosokért simán kitesznek 40-50-60 milliókat. lásd pl ederson, sané, sterling, gabriel jesus meg a jó ég tudja még ki. évente átlagosan elvernek gond nélkül 200-250 millát, és ehhez képest amióta habzsidőzsi van össze tudtak kaparni 2 PL-t és ennyi. aki meg bukta, megszabadulnak tőle gyorsan, aztán vesznek a helyére mást. mi meg erőltetjük majd gomest, mert drága volt és hátha jó lesz, pedig a vak is látja hogy ebbe a csapatba egy totálisan nulla analfabéta. ha meg majd arra építünk, hogy valverde talál vmi rendszert amiben jók lesznek, hát nem sok jóra számíthatunk. gomes, DS játszott it mindenféle rendszerben, láthattuk h egy nem tudom, malagát nem bírtunk megverni velük.recrea írta:Annyit még árulj el kérlek, hogyha a psg, city csapatánál nem számít a pénz, miért nem vették még meg a Messi-Neymar párost?!