Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz,már máshol is láttam.Én személy szerint örülök neki,hogy egy segélyszervezetet reklámozunk.FTorres9 írta:Nemtudtam h hova írjam ugyh gondoltam berakom ide:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=13848
Remélem ez nemigaz... nehogymááár tönkretegyék a 100 akárhány éves hagyományt!!!!
Én Buffonról sem az AS, sem pedig a Marcaban nem olvastam. Ilyenek a tribalfootball.com-on szoktak lenni.Boixos írta:lehet, h calderonnak a kelleténél kicsivel több buborék volt az első elnöki pezsgőjében és attól böföghetett egyet a beavatásán, ezt érthették félre az olyan spanyol bulvárlapok tudósítói, mint mondjuk a marca, v az as.
hbi pedig átvette a hülyeséget.
Nem igaz, calderón soha ki sem ejtette a száján Buffon nevét. Hajdú B vagy ivott vagy sikerült egy hápogó hírt magáévá tenni.ozsimiki írta:Sziasztok!
Tegnap este Hajdú B. mondta a Német-Olaszon,hogy Calderon Buffonnal is kampányoltEz igaz
Hisz ott van Casillas,talán csak őrá nem lehetett panasz a csapatukban,akkor minek neki Buffon?
Vagy téves az infó
Én úgy tudom, hogy 4 éves szerződése van, és csak kampányolt vki a nevével, de nem Calderon, vagy Capello, szóval marad, megaztán sztem ő is maradni akar, nagyon megbecsült tag lett a barcában.Bapszi írta:Nem tudna valaki felvilágosítást adni,arrol,hogy mit akar Iniesta??Mert mostanság elég sokszor olvasom a nevét a madridé mellett...Nos?
Ha Cesc a margitban akar játszani, akkor jobb ha el is megy!!!Mr. Master írta:Be kéne ajánlani az ARsenalhoz cserébe van bommelt és elhozni cescet, ha már a margit gúgyis meg akarja venni. Mi szerintem így járnánk a legjobban. Lene egyel több nagy tehetségünk és saját nevelésünk. Az Arsenalnak meg ugyanolyan szilárd maradna a középpályája, mint eddig. Van Bommel meg kipróbálhatná magát egy új bajnokságban és rendszereseb játéklehetőséget kapna egy nagy csapatnál. De ha Cesc madridba megy....bigChris írta:A mostani helyzet alapján csak az Arsenalon múlik, hogy Fabregas megy-e a Madridba. Még jól is járunk, mi lenne ha visszahoznánk, és 2-3 év múlva kitalálná, hogy szeretne a Madridban játszani.
Be kéne ajánlani az ARsenalhoz cserébe van bommelt és elhozni cescet, ha már a margit gúgyis meg akarja venni. Mi szerintem így járnánk a legjobban. Lene egyel több nagy tehetségünk és saját nevelésünk. Az Arsenalnak meg ugyanolyan szilárd maradna a középpályája, mint eddig. Van Bommel meg kipróbálhatná magát egy új bajnokságban és rendszereseb játéklehetőséget kapna egy nagy csapatnál. De ha Cesc madridba megy....bigChris írta:A mostani helyzet alapján csak az Arsenalon múlik, hogy Fabregas megy-e a Madridba. Még jól is járunk, mi lenne ha visszahoznánk, és 2-3 év múlva kitalálná, hogy szeretne a Madridban játszani.
majd elviszik a gyurcsányt és majd ő megoldja..Kralo írta:Ennek a Madridnak elfogyhatna egyszer az a huú de rengeteg pénze, annyira sok van nekik, hogy az már gusztustalan. Mekkora lenne, ha kiderülne , hogy hatalmas költségvetési hiány van, amit sürgősen pótolni kell. Szoktak előfordulni ilyen esetek választások után.
hát reménykedjünk a legjobban, költségvetés hiány, majd kell a pénz, és realos bundabotrány, micsoda király lenne, kár hogy nincs spanyol bajnokság real nélkül, nincsenek olyan csapatok akiknek nagyon jól menne, persze a margiitnak se megy, de ők fel tudják újjítani az egész csapatot.Kralo írta:Kíváncsi leszek az idei nagy bevásárlásra! Biztos vesznek vmi nagy nevet előre, elfogy a pínz és a középpályás védekezés megint el lesz felejtve. Jó mondjuk Capellonak van esze, ő már jó húzásnak tűnik. Mondjuk két év múlva úgyis továbbáll egy másik klubhoz megszokása szerint.![]()
Ennek a Madridnak elfogyhatna egyszer az a huú de rengeteg pénze, annyira sok van nekik, hogy az már gusztustalan. Mekkora lenne, ha kiderülne , hogy hatalmas költségvetési hiány van, amit sürgősen pótolni kell. Szoktak előfordulni ilyen esetek választások után.
Boixos, a Milánt nem a másodosztályba teszik -15tel? Mert akkor aztán télleg ohne kupa...Boixos írta:azért fabregas-szal kapcsolatban sokat köszönhetünk saját magunknak is, pontosabban annak a főnökségnek, akik [auto_cenzúra]-húgyért elengedték.
zambrottáért pedig bejelentkezett a Roma isés a milan is...
ha azt nézem, h szívesebben maradna itáliában és ha még azt is figyelembe veszem, h a milan min. pontlevonást tuti, h fog kapni (szal jövőre kupa ohne), akkor asszem nem kérdés, h hova fog menni, ha megy.![]()
![]()