Nem mintha a könnyűekkel jól járnánk
Én azt mondom, kapjuk a Schalkét vagy Lyont. As Roma ellen viszont tökéletes lenne a visszavágás, az fix hogy most már nem aludnának be a srácok.
Persze amilyen "szerencsénk" van, simán befigyelhet a Liverpool, na az kemény lenne, úgy is hogy ők sincsenek topformában helyzetkihasználás terén.
2 olyan csapat aki bárkit megverhet, de bárki meg is verheti, sok sikert a tipphez
Special 5 ellen sem lenne egyszerű, de ők annyira maguk alatt vannak, hogy valahogy megoldanánk, de élményfoci nem lenne várható.
Én azt mondom, hogy kifejezetten bizakodó vagyok idén.
Valverde ide-oda, ha nem nyírja ki tavaszra a csapatot(pedig sajnos azon dolgozik...), és nem arra játszik hogy"jajj csak ne kapjunk 4 gólt", akkor jó esélyünk van idén vinni a BL-t.
Idegenben még ha nem is a Pep-féle Barcát látjuk, de szerintem rég nyújtottunk ilyen magabiztos teljesítményt eredményben, és játékban is.
Otthon eddig sem volt gond, de ne felejtsük el, hogy azért mégiscsak sikerült a Wembley-ben lenullázni a Tottenhamet, és az Inter elleni meccs eredménye is valahol 1-3 között lett volna reális a San Siroban, konkrétan csont nélkül jutottunk tovább egy olyan csoportból, ami nagyon nehéznek tűnt.
Tavaly meg örültünk, ha öngólokkal nyerni tudtunk idegenben a csoportkörben, azon kívül hogy 2 darab idegenbeli 0-0-s meccsünk volt.
Ráadásul a többi nagy sem szuperál annyira. PSG jó hogy továbbjutott, Liverpool szintén, City is Lyonok ellen döntetlenezik/kap ki, Real Madrid szintén visszaesett, Bayern szintén
.
Egyedül a Juventust és az Atletit mondanám, akik ellen brutál nehéz lenne(bár az Atleti sem túl acélos jelenleg), legjobb az lenne ha megkapnák egymást már most, és akkor az egyik legveszélyesebb ki is esne.
Most érzem talán úgy a srácokon, hogy a tavalyi után magukba szálltak, komolyan veszik a BL-t, és nem gondolják hogy elég csak kitenni a mezt és meg is nyerik a párharcokat.