2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így is történt...Felix 6+1 éves szerződésChino írta: ↑2024.08.15. 12:57:09Ők túl drágák nekik, sokáig őket kergették de már megszakadtak a tárgyalások, mert a klubok nem voltak rugalmasak és 35-40 alatt nem adják őket.Talán a Valladolidból vagy Getaféból (nem akarok hazudni) van még egy védő akit nézegetnek pár millióért.
Emellett ott van nekik Gallagher, akit mindenképp le akarnak igazolni. (talán bele tudják vonni Felixet)
Ès mit hoznál helyette? Nekem is hánynom kell az idei nyàr intézkedéseitől, de kiváncsi lennék kit hoznál? Bàrki is lesz/lenne az elnök ugyan ez lenne mint most! Soha,soha nem volt normális vezetés nálunk. Laporta a culèk és a saját érdekeit nézte mindig is, volt mellette egy hozzáértő( Alemany) akit szépen kihátrált mögüle, mert a fentieket ő is látja…gy írta: ↑2024.08.20. 01:36:09Laporta már ott hitelét vesztette amikor kitette Xavit. És ez még sülhet el jól a dolgokon nem változtat. Deco szerintem csak egy báb, nincs önálló érdekérvényesítő képessége. Ebben szimplán csak PRt láttak, leigazoltuk a sikeres válogatott szerencsemalacát, itt kérem komoly vezetői munka van. Az, hogy közben egy olyan embert darálunk be aki a maga részéről 100%t hozott senkit nem érdekel, ingyen jött úgyhogy az eladásából jól jövünk ki papíron, ennyi.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.19. 19:26:49Ezt csak úgy itt hagyom az utóbbi napok történésének margójára.
Xavi Hernandez: "Megismétlem, hogy a Klub helyzete nagyon nehéz. Nagyon messze vagyunk az ideális helyzettől, hogy a legmagasabb körümények között versenyezhessünk. Ismétlem, a klub jelenlegi helyzete messze nem ideális és ezt a szurkolóknak meg kell érteniük. Innentől kezdve mást nem tehetünk, mint alkalmazkodunk a körülményekhez. Mindenben rugalmasak voltunk, mindent megértettünk és elfogadtunk, amit a sportigazgató és az elnök mondott."
Hihetetlen méltatlan, hogy egy bajnokkal, aki tavaly csont nélkül letolt minden meccset így kicsesz Laporta és Deco, ha Gündogant elüldözik akkor mehet utána mind a kettő. Kabaré ez a klub, nem gondoltam volna Messi után ismét nyomunk egy kretént.
Fülembe Olmot öntsetek, nem akarom hallani ami a klubnál megy. Hajrá Flick, és reméljük, hogy ezt az embert egy sikeres szezon után is elzavarják a Culék amikor lejár a mandátuma.
Mint anno az iskolában, csak azért mert az egyik kölyök 5%os dolgozata kap egyest, a másik meg összehoz 37%ot, az nyilván jobb, de ugyanúgy elegtelen.
Na most vert le a víz igazán.
Laporta már ott hitelét vesztette amikor kitette Xavit. És ez még sülhet el jól a dolgokon nem változtat. Deco szerintem csak egy báb, nincs önálló érdekérvényesítő képessége. Ebben szimplán csak PRt láttak, leigazoltuk a sikeres válogatott szerencsemalacát, itt kérem komoly vezetői munka van. Az, hogy közben egy olyan embert darálunk be aki a maga részéről 100%t hozott senkit nem érdekel, ingyen jött úgyhogy az eladásából jól jövünk ki papíron, ennyi.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.19. 19:26:49Ezt csak úgy itt hagyom az utóbbi napok történésének margójára.
Xavi Hernandez: "Megismétlem, hogy a Klub helyzete nagyon nehéz. Nagyon messze vagyunk az ideális helyzettől, hogy a legmagasabb körümények között versenyezhessünk. Ismétlem, a klub jelenlegi helyzete messze nem ideális és ezt a szurkolóknak meg kell érteniük. Innentől kezdve mást nem tehetünk, mint alkalmazkodunk a körülményekhez. Mindenben rugalmasak voltunk, mindent megértettünk és elfogadtunk, amit a sportigazgató és az elnök mondott."
Hihetetlen méltatlan, hogy egy bajnokkal, aki tavaly csont nélkül letolt minden meccset így kicsesz Laporta és Deco, ha Gündogant elüldözik akkor mehet utána mind a kettő. Kabaré ez a klub, nem gondoltam volna Messi után ismét nyomunk egy kretént.
Se karmester, se vezér, de nem is lesz ilyen egyhamar. Hacsak nem Olmo újoncként berobban.
Te bővebben leírtad azt amit én akartam… egyébént rá (juk) is jellemző, h nálunk elfelejtenek focizni az emberek..Chino írta: ↑2024.08.19. 23:47:25Mondjuk megnézném Cubarsi mennyit játszott volna Dias, Stones, Laporte, Aké mellett vagy Araujo 20 évesen.Andrsika írta: ↑2024.08.19. 23:10:16Én is rühellem mind említett jàtèkost, de ez a Pep-s dolog nem èppen helytálló, mert pont az az ember, ha valaki távozni akar ès ő ezt elmondja neki elengedi “bárki” is legyen az. Nyílván nem dőlt kardjába sem Ferrannál sem Garciánál sem. Utobbi tavaly megmutatta, h hol és milyen csapatban a helye..
Ferran hasonló idősen a BL-ben 6/4-et hozott. Olyan játékosok voltak ott, mint Foden, Grealish, Sterling, Mahrez stb.
Szóval ez a "Pep tudta" dolog annyira nem helytálló.
Ferrannal inkább az a gond, hogy az ő posztja teljesen telített, kidobva a balosra életképtelen. Nem véletlenül nem játszott sem a Valenciában, sem a Cityben, sem a válogatottban abban a pozícióban.
Mondjuk megnézném Cubarsi mennyit játszott volna Dias, Stones, Laporte, Aké mellett vagy Araujo 20 évesen.Andrsika írta: ↑2024.08.19. 23:10:16Én is rühellem mind említett jàtèkost, de ez a Pep-s dolog nem èppen helytálló, mert pont az az ember, ha valaki távozni akar ès ő ezt elmondja neki elengedi “bárki” is legyen az. Nyílván nem dőlt kardjába sem Ferrannál sem Garciánál sem. Utobbi tavaly megmutatta, h hol és milyen csapatban a helye..
Én is rühellem mind említett jàtèkost, de ez a Pep-s dolog nem èppen helytálló, mert pont az az ember, ha valaki távozni akar ès ő ezt elmondja neki elengedi “bárki” is legyen az. Nyílván nem dőlt kardjába sem Ferrannál sem Garciánál sem. Utobbi tavaly megmutatta, h hol és milyen csapatban a helye..jascsak-podloha írta: ↑2024.08.19. 21:41:153 éve szenvedek Ferran játékától. A Valencia ellen is halálosan gyenge volt. Semmit nem fejlődik. Nincs értelme a klubbnál megtartani. A játéka szerintem önző, önfejű és szertelen. A rúgótechnikája képzetlen, csiszolatlan, a lövéseit láthatóan nem ő irányítja, a labdát ész nélkül rúgja a kapu irányába, nem tudatosan helyezi. Sokadszorra vizsgázott elégtelenre a minap is a Valencia ellen, amikor volt egy olyan (lesgyanús) ziccere, amelyet minden csatárnak kötelező ujjgyakorlat berúgni (üresen megkapva a labdát, egyedül törhetett kapura a 16-osnál ) , de Ferran természetesen kihagyta ezt is, ahogy a többi meccsein már bőven megszoktuk tőle.Ilyen kihagyott ziccereknek kell legyen következménye. (tessék edzésen orrvérzésig gyakoroltatni, de ez nem történik meg, mert a kövi hasonló helyzetét is kihagyja.) Góljai mind véletlen születő gólok voltak - úgy emlékszem-, nem pedi megsüvegelendő csatárteljesítmények. Pepnek miért nem kellett? Tévedett volna Pep a megitélésénél? Garcia esetén is tévedett? Ejnye-bejnye Guardiola! Lehet egyébként , hogy a pályán kívül ő egy kiváló ember, remek lelkes és szórakoztató játékostárs, de én inkább jó focistákat szeretnék látni a pályán, de Ferran szerintem sajnos nem az. Ha szerencséje van, sok türelemmel majd újra fogja kezdeni a képzését egy erre képes jó edző.
Nem lenne rossz, de a Juvetól se szakmai okok miatt kell távoznia, hanem mert akkora fizetést kér. Így nálunk is necces lenne. De amúgy nem hiszem el hogy mi nem találunk a francia vagy a brazil bajnokságban egy olyan szélsőt, aki tényleg tehetséges, és még nem súlyos pénzekbe kerül.
Jó lenne, ő egy felső polcos szélső, sőt mindhárom poszton remekel, de borzasztó sérülékeny. Nagy rizikó lenne, persze nagyon be is jöhet. De elég sok csapat akarja olasz berkeken belül is.