Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet hülyeség ilyet írni, mert még mindig fiatal, de lehet már túl van a csúcson. Mbappé 18 évesen játszott olyan jól, mint mondjuk most Yamal, fura is hogy egy Vinicius hamarabb kap aranylabdát nála. off vége
Teljes mértékben egyetértek azzal amit írsz! Ilyen boldogan régóta keltem. Ez a hét nekünk Barca drukereknek még rég kijárt! A túloldalon Anchelotti( nemzetisporton olvastam) azt mondja legutóbb amikor kaptak tőlünk egy négyest bl-t és bajnokságot nyertek…jó magyarázkodásAlcantara írta: ↑2024.10.27. 07:05:40Nagyon nagyot húzott a félidei cserével, nem volt túl látványos a minőség, mert Fermin is viszonylag jól játszott, de a csere után stabilabbá vált a labdatartás, nagyrészt uraltuk a középpályát, Olmo is a legjobb időben jött be....és hát amit említettek lejjebb is, az erőnlét. Egészen elképesztő! Nem tudom mit kell itt Xavi mellett kardoskodni egyeseknek, de ha csak Inigo Martinez és Raphinha játékát nézem tavaly és az idén, az elég válasz arra, hogy mi a különbség és ez csak egy kis szeglete az egésznek.
Ez szerintem megint kicsit fals,mert konkrétan Xavi alatt rengeteg gólt rúgtunk az utolsó negyedórában. És egyáltalán nem volt gond a fizikummal. Értem hogy az allitasodban benne van,hogy az elején. De pl ma se voltunk túl acelosak az elején.
Ez talán túlzás, de a lényeg hogy ez egy nagyon jó kombó amit Flick jelent. Egy külsős edző, akinek nincs csapathoz köthető múltja, nem is spanyol, de tiszteli a hagyományokat, stílust és nem gyökeresen meg változtatja azt, hanem hozzáadja amit "kintről " hozott. Jelen esetben egy német precízítást, munkamorált, és új taktikai elemeket. Ez most gyönyörűen működik. Talán ez hiányzott az elmúlt évekből. Mert az alap meg volt. És ami még szép az egészben, hogy életkor alapján ez a csapat 2-3 év múlva lesz a csúcson. A vezetőség dolga viszont az hogy a közben kieső embereket pótolják megfelelően. Mint pl Lewa, Inigo, vagy Ter stegen.
Ja, a foci olyan, mint a zenére szokták mondani, saját nyelvrendszere van.
Jogos, Xavival is voltak azért szép időszakok, eredmények. Kellett ő ahhoz, hogy a víz felett maradjon a csapat. A végére sajnos elfogyott.Bob_Marley írta: ↑2024.10.26. 23:00:32Azért ezek eléggé kicsinyitik az elodok nem kis érdemeit, emlékszem hogy volt itt 4-0 Xavival is. De eddig remekül menetelunk és a bajnok eredmények magukért beszélnek,dicséret illeti a németet. Egyáltalán nem a szívem csücske,de vezetjük a bajnokságot, és ezt neki is köszönhetjük. Pacsi érte.
Nem volt semmilen magas elvárás és a teljesítményt hozta minden további nélkül. Egyébként is a teljesítményének mi köze van ahhoz, hogy egy ütközésbe beesérült?brazilfan írta: ↑2024.10.25. 16:54:13Én sem írtam azt, hogy izomsérülése volt. A 90. perc után volt az ütközés, az oldalvonalnál, ahol egyébként abban a pillanatban nem is Bernalnak kellett volna lennie, hanem a jobbhátvédnek.
Vkp.-ként az egyik legfelelősségteljesebb poszton játszatták és várták el tőle a teljesítményt, amelyre még nem állt készen. Csereként, egyre több játékidőt kapva kellett volna játszatni. Az, hogy például Cubarsí bírja a terhelést és mentálisan is rendben van, szerintem átlagon felüli szerencse, és nem pedig alapvető, mindenkitől elvárható dolog.
Fermin sérüléséért Flick magára vállalta a felelősséget, pedig nem ő játszatta vele végig az EB után az olimpiát. Bernal sérüléséért azért okolom, mert túl nagy volt a teher, amit rápakolt.
Én sem írtam azt, hogy izomsérülése volt. A 90. perc után volt az ütközés, az oldalvonalnál, ahol egyébként abban a pillanatban nem is Bernalnak kellett volna lennie, hanem a jobbhátvédnek.
Biztos, hogy Flick is szeretett volna. Még az előszezon előtt, mielőtt komolyan elkezdődtek az FFP gondok egy interjúban említette is, fent is volt a honlapon.brazilfan írta: ↑2024.10.25. 15:30:09Egyelőre nem lehet tudni, hogy ez hogyan történt, volt-e vita Flick, Laporta és Deco között. Szerintem voltak viták. Mindenesetre én Bernal sérüléséért Flicket okolom, túl nagy terhet rakott a vállára, sokkal türelmesebben kellett volna az első osztály követelményeihez szoktatni.
A harmadik fordulóban sérült meg egy belépő miatt, előtte egy meccset se játszott végig, mindig le volt kapva.