Stegen/Pena VS Pena/Stegen
Kounde-Kounde
Araujo VS Cubarsi?
Christensen VS Inigo?
Cancelo VS Balde?
De Jong VS Casado?
Pedri/Gavi/Fermin VS Pedri?
Gündogan VS Olmo?
Yamal-Yamal
Lewy-Lewy
Felix/Raphinha-Raphinha?
Stegen, írta Chino tavaly november közepén sérült le, idén Szeptemberben.- tavalyi
Kounde kb. ugyanazon a szinten teljesít
Araujo-Cubarsi akármennyire is kedvelem Cubarsit, Araujo az egyik legjobb védő, nemhiába keresik top klubok
Christensen-Inigo védekezésben Christensen jobb, fiatalabb, gyorsabb, jobban fejel, tamadásépítésben jobb Inigo, de most nem ez lenne a fő szempont, szóval tavalyi
Cancelo-Balde ha ezt magyaráznom kell, akkor már baj van..., tavalyi
De Jong VS Casado-hát itt megvertek

whoscored 7,12 VS 6,79, tavalyi
Pedri/Gavi/Fermin-Pedri, itt egyértelműen az idei Pedri
Gündogan-Olmo, bármennyire is kedvelem Olmot, folyamatosan sérült, Gündogan az év játékosa, minden meccsen bevethető volt, 5 gól 9 gólpassz, szerintem Gündogan.
Yamal-Yamal. Az idei Yamal sokkal jobb. De, ez már ha jól emlékszem a 3. sérülése, túl van játszatva, egyedüli szélső, aki cselezni is tud. Nélküle megáll a tudomány. Tavaly ott volt Felix, Raphinha, Cancelo, és nem volt ennyire magára hagyva a szélső szervezéssel
Lewy-idén jobb, de egy évvel idősebb, 36 éves, valószínűleg a játékstílus miatt eredményesebb
Raphinha/Felix-Raphinha Raphinha is valószínűleg az idei játékunk miatt szárnyal. Leírtuk Bencével, hogy 1 gól/asszisztot hoz 90 percre vetítve, mégis hol játszott, hol nem, ő is lenyilatkozta, ha jól játszott akkor is várta mikor cserélik le. Szerintem ez mindent elmond. És ott volt Felix, akivel minőségben tudtunk rotálni, idén nincs ilyen "szélső", Pau nem az, Ferran olyan amilyen, Fati meg Fati, ha ezt magyarázni kell...
Cserèk első félévben: Balde, Inigo, Alonso, Roberto, Romeu, Fermin, Gavi, Felix/Raphinha, Ferran,
VS
Fort, Sergi Dominguez, Gerard Martin, Garcia, Fermin, Torre, Ferran, Pau, Fati
Szóval idén jobb Pedri, Yamal, Raphinha, Lewy ami jórészt Flicknek köszönhető, ès nem a szerencsének.
Amúgy azt sem értem mit kell ezen magyarázni, de szerintem csak az időmet pazarlom.