Igen,csak,ha ott nem veszik el akkor X es megy tovabb.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem ahogy a kollega említette, és a szakértők is mondták, a labdában lévő chip érzékelte, és azt nem lehet felülbírálni, ez szerintem annyira fekete-fehér, mint a les, nem is nézegették sokat, jelzett. A félautomata lesrendszer ennek alapján működik, az elrúgás pillanatát a chip jelzi, így tudják precízen megállítani a képet.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:56:33Amúgy meg a bíró megadta Alvarez gólját, onnantól a VAR csak egyértelmű bizonyíték birtokában bírálhatta felül, ami nézve a felvételeket több mint kérdőjeles.
Olyan ez, mint teniszben a hálóba rakott jelző, ha megszólal, akkor a labda a hálót érte, vagy fociban a gólvonaltechnológia, ott nincs kecmec, ez van. Néha persze tévedhet, de szerintem iszonyatosan alacsony lehet a hibahatár.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Habzó szájjal is lehet utálkozni, csak nem ezzel jutottak tovább, Vazquez kihagyta, ott lehetett volna az egyenlítés, Llorrente elkúrt büntetőjével majd Rüdiger belőtt büntetőjével jutottak tovább, nem ezzel.
Ugysem fogjak fel,ha lett volna Var akkoriban,az eletben nem nyernek 3 blt zsinorban,de lehet egyet sem.Ha meg elegedettek ezzel a teljesitmennyel,az nekunk jo,jonnek hozzank,megint megkapjak a meterest a fulukbe!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor nem vagyunk egyformák, a legőszintébben mondom hogy égne a pofám ha egy ilyen elvett büntetővel mennénk tovább, és pontosan érezném hogy még ha a műszer ki is mutatott valamit, ez egy vicc. A Real szurkolók pedig izomból vernék a tamtamot, hogy világméretű csalás történt, ez 100%.superman írta: ↑2025.03.13. 00:45:48Ne legyünk már ilyen álszentek, hadd örüljenek a győzelmüknek, mi is ezt tennénk. Mi nem tudtuk kiütni az Atmat anno a BL-ben, ők mindig. Most az, hogy hogyan más kérdés. De megfordítva a matracosok megérdemelték volna? Ők még annyira se ütöttek ki a Madridot, mint fordítva. Meg kell majd mutatni, és kiütni őket, ha lehetőség adódik rá, minden más csak mellébeszélés.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Örüljenek a győzelmüknek persze, csak a BL-ben már lassan tradícionális, hogy kétes szituban mindig kiröfög a malac az ólból, ők pedig erre a legbüszkébbek. Lelkük rajta.
Nyertek volna 2-0ra megérdemelten, egy szót nem szólnék, meg sztem senki.
Damask, lehet Övrebözni, itt kb ezt a 16 éves esetet lehet felhozni, habfehér oldalon pedig nagyjából minden évben találsz hasonlóan nevetséges továbbjutást, gyakran többet is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Igen, '14-ben és '16-ban is méteres lesgóllal.superman írta: ↑2025.03.13. 00:45:48Ne legyünk már ilyen álszentek, hadd örüljenek a győzelmüknek, mi is ezt tennénk. Mi nem tudtuk kiütni az Atmat anno a BL-ben, ők mindig. Most az, hogy hogyan más kérdés. De megfordítva a matracosok megérdemelték volna? Ők még annyira se ütöttek ki a Madridot, mint fordítva. Meg kell majd mutatni, és kiütni őket, ha lehetőség adódik rá, minden más csak mellébeszélés.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Miközben mi egy teljesen egyértelmű 11-est nem kaptunk meg '16-ban ellenük a visszavágón.
Eközben mi továbbra is a Negreira, Övrebrö't hallgathatjuk, meg hogy mennyire tolnak minket, az olyanokat meg elfelejtik mikor az Inter elleni odavágón tizi nem volt, lesgól Internek igen, visszavágón meg fantomkezezésért vették el a továbbjutást érő gólt stb.
Náluk meg 17-18-ban elfelejtették a zászlót felemelni de az "benne van a játékban" szerintük.
Amúgy meg a bíró megadta Alvarez gólját, onnantól a VAR csak egyértelmű bizonyíték birtokában bírálhatta felül, ami nézve a felvételeket több mint kérdőjeles.
Amúgy meg a szabály, és annak jelenlegi értelme kabaré kategória, ennyi erővel a mostanság divatos "elindulok táncikálva, félig megállva"-féle tiziket is sorra el kéne venni és érvényteleníti, elvégre kimeríti azt a szabálytalanságot hogy "megáll nekifutás során", vagy a kapufásgólokat is elvégre "irányváltoztatás nélkül nem ment be".
Persze ne lőhessen az ember bal felsőbe szánt labdát saját magán megpattanva a jobb felsőbe, de hogy ezredmilimétereken múlva vesznek el megismételhetetlenül ilyenekért az szánalom kategória, és egész véletlenül pont a RM ellen került ki ennek a problémája, és nem a RM kárára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.03.13. 00:59:10-kor.
Aztán mégis maradt 3 szezont, és csak akkor küldték el, amikor nem jöttek az eredmények. Nálunk Carlo ugyanez, vannak akik elküldenék, vannak, akik nem. Nyert két BL-t (a mostani kinevezésénél, meg ugye 2014), idén is címvédő. Szezon végén lesz döntés a hogyantovábbról.
Nincs semmi szégyelnivaló ebben a játékban, csak ugye a rivalizálás része, hogy bármibe bele kell kötni, hogy a mi törzsünk legyen a menő.

Szerintem azóta nem lehet kétszer érni tizinél a labdába, mióta kitalálták a focit, sose adtak meg olyan büntetőt, amelyik így sikerült, max nem vették észre.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40Érdekes hogy előkerül egy olyan szabály amit úgy alkalmaznak amiről senki sem tudott, hirtelen Messi VB döntős tizijét hozzák elő, érdekes módon akkoriban senki sem tudott ilyen szabályró és nem azt reklamálták, hanem csak azért sírtak amiért tizit kaptak mert Dembele echte felvágta Di MariátTroym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délután is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.![]()
A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Ha olvasol máshol, akkor azt is láthatod, h az urak szurkolói egyáltalán nem büszkék erre a teljesítményre.
Hányszor verték meg a Ticot a BL-ben az elmúlt 10 évben? 5? Igazi Real fóbiás banda, utálom ezeket is

Dehogy, ugyan úgy örültél volna a továbbjutásnak egy ilyennel Rómában vagy Liverpoolban annak idején, ahogy örültél az Övrebö BL győzelemnek is.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40
A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább
Ne legyünk már ilyen álszentek, hadd örüljenek a győzelmüknek, mi is ezt tennénk. Mi nem tudtuk kiütni az Atmat anno a BL-ben, ők mindig. Most az, hogy hogyan más kérdés. De megfordítva a matracosok megérdemelték volna? Ők még annyira se ütöttek ki a Madridot, mint fordítva. Meg kell majd mutatni, és kiütni őket, ha lehetőség adódik rá, minden más csak mellébeszélés.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:39:40A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás![]()
Amig a real bent van,tippelni sem merek.Kitalalnak meg lehet valami plussz szabalyt,h ok majd 12 en lehetnek vagy valami…
[quote=epping post_id=1268191 time=1741822601 user_id=22818]
Bence; pragmatikus foci, ez ilyen. Carlonal (többnyire) működik. Ha nálatok lenn ez, ti is tapsolnátok neki. Amúgy, ha nem veszik el, akkor se tudhatod, hogy nem mennek tovább.
[/quote]
Nem tapsoltunk neki, 1 szezon után mindenki kirugta volna Valverdet.
Bence; pragmatikus foci, ez ilyen. Carlonal (többnyire) működik. Ha nálatok lenn ez, ti is tapsolnátok neki. Amúgy, ha nem veszik el, akkor se tudhatod, hogy nem mennek tovább.
[/quote]
Nem tapsoltunk neki, 1 szezon után mindenki kirugta volna Valverdet.

- bence0330
Kb egyetértek, de az Inter részemről az Arsenal előtt van, ők egy győztes csapatnak tűnnek sokkal inkább.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Igy alakultak az oddsok vegso nyertesre:
Barca 4x
Psg 4,3x
madrid 4,5x
Munchen 6x
Arsenal 7x
Inter 10x
Tobbit hagyjuk
Barca 4x
Psg 4,3x
madrid 4,5x
Munchen 6x
Arsenal 7x
Inter 10x
Tobbit hagyjuk
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remélem nem az a műszer mutatta amelyik szerint Lewandowski lába 54-es, vagy amelyik szerint az El Clasicon ha áthalad a vonalon akkor nem gólTroym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délután is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.

Érdekes hogy előkerül egy olyan szabály amit úgy alkalmaznak amiről senki sem tudott, hirtelen Messi VB döntős tizijét hozzák elő, érdekes módon akkoriban senki sem tudott ilyen szabályró és nem azt reklamálták, hanem csak azért sírtak amiért tizit kaptak mert Dembele echte felvágta Di Mariát

A különbség hogy én például fejet behúzva szégyelném magamat ha a Barca egy ilyennel jutna tovább, míg a RM-osok meg mindenhol büszkén hangoztatják hogy ez a szabály, 650 éve is így használták és hogy mennyire megérdemelt a továbbjutás

A Barca legjobb játékosa meg ma Vincius volt aki a Holdra lőtte a labdát, ezzel hosszabbításra szenvedtetve azt az Atletit aki ellen játszunk a hétvégén

- Messa
Fizikálisan mindenképpen a legjobb forgatókönyv, mentálisan nem tudom... Ma elment nekik a BL, ha hétvégén kikapnak, valószínűleg elmegy a bajnokság is. Élet halál harc lesz az nekik.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Amúgy az is árulkodó, hogy Alvarez nem örült a góljának, nézzétek meg a reakcióját. Nézte a bírót, tudta ő, hogy baj van.
Recrea; ez kölcsönös, nincs ezzel baj
Troym; továbbra is, a realtv vagy a negreira ügy a rosszabb? Parttalan vita. Amúgy adott esetben a Real ÉS a Bayern is lehet.
Recrea; ez kölcsönös, nincs ezzel baj

Troym; továbbra is, a realtv vagy a negreira ügy a rosszabb? Parttalan vita. Amúgy adott esetben a Real ÉS a Bayern is lehet.
Kétlem hogy volt ilyen de cáfolj rám esetleg egy linkkel.csababarca írta: ↑2025.03.13. 00:09:49Értem.
Akkor pech.
Egyébként a lentebbi gondolatmenetedhez annyit, hogy olyan is volt már, hogy a kapus kimozdult de a tizi bement.
A bíró újrarúgatta, mert a kapus kimozdult, a másodikat meg kihagyta a rúgó.
Ilyenkor ki a sértett és ki az elkövető akit büntettek, ha már a törvény nyelvén beszélünk egy sportról?
- Chino
- Llegenda del Barça
Igazából nem tudom az Arsenal most örül vagy búslakodik. Ha mi lennénk az angolok helyében nem biztos, hogy bánkódnék a madridi párharc eredménye miatt.Troym írta: ↑2025.03.13. 00:27:03Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártaniamúgy miért egy Barca fórum véleménye érdekel, fel nem fogom.
De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délutáni is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.
A hétvége miatt mindenesetre ez talán a lehető legjobb forgatókönyv. Lehúztak 120 percet egy tizenegyes párbajjal, ráadásul mentálisan sem lehetnek top-on.
Forca Barca!!!!
Vazquez kihagyta, ott lett volna a lehetőség az egyenlítésre, Llorente elkúrta, kiestek, ennyi.
- Messa
Szerénység kolléga, szerénység. Egy ilyen moslékosvödör továbbjutás után van mire.
- bence0330
Szerintem nem volt elég az eltiltás, folytatódik a hergelés?

Nem félsz van, a tö... hócipőnk tele van, hogy megint lefocizták a Madridot, és megint továbbszenvedték magukat valahogy, most épp egy egy milis érintés hozta össze nekik. Ez még Barcától független drukkerként is irritáló lenne, és szembemegy a foci szellemiségével, de Barca drukkerként nyilván még kifejezetten irritálóbb, hogy pont az ellenlábas teszi ezt. Azért relatív kicsi az esélye a klasszikónak a döntőben, nem elhanyagolható, de nem is olyan nagyon nagy.
Én azért jelentettem a hsz-t a biztonság kedvéért.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.03.13. 00:31:14-kor.
Ja a műszer mutatta akkor megnyugodhat a reál tv, ezen a héten is csak a spanyol bírókról kell anyagokat gyártani

De én személy szerint pont nem izgulok a Madridtól, délután is írtam, hogy inkább a Real, mint a Bayern.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.03.13. 00:28:38-kor.
Ja kozben rajottemMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.13. 00:20:07Nem hiszem hogy recrea Realos lenne, de mindegy![]()
Attól függetlenül szánalom és kabaré és túlzó ez a mostani szabályozás.
Egy olyan szabály amit arra találtak ki, hogy ne lehessen beijeszteni, vagy a játékosnak saját magát helyzetbe hozni a "megtolom a 11-es pontról fél métert és berúgom 5 méterről"-féle akciókkal, abból az jött ki hogy esetleg, talán, nem szándékosan egy ezredmilimétert hozzáérhetett becsúszva, ezzel fél tized centivel arrébb repült a labda = szándékos szabálytalanság, gól megnemadása ismétlési lehetőség nélkül az olyan mintha azt mondanák hogy mostantól ami kapufát is ér 0.01%-ban az onnantól akkor sem gól ha befele esik.![]()

- Messa
Biztos, hogy ezt vmi rendszer állapította meg, mert századszor nézem de nekem ez messze nem perdöntő. Azért motoszkál bennem a kisördög hogy ez fordítva is egy sima érvénytelenített büntető-e.