Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak az angol tolom, szerintem semmi gond nincs vele, fejlődik az angoltudásod, de a nyelvezete nem túl bonyolult.Silvanus írta:Manager palánták figyelem: bár nekem már nagyon régóta megvan az FM2005, de még csak most jutok oda, hogy el is kezdjek vele játszani. Én nagy rajongója voltam, és vagyok is a CM játékoknak (szinte az összessel játszottam...), de én is a híreket figyelve átpártoltam az FM-re, mert az állítólag az sokkal jobb lett, mint a CM. Tulajdonképpen az a CM alkotóitól van, ha jóltudom!?... Legalábbis a program adatbázisa!?![]()
Nos a kérdésem az lenne, mielőtt bele vetem magam a játék sűrüjébe, és egy 10-20 éven át tartó Barcelona uralom alá vonom az egész futball világot, hogy érdemes-e letölteni a magyarosítást a játékohoz, megéri-e, jól meg van-e csinálva, és ha igen, akkor HOL TUDOM AZT LETÖLTENI???
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!...
17 meccsen 44 gól nem sok. Én szinte minden évben 100 fölött végeztemEnrique írta:Én így állok jelenleg:
Meglepő módon a Milannak van a legtöbb pénze, éves szinten 70-80 milliót költött az első 5 szezonban, köztük megvette Dinhot 65ért, előtte évbe Decot, Gabrit, stb, mindíg bevásárolt tőlemEnrique írta:A Cselszkinek 10x több pénze van asszem...Barcelinho írta:CM 03/04-be Reallal vagyok,csak azért, hogy álomcsapatot csináljak,hiszen nekik van a legtöbb pénzük.Mindent megnyertem velük 3 év után és Szenegál edzöje is vagyok közben.felállás:
Casillas
Bonera Woodgate Samuel R.Carlos
Jenas
Pires Figo
Zidane
Sevcsenko Raul
Nincsenek keretben:Kameni,Salgado,F.Cannavaro,Pavon ,Solari,Helguera,Iniesta,Schweinsteiger,Beckham,Bresciano,Guti,Kovacevic,Tevez,Kuranyi![]()
Több mint 50M-val kezdenek, a madrid biztos h kevesebbel.
És sztem nem kell ahhoz a madriddal lenni, h álomcsapatot csinálj...
ez a honlap (is) foglalkozik a játékkalplayer10 írta:Ja, meg van valami honlap, ahol írnak a játékról?
Meg hát... Fizukat csökkenteni, sokat nyerniredlions írta:Milyen Barca szurkoló, aki nem a Barcából csinál álomcsapatot??Pénzügyileg is biztos meg lehet oldani.
A Cselszkinek 10x több pénze van asszem...Barcelinho írta:CM 03/04-be Reallal vagyok,csak azért, hogy álomcsapatot csináljak,hiszen nekik van a legtöbb pénzük.Mindent megnyertem velük 3 év után és Szenegál edzöje is vagyok közben.felállás:
Casillas
Bonera Woodgate Samuel R.Carlos
Jenas
Pires Figo
Zidane
Sevcsenko Raul
Nincsenek keretben:Kameni,Salgado,F.Cannavaro,Pavon ,Solari,Helguera,Iniesta,Schweinsteiger,Beckham,Bresciano,Guti,Kovacevic,Tevez,Kuranyi
Azért 1 próbát talán megér...rhynn írta:Mert SInek nem adott szerződést az Eidos, az elment a Segához, kiadták az FM2005öt tuningolt motorral, az Eidos azonban nemhülye és a bejáratott brandet szeretné továbbvinni.Enrique írta:Mér van külön az FM mellett CM5 is???rhynn írta: FM2005 mellé az elszúrt CM5? hááát nem ajánlanám!![]()
Megnézegettem az előzeteseket... hát megint ilyen stadionba hirdetéselhelyezős menedzseres vmire lehet számítani. Tizedakkora adatbázisa lesz mint az FMnek
Mert SInek nem adott szerződést az Eidos, az elment a Segához, kiadták az FM2005öt tuningolt motorral, az Eidos azonban nemhülye és a bejáratott brandet szeretné továbbvinni.Enrique írta:Mér van külön az FM mellett CM5 is???rhynn írta:FM2005 mellé az elszúrt CM5? hááát nem ajánlanám!Barcelinho írta:Az FM 2005 megvan nekem is.A CM 5 mikor jön ki????![]()
FM2005 mellé az elszúrt CM5? hááát nem ajánlanám!Barcelinho írta:Az FM 2005 megvan nekem is.A CM 5 mikor jön ki????
Igen, a FM2005 az a CM folytatása. 1az1ben, csak más lett a neve, mert már a Sega adja ki.player10 írta:Sziasztok Srácok, én régen rengeteget CM-eztem, napokat töltöttem el úgy a gép elött, hogy csak a játék futott. Asszem nekem a 3 volt az elsö, aztán sorban a többi, de a 4 már abszolút kapufa, teljesen más játék volt, nekem nagyon nem jött be...tudom, hogy szétvált a kiadó, meg a gyártó csapat, és asszem a kiadó tartotta meg a nevet, de a capat továbbvihette az alapprogramot.....így volt? Na, a kérdesem még az lenne, hogy bár már sokszor hallottam róla, játszani még nem játszottam a FootballManager2005-tel. Ez/az a CM folytatása, vagy tök más?
Ha valaki tudja - bár gondolom ezzel itt nincs gond - válaszoljon már. Elöre is köszönöm.
Ja, meg van valami honlap, ahol írnak a játékról?