Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Beckham nem volt sose kedvencem,de nem is utáltam! M.U.ban igen jó teljesítményt nyújtott,és Madridban nem ment neki annyira,az tény,de ő küzdött minden meccsen,az tény,h sokra nem volt elég,de a hozzállása szerintem toppon volt,ezekután szerintem madrid részről nem így kellett volna vele bánni...mindent beleértve!lionelmessi19 írta:Egy Disney dvd gyüjteménnyel...Game90 írta:Ja, Disneyland hercegének lenni nagy megtiszteltetés![]()
![]()
Mivel jár ez a megtisztelő kitüntetés![]()
![]()
Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, h ez hiteles hír, inkább csak madridi fircska...
Egy Disney dvd gyüjteménnyel...Game90 írta:Ja, Disneyland hercegének lenni nagy megtiszteltetés![]()
![]()
Mivel jár ez a megtisztelő kitüntetés![]()
1.Henry, sztem sokan egyetértünk vele, a tavalyi év legjobbja volt. És emellett ő pontosan olyan, aki simán a legjobbak közt lenne egy tecnikás közegben is. És ő az, aki megér bárkinek, még egy kisebb csapatnak is ennyit.Aprieto írta:Henryért mi mennyi pénzt kivágtunk volna? Rengeteget... nekik pedig tényleg kell egy tipikus cselgép szélső. Beckham nincs, Robinho pedig nem tud jobbszélsőként játszani. Cicinho meg... egyenlőre sérült. És az is csak 1 ember...
Ha valóban jönne, akkor egyrészt: nagyot csalódnék a vezetőségben, aztán ha beválna, akkor persze nagyot halgatnék, viszont biztos vagyok benne, h kezdő nem lehet, mert Iniesta és Deco mellett sztem senki sincs a világon, aki jelen pillanatban kezdő lehetne. És a cserepadra meg tuti nem jön. Ez itt a lényeg, még ha meg is venné Laporta, és Lampard is jönne, és még olcsó is lenne, akkor is: Padozni egy ekkora sztár nem lesz hajlandó sztem. Ha hajlandó lenne, akkor akár még jöhet is, hiszen:Aprieto írta: Mit szólnál ha valóban jönne Lampard? Akkor Laporta is olyan mint Perez?![]()
![]()
Nem csak a Sir-ön múlik,nyilatkozta is,hogy fél attól,h elviszik Ronaldot...Raziel írta:ugysem fog elmenni manchesterből,ferguson most akarja felemelni a fizetését,meg 50 milláért nem engedik el ugysem,majd akkor fog eljönni manchesterből mint backham max,25-26évesen.
Így van én is remélem hogy ha ők visszatérnek minden rendben lesz és nem játszunk ilyen tragikusan. De hát elvileg (hangsúlyozom: elvileg) van egy Ronaldinho-nk akinek szállítani "kéne" a gólokat dehát na maj formába lendülünk......LG írta:Ez igaz, viszont ha meg a madrid lett volna jo formában, akkor meg ők dönthették volna el a bajnokságot. De a fociban nincs haRivaldo11 írta:Na,most látszik csak igazán,hogy ha tudásunknak csak a 70 százalékát nyújtottuk volna eddig,már réges régen nem lenne kérdés,ki nyeri a bajnokságot.
Ilyen gyenge real már rég volt ellenfelünk.Ha visszatérnek Messiék,visszatér a támadójátékunk is.És akkor hamar eldöntjük a bajnokságot.
A mi hibánk,hogy egy ennyire gyenge real madridra nem vertünk legalább 12 pontot.Én is csak abban bizok h Etoo meg Messi föléleszti a csapatot.
Ez igaz, viszont ha meg a madrid lett volna jo formában, akkor meg ők dönthették volna el a bajnokságot. De a fociban nincs haRivaldo11 írta:Na,most látszik csak igazán,hogy ha tudásunknak csak a 70 százalékát nyújtottuk volna eddig,már réges régen nem lenne kérdés,ki nyeri a bajnokságot.
Ilyen gyenge real már rég volt ellenfelünk.Ha visszatérnek Messiék,visszatér a támadójátékunk is.És akkor hamar eldöntjük a bajnokságot.
A mi hibánk,hogy egy ennyire gyenge real madridra nem vertünk legalább 12 pontot.
csak emlékeztetlek rá titeket.1., Ha tudod, hogy nem egy meccsen dől el, akkor minek írod be...
ha nem is annyira, mint ti tavaly minket, de azért szép győzelem volt!2., Ez azért túlzás, hogy jól elvert.
Igazad van!3., Ha jó elverést akarsz látni Arrow Real Madrid - Recreativo Huelva
1., Ha tudod, hogy nem egy meccsen dől el, akkor minek írod be...realmadridfan írta:Az ennyire gyenge Madrid jól megverte a Barcát...![]()
![]()
Jó, tudom, hogy nem egy meccsen dől el, hogy ki a jobb...