Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak azért hogy máshol ne játszonGame90 írta:Gallas azért 2 hónapig sérült is volt![]()
De egyébként is minek kéne nekik? Ott van már Metzelder
Én nem nézem,de livescoren vettem észreLos Banditos írta:Egy szerencsés góllal vezet a Madrid, Santanderben.![]()
34. perc: Racing Santander-Real Madrid 0-1
Hát pedig Gallas nagy lenne, csak Wenger jobban bíizik a nagy felfedezetteiben, pl Senderosbanozsimiki írta:Szntem is az! Pedig mennyire el volt szállva,hogy végre elment az ágyusokhoz a cselzitőől...háát eddig nem járt nagyon jólGame90 írta:
09:09 - Elképzelhető az Arsenalban elégedetlen Gallas érkezése is - Marca.![]()
Kamu.
Szntem is az! Pedig mennyire el volt szállva,hogy végre elment az ágyusokhoz a cselzitőől...háát eddig nem járt nagyon jólGame90 írta:
09:09 - Elképzelhető az Arsenalban elégedetlen Gallas érkezése is - Marca.![]()
Kamu.
del bosque sem sztáredző és mégis mit véghez vitt velük...ha vki számára sztáredző akkor a madridi évei miatt lett az.Zozzy 5 írta:ha igaz akkor kiváncsi leszek h mit tud kihozni belőlük. Sztem jó edző, nem sztáredző, de lehet h a margitnak pont egy ilyenre lenne szüksége.grecki írta:Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Bernd Schuster dirigálja a következő szezontól a Real Madrid labdarúgócsapatát. A dpa hírügynökség tudomása szerint a német szakvezető egy plusz egy évre kötelezte el magát a spanyol együtteshez.
ha igaz akkor kiváncsi leszek h mit tud kihozni belőlük. Sztem jó edző, nem sztáredző, de lehet h a margitnak pont egy ilyenre lenne szüksége.grecki írta:Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Bernd Schuster dirigálja a következő szezontól a Real Madrid labdarúgócsapatát. A dpa hírügynökség tudomása szerint a német szakvezető egy plusz egy évre kötelezte el magát a spanyol együtteshez.
A Madridnál nem lehet tudni soha... majd meglássuk.grecki írta:Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Bernd Schuster dirigálja a következő szezontól a Real Madrid labdarúgócsapatát. A dpa hírügynökség tudomása szerint a német szakvezető egy plusz egy évre kötelezte el magát a spanyol együtteshez.
Nem biztos h Barcelonai, csak katalán. De nem tom.Los Banditos írta:Biztosan egy ilyen meccs után mondana ilyet.![]()
A Sport sem egy túl hieteles lap bármennyire is barcelonai újság.
![]()