Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off:Jó-jó ki kell pihenniük magukat,de viszont ahhoz,hogy igazán jó csapatunk legyen kellenek az új igazolások..Jövöre kell csinálnunk egy olyan de olyan védősort,hogy egy támadó se tudjon rajtuk átgázolni!Kira írta:Rijkaard jó edző.(tudom, hogy itt sokan nem így gondolják).Evilgrim írta:Meg egy jó edző,és egy kiváló formában lévő csapat(mint a tavalyi volt)Kira írta:Szerintem semmi pénzért nem szabad eladni. Kaká, C. Roni és a többiek zseniálisak, de Ronaldinho az Ronaldinho. Nélküle már semmi sem lenne az igazi. Ha szeretnénk még valamikor olyan futballt látni, mint az elmúlt két évben, ahhoz Ronaldinho is kell!
A csapatnak meg kell egy jó pihenés nyáron, aztán egy kemény alapozás. Mert nem felejtették el, amit tavaly tudtak!:)
Rijkaard jó edző.(tudom, hogy itt sokan nem így gondolják).Evilgrim írta:Meg egy jó edző,és egy kiváló formában lévő csapat(mint a tavalyi volt)Kira írta:Szerintem semmi pénzért nem szabad eladni. Kaká, C. Roni és a többiek zseniálisak, de Ronaldinho az Ronaldinho. Nélküle már semmi sem lenne az igazi. Ha szeretnénk még valamikor olyan futballt látni, mint az elmúlt két évben, ahhoz Ronaldinho is kell!
Meg egy jó edző,és egy kiváló formában lévő csapat(mint a tavalyi volt)Kira írta:Szerintem semmi pénzért nem szabad eladni. Kaká, C. Roni és a többiek zseniálisak, de Ronaldinho az Ronaldinho. Nélküle már semmi sem lenne az igazi. Ha szeretnénk még valamikor olyan futballt látni, mint az elmúlt két évben, ahhoz Ronaldinho is kell!
Game90 írta: És még Ronnie menedszere sír...![]()
És még Ronnie menedszere sír...Game90 írta:A France Football szerint a legjobban kereső labdarúgók:
Ronaldinho (brazil, FC Barcelona) 24 millió euró
Beckham (angol, Real Madrid) 17
Henry (francia, Arsenal) 15,7
Ballack (német, Chelsea) 15,3
Ronaldo (brazil, AC Milan) 15,2
Sevcsenko (ukrán, Chelsea) 12,7
Del Piero (olasz, Juventus) 11,5
Terry (angol, Chelsea) 11,4
Gerrard (angol, Liverpool) 11,3
Cannavaro (olasz, Real Madrid) 10,5
OKozsimiki írta:Pontosan értem,hogy hogy gondoltadZozzy 5 írta:
. Az etetést nem Dinho-ra értettem. Arra gondoltam hogy nem magyarázom be magamnak hogy úgyis maradÉpp arra reagáltam,hogy nem bemagyarázom magamnak,egyszerűen elhiszem amit mondd
Pontosan értem,hogy hogy gondoltadZozzy 5 írta:
. Az etetést nem Dinho-ra értettem. Arra gondoltam hogy nem magyarázom be magamnak hogy úgyis marad
Én is elfogadom a Te álláspontodozsimiki írta:Zozzy!![]()
Elfogadom a Te álláspontod is...
Amúgy én nem etetésnek hívom,hogy elhiszem neki amit nyilatkozik,tudom volt egy Júdásunk,de Ronnieval egyszerűen nem történhet meg ami vele...annyiszor kijelentette,hogy Családjának érzi ezt a klubbot,a szurkólókkal együtt! (ezt mostanában!nem 1-2éve!9 Szóval ha ezekután lelép (de miért is? több zséért![]()
nem hiszem..új kíhívás? Hát tényleg az lenne az olasz bajnokság,jobban törne ott mint a VanDerSaar orra szokott
) akkor összeomlik ismért pár világ...