Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De ennek mi köze van a formájához??? Magyarázd már elbalazsfoci írta:na a sok majomnak akik lekárogtak, üzenem h a valláshoz annyi köze van h most vallásos, az igaz, de előtte nem vallás volt az életében hanem hit! a kettő közt elég nagy a különbség! csak hát erről sokan fingani sem tudnak! ennyi! lehet h hisz most is, csak éppen lehet h nem abban az istenben amiben pl Kaka! mert Kaka karizmatikus keresztény, Ronaldinho meg katolikus vallású! ezek közt is van különbség! a másik h ronnie nyilatkozatait folyamatosan olvasom! a sok marha kételkedőre reagálva!
balazsfoci írta:Kaka és Ronaldinho között az a különbség h Kaka hisz Istenben és Ronaldinho nem! és Kaka nem úgy hisz ahogy a katolikusok és brazilok többsége! ő újjászületett keresztény! és hát meg is van írva h akik az Úrban bíznak, erejük megújul, és szárnyra kelnek mint a saskeselyű! ez hatalmas fór kaka előtt és csak szellemi okai vannak Ronnie visszaesésének sztem!
na ez a tökéletesen nem igaz kategória!!!Ádám02 írta:Subinho írta:mitől van jobb formában Kaká, mint Ronaldinho és miért nem fáradt, pedig nagyon kemény szezonon van túl???
Kaká nyilatkozata:
"Személy szerint nem hiszem, hogy a világbajnokság miatt fáradtabbak voltunk, én legalábbis semmi ilyen nem éreztem magamon."
szerintem az AKARAT!!!!!!!
Hát végülis nincs jobb formában ki milyen szemmel nézi:
-Kaká játékban,futás mennyiségben veri Ronit
-De nem lehet elfelejteni hogy Roni több számos meccsen is győztes gólt szerzett és mégis csak 18 gólt lőtt volt amikor jól játszott volt amikor nem...Kakának sem ment mindig a játék de az tény hogy többet mozgott és rendben volt-van fejben és szerintem ezért látszik hogy jobb!
balazsfoci írta:Kaka és Ronaldinho között az a különbség h Kaka hisz Istenben és Ronaldinho nem! és Kaka nem úgy hisz ahogy a katolikusok és brazilok többsége! ő újjászületett keresztény! és hát meg is van írva h akik az Úrban bíznak, erejük megújul, és szárnyra kelnek mint a saskeselyű! ez hatalmas fór kaka előtt és csak szellemi okai vannak Ronnie visszaesésének sztem!
Ezt a baromságot -ne haragudj,ez nem a vallástól függbalazsfoci írta:Kaka és Ronaldinho között az a különbség h Kaka hisz Istenben és Ronaldinho nem! és Kaka nem úgy hisz ahogy a katolikusok és brazilok többsége! ő újjászületett keresztény! és hát meg is van írva h akik az Úrban bíznak, erejük megújul, és szárnyra kelnek mint a saskeselyű! ez hatalmas fór kaka előtt és csak szellemi okai vannak Ronnie visszaesésének sztem!
Nem hívták be. Elfogadták, és megértették a levelét.Etooka írta:de most mér kellett neki9 behivnia??istenem,végre kipihenhette volnam agát!!!!!ááááááááááá