Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nen szeretem őket az meg főleg nem érdekel ,hogy hogy produkálnak az UEFA ba vagy bárhol csak az számít hogy verják meg a Madridit!!!Scorpio írta:Kicsit kellemetlen az eredmény! Majd Madrid ellen javítanak!
Én meg pont Torres miatt nem szorítottam nekik...Los Banditos írta:Hát igen, az Atléticó hozza a szakásos formáját. Eddig egy kicsit szurkoltam nekik Torres miatt, de így már nem igazán szimpatizálok velük.Azért nem bánnám ha az első fordulóban megvernék a városi riválist.
![]()
![]()
16:42 - Gyeptegla: Dudek te nem leszel bajnok két okból 1 - a barca lesz az első 2 - egy percet nemfogsz játszaniEvilgrim írta:13:42 - Dudek: "Bajnokok leszünk!"
Hmmmm...
Andris!lionelmessi19 írta:Nem haragszom meg.
Viszont most újat mondtál, a Celta kiesett?marha tájékozatlan vagyok
Ja, és Andris. Nem köteledni akarok, de bolgár nyelven Sztoicskov, és Hriszto nem angol. A szláv nyelvekben a 'C' az a magyar 'SZ', a 'cs' betűt a latin abc alapján készült billentyűzet nem ismeri. A lényeg, a lényeg: Sztoicskov, nem pedig Stoichkov.lionelmessi19 írta:Meg nem tom melyik csapatnak az edzője Stoichkov. Asszem Celta, de nem biztos.
De a Celta kiesett az első osztályból. Én az első osztályú csapatokat érintettem. Egyébként igazad van, Sztoicskov az edzőjük.lionelmessi19 írta:Meg nem tom melyik csapatnak az edzője Stoichkov. Asszem Celta, de nem biztos.