Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom, a válást már kimondták. Valahol olvastam, hogy a házasságuk már több, mint egy éve zátonyra futott.ozsimiki írta:Szntem hozná is ő,de vmiért meg el fognak válnigajeraro írta:Henry családját megfenyegette 1 román maffia csoport akik elakrják öket rabolni akik ebben "utaznak" ezért fokozottan figyelnek volt feleségére és lányára az angol rendőrök!
Szerintem jobban jár ha Barcelonába hozza öket!De gyerekemet nem engedném magamtól távol az is tuti
![]()
Szntem hozná is ő,de vmiért meg el fognak válnigajeraro írta:Henry családját megfenyegette 1 román maffia csoport akik elakrják öket rabolni akik ebben "utaznak" ezért fokozottan figyelnek volt feleségére és lányára az angol rendőrök!
Szerintem jobban jár ha Barcelonába hozza öket!
Kár, hogy nem rappelt HenryAtesz írta:Jólvan Snoopnak van ízlése!!!!
Király!Snoop is tudja,h mi a jó!
Legyen igazad micsoda 2 csatárhármasunk van:lionelmessi19 írta:Meglehetősen rosszul rúgta azt a büntit...
De amugy érződik, h igazán elemében van, sztem jó lesz nagyon. Bejön neki ez a lendületes támadófoci, ami nálunk elvárás.
Oké! Szerintem meg nem! De te tudod...meg kellene szavaztatnivarga tamás írta:Miki! Elbeszélünk egymás mellett. Úgy is mondhatnám, h siketek párbeszédét folytatjuk, így részemről ez a téma ad acta.
Azért Messi is rendszeresen hátrajön.Barca333 írta:Szerintem sem fognak mindig együtt játszani, egyikük sem tud nagyon védekezni, max Eto'o szokott néha hátrajönni, az meg nagy csapatok ellen mégiscsak megengedhetetlen (akármi is a nevünk), hogy 4 csatárral játszunk, vagy 3 csatár és egy ember közülük (talán Ronaldinho) a középpályán van.
Üdv!Jó fórumozást!Barca333 írta:Üdvözlök mindenkit! Én is jöttem a "barátaimhoz" Szép estét mindenkinek és Forca Barca!
Idén besöpörjük a bajnokságot![]()
Szerintetek hogy lesz a 4 nagy csilllag a kezdőben? Vagy egyszerre csak 3-an fognak játszani?