Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez fantasztikus.Xavi írta:Sport.es írta: Baptista mindent megtesz, hogy a Barcelonába kerülhessen....
Hát megértem, mostanában szerintem sokan szeretnének itt játszani!
ez tuti. monnyuk nekem a bilbao is nagyon szimpi. ott a baszkokon kívűl nem is fordulhat meg más nemzetiségű játékos. a 0-3mal induló meccseik meg....Zsolti írta:Értsétek mármeg,hogy Yestét senki sem fogja leigazolni.Kár is ezen gondolkozni.Ő Bilbaoban fog megöregedni.
Értsétek mármeg,hogy Yestét senki sem fogja leigazolni.Kár is ezen gondolkozni.Ő Bilbaoban fog megöregedni.Blasko írta:Én a nyáron S.W.Phillips-et venném meg.Nagyon tud a srác és legalább lenne Giuly-nek egy méltó versenytársa.Na meg egy másik kedvencemet Yestét.Ő a kp szinte minden részén bevethető.Védőt és vkp-t nem vennék, mert nemsokára meggyógyulnak a sérültjeink.
![]()
Na és? Ha a Barcába akar jonni akkor nem hosszabít a Fioval, és azok kéntelenek lesznek olcson eladni, amíg még lehet.Rapika írta:4 év?!Boixos írta:és akkor még nem is beszéltünk a 22 éves bozsinov leigazolásáról. (nem most, hanem 4 év múlva)
Addig háromszorosára nő az ára...!
hát ezt azért nem nagyon hinném... ő leírta magát Barcelonában. bár lehet, h kell neki még egy pár malacfej.Kenny írta: 11. Figo(bocs,de ugy néz ki visszajön)
nono...Kenny írta:1. Valdés
2. Ruben,
3. Belletti
4. Cannavaro
5. Puyol
6. Kompany
7. Marquez
8. Oleguer
9. Del Horno
10. F. Navarro
11. Figo(bocs,de ugy néz ki visszajön)
12. Motta
13. Deco
14. Cesc Fabregas
15. Xavi
16. Riqelme
17. Giuly
18. Iniesta
19. Ronaldinho
20. Leo Messi
21. F. Torres
22. S. Eto'o
redlions írta:Kenny írta: 11. Figo(bocs,de ugy néz ki visszajön)![]()
![]()
![]()
Ő se hülye!