Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.18. 10:00:09

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta:Majd ha a Kemény-legények szintjének 50%-át megközelítik, fordulhatnak hozzám bizalomért, addig nem. Ezek kemény szavak, de őszinték. Lehet ezért utálni, de ez van :wink:
Ugyan...Akkor is lesz valami, ami miatt szerinted csak szerencse lesz a jobb szereplés..."De ha a kapufa másik oldalára pattan, akkor nem gól" - köbö ilyen szintű. Játszhatnak ők akárhogy, Te akkor is húzni fogod a szádat. Remélem az ilyen hozzáállású emberekkel nem tőrődnek a válogatottnál, és folytatják azt, amit elkezdtek.
Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják. A 'merjünk nagyot álmodni'-féle humbugnak nincs semmi értelme, nem álmodozni kell, hanem két lábbal a földön járni. Álmodozhatunk arról, hogy egyszer mi leszünk a labdarúgás világbajnokai, de felesleges. Kétszer volt rá esélyünk, nem sikerült, a maiak pedig olyan távol állnak tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől.
Azt meg párszor már leírtam, hogy a 'meghalnak a pályán' az nálam nem jelent semmit, az az alap, anélkül nincs miről beszélni. Csakhogy ez ma már édeskevés. Szerdán pedig egy célnélküli görög válogatott érkezik hozzánk, akiknek már nincs érdekük kihajtani magukat - lásd Románia és Horvátország tegnapi veresége. Ja, és remélem nézték páran a lengyel-belgát is, azért a polskák nem úgy játszottak, mint ellenünk. Ennyit a barátságos meccsek színvonaláról és fontosságáról.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.18. 08:58:08

Perrero írta: MOSTANÁBAN -ezt a meccset kivéve- meghaltak kb a pályán, nekem ez elég ahhoz, hogy szurkoljak nekik... -hogy is hivják azt, aki csak akkor szurkol ha nyernek :?: :roll:
Divatdrukker :wink: Sajnos a forumon is nagyon sokan vannak, de az egész országban is. Az olaszok elleni meccs előtt a kutya se ment ki meccsre, meg senkit nem érdekelt a válogatott, mindenki gunyz üzött belőlük, röhögött rajuk. Azota meg mindenki fanatikus drukker lett. Ez nagyonnagy képmotatás :!: Akinek nem ige, ne vegye magára, a többi meg ássa el magát jo mélyre, betonba, h még fü se nőjön rajta, mert ilyen jellemtelen [auto_cenzúra] emberekre nincs szükség. Vagy joban roszban kitartassz a csapat mellett(pl antiimperialista), vagy soha ne szurkolj nekik(pl. Tamás)
Én is előbbi csoportba tartozom, ne tévesszen meg senkit, h kritikus voltam nagyon, csak a mostani sikereket reálisan értékeltem. Perxe nem mondom, h nem javult a csapat, DE nem annyit mint itt sokan gondolnák.
Blest
Jugador d'estrella

2007.11.17. 22:02:19

Primitive írta:
barsza92 írta:
OFF: Látom, nem sok nyelvtan órán voltál bent!
OFFOFF: humor topicban esetleg folytathatnátok

:wink: :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.17. 21:49:54

mindenkinek vannak sz.ar meccsei, így nekünk is. ma a moldávok minden szinten jobbak voltak nálunk, ekkora különbséggel is megérdemelten nyertek. sajnos.
mindegy, fel kell állni és tovább menni a megkezdett úton.
az mindenesetre "kicsit" zavart, h attól függetlenül, h ebből a csoportból már nem megyünk sehova sem, a játékosok annyira sem tudtak koncentrálni, h arra odafigyeljenek, h olyan eredményt érjünk el, h lehetőleg minél előrébb végezzünk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.17. 21:09:20

Mr. Master írta:Nem tudom kinek az aláírásában van ott Simon Tibor egyik idézete
Off: Scorpio :D
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.11.17. 21:07:00

Nem tudom kinek az aláírásában van ott Simon Tibor egyik idézete, azt olvasd el, és aszerint szurkolj egy csapatnak.... A magyar válogatott, akik (ezt leszámítva) meghaltak a pályán, sokkal jobban megérdemlik a szeretet, mint Ronaldinho, aki [auto_cenzúra] bele az egészbe...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.17. 20:45:36

Nálam a zsini fogalma nem itt kezdődik, de ahogy gondolod... Nekem mondjuk, az ilyen kummára szúrja a szemem, deh evvan, sta da radim, koji mi je kurac... :D:D (egy kis szerb káromkodás). Csak nem értik a modik :wink::wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
barsza92
Barça B

2007.11.17. 20:42:39

Primitive írta:
barsza92 írta:Fel lehet hozni Ronaldinho példályát...
Itt sztem mindenki bizik benne hogy lessz még jobb is mivel láttuk már káprázatosan jáccani.
Pont ezért, ezt a válogatottat is láttuk már pazarul jáccani ezért tudjuk hogy mire képesek.
Jo 1 vereség belefér, de nem döl össze töle a világ
HAJRÁ FIÚK!!! :D
Jó hát nem lehet mindenki zseni :shock: :D :shock:
Kép

Kép
Shorty
Jugador del Barça

2007.11.17. 20:38:31

Primitive írta:
Itt sztem mindenki bizik benne hogy lessz még jobb is mivel láttuk már káprázatosan jáccani.
Pont ezért, ezt a válogatottat is láttuk már pazarul jáccani ezért tudjuk hogy mire képesek.
Jajj de gonosz vagy :twisted: :D
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.17. 20:36:53

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
PCsabi
aka Game90

2007.11.17. 20:25:24

Tamás! Akkor minek nézted a meccset? :roll:

Rég láttam ennyire rossz magyar meccset :? Juhász nélkül a védelem katasztrófa volt, Fülöp sem volt magabiztos. A kulcsjátékosok pedig csődöt mondtak. A 2. félidő már jobb volt, Buzsáky nem volt rossz. De ezen a meccsen semmi sem jött össze. Moldova focitörténelmébe pedig beíródik ez a győzelem...

Szerk.: Vass nagyon hiányzott a kp-ról...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.11.17. 22:57:18-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barsza92
Barça B

2007.11.17. 20:24:02

Fel lehet hozni Ronaldinho példályát...
Kép

Kép
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2007.11.17. 20:20:26

Nagy kár ezért a vereségért márcsak a könnyebb VB selejtezőcsoport miatt is.Ennek a válogatottnak még sok idő kell,nem lehet elvárni,hogy minden meccsen nyerjenek.Remélem szerdán jobban fog menni a görögök ellen.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.17. 20:20:25

varga tamás írta:Majd ha a Kemény-legények szintjének 50%-át megközelítik, fordulhatnak hozzám bizalomért, addig nem. Ezek kemény szavak, de őszinték. Lehet ezért utálni, de ez van :wink:
Ugyan...Akkor is lesz valami, ami miatt szerinted csak szerencse lesz a jobb szereplés..."De ha a kapufa másik oldalára pattan, akkor nem gól" - köbö ilyen szintű. Játszhatnak ők akárhogy, Te akkor is húzni fogod a szádat. Remélem az ilyen hozzáállású emberekkel nem tőrődnek a válogatottnál, és folytatják azt, amit elkezdtek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.17. 20:14:57

varga tamás írta: Zozzy: "ugye megmondtam"! Nem vagyunk se jobbak, se rosszabbak az elmúlt évek válogatottjánál. Az eredmények számítanak - elsősorban. A mutatott játékunk egy fabatkát sem ért, az olaszoktól tétmeccsen egy négyest kaptunk volna, meg a lengyelektől is. Majd nézd fél 9-kor - ha gondolod - a lengyel-belga meccset. Egy egész más válogatottat fogsz látni, mint a lengyel-magyar nagyon barátságos meccsaen láttál.
A 2. félidőben egy kicsit jobbak voltunk, bár nem volt nehéz felülmúlni az első félidei 'remek' teljesítményünket. Ennyit ér a magyarfoci, itt tartunk, sok minden nem változott.
Ja, és az NSO szavazásán én döntetlent tippeltem, úgy hogy még kellően optimista is voltam. Ennek ellenére nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Semmit.
A "volna" nem érdekel. Az meg elég nagy álltalánosítás, hogy úgyse lesznek jobbak...Nem fogok efelett az új válogatott felett pálcát törni, mert annó Lisztesék meg Dragónerék szégyenteljeset nyújtottak. Főleg nem egy vereség miatt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.17. 20:10:27

Perrero írta:egy brazil "idegennek" adsz még 10000 uj lehetőséget, de a hazád válogatottjának nem :?: érdekes
Én igaz magyarnak tartom magam, de ennek a labdarúgó-válogatottnak hinni nem tudok. Sőt, továbbmegyek: engem nem képviselnek a magyarfocisták, és csak szégyent hoznak a múlt nagyjaira. És igen, őszinte szívvel Peti bácsiéknak szurkolni sem tudok, egyszerűen nem érdemlik meg. Majd ha a Kemény-legények szintjének 50%-át megközelítik, fordulhatnak hozzám bizalomért, addig nem. Ezek kemény szavak, de őszinték. Lehet ezért utálni, de ez van :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.17. 20:06:51

LG: ne várj mást, mint negatív hsz-kat e témában irányunkban.
Zozzy: "ugye megmondtam"! Nem vagyunk se jobbak, se rosszabbak az elmúlt évek válogatottjánál. Az eredmények számítanak - elsősorban. A mutatott játékunk egy fabatkát sem ért, az olaszoktól tétmeccsen egy négyest kaptunk volna, meg a lengyelektől is. Majd nézd fél 9-kor - ha gondolod - a lengyel-belga meccset. Egy egész más válogatottat fogsz látni, mint a lengyel-magyar nagyon barátságos meccsaen láttál.
A 2. félidőben egy kicsit jobbak voltunk, bár nem volt nehéz felülmúlni az első félidei 'remek' teljesítményünket. Ennyit ér a magyarfoci, itt tartunk, sok minden nem változott.
Ja, és az NSO szavazásán én döntetlent tippeltem, úgy hogy még kellően optimista is voltam. Ennek ellenére nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Semmit.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.17. 20:01:08

Perrero írta:
varga tamás írta:Még szerencse, hogy a sport2-n kezdődik az Izraer-Oroszország meccs, így megyek azt nézni.
Ja, és Mr. Master: nincs pszt! Sokan azt gondolták, hogy már verhetetlenek vagyunk, Peti bácsi meg az év edzőjeként ünnepeltette magát.
nagyon jó csapatnak rakta le az alapjait sztem (Dzsudzsák, Vass, Filkor, stb...) 1 vereség nem gond... IDŐT KELL ADNI NEKI(K).

tamás, Te ronaldinhot se adnád el, időt adsz neki...
Azért Ronaldinhót és a mai magyar válogatottat ne hasonlítsd össze, nem egy kávéház :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.17. 19:40:15

varga tamás írta:A fiúk gondoskodtak róla, hogy mindannyian leszálljunk a földre, és annak értékeljük a magyarfocit, ami. Egy nagy rakás kaki. Keressük a labdát, a megfelelő összeállítást. Az év edzője csődöt mondott, amit a két korai - taktikai - csere alátámaszt. A védelmünk röhejes, a csatársorunk pedig nem létezik. Ideje lesz felébrednünk.
Ez aztán a hozzáállás! De nem érdekel, nem is vártam más Tamástól egy vereség után. Csak az "Ő megmondta" mondat hiányzik a hszéből.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.17. 19:40:14

barca99 írta:Ha jók vagyunk meg nem említenéd, ha rosszak vagyunk egyből itt vagy... :oops:
Ez nagyon nem igaz :!: :!: :!: Várhidi előtt, mikor még ennél is sokkal lejjebb voltunk, akkor azok, akik most reménykednek, bizakodnak, és szurkolnak :lol: :lol: olyanokat irkáltak, h minek nekünk válogatott, soha többet nem nézek magyar focit, gyunyt üztek a játékosokbol stb...Akkor ezeket-ha visszaolvasol láthadot-rendesen meg is találtam :!:
Én csak reálisan probálom nézni a válogatottat, se nem jobbnak, se nem rosszabbnak :!: :wink:
Messinho87
Barça B
Kapcsolat:

2007.11.17. 19:35:45

Szurkólni kell a csapatnak, igaz nem megy most nekik. Nem értem magyarként miért kell szidni őket. Ki kell tartani mellettük. Várhidi is megmondta hogy pár év múlva lesz toppon a csapat. meg ez már amúgy sem tétmeccs, ezek a meccsek arra jók, hogy a csapat jobban összeszokjon.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.17. 19:33:26

Ettől függetlenül reménykedni és szurkolni, azért csak lehet. Vagy bizakodni sem szabad? :oops:

Hajrá Magyarország! :twisted:
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.17. 19:32:10

Ha jók vagyunk meg nem említenéd, ha rosszak vagyunk egyből itt vagy... :oops:
Válasz küldése