Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit lehetne idősebb egy-két évvel szerintem, mert a végén még túl hamar ki fog égni, és pályája csúcsán szerintem még mindig nem nyújtja azt, amire képes lenne, túl önző néha, túlságosan "egylábas".. Ezek azok, amiken egy kicsit csiszolhatna még, de el kell ismerni, hogy jelenleg ő a csapatunk legjobbja. Talán a világon is a legjobb pillanatnyilag, de hogy a dobogón ott van, az nem kétségesSlither írta:Én azért még elégedetlenkedek egy kicsit.![]()
A tizenhatoson belül sose passzol, még akkor sem amikor tök üresen ott áll a túloldalon vki. (Henrytól vehetne néha példát ilyen téren)
Talán inkább legjobb.barcatom írta:Messiröl annyit csak hogy fantasztikus volt!!!! Megint nálunk a világ jobb játékosa!!!!!!!! IMÁDOM
Tényleg,köszi!noname írta:Talán inkább RecreLa Pulga írta:Nagyon nagy passzokat adott Iniestaval együtt. Meccs legjobbjaiba is benne volt,a helyzetkihasználás tényleg nem volt valami jó. Az első félidőben azt hiszem 3-an is fogták,de a Milito gól után az egész Getafei védelem "felengedett". + a szögleteink tényleg nagyon gyengék, egy szögletből se volt olyan nagy gól helyett. Csak így tovább Messi !
Nem gondolod hogy inkább csak Messi volt jó! elárulod mi volt abba olyan jó hogy öt hat helyzetet hagyott ki! és leginkább nem csak ezért a meccsért bántanám pedig hangsúlyozom szerettem én is nagyon örültem hogy jött de valami nem stimmelokos666 írta:Ez az Henry és ez a Messi nagyon jók egy csapatban.Messi tegnap úgy játszott és futott mintha puskából lőtték volna ki.A győzelem megérdemelt volt!!!!Messinek remélem nem csak ebben a szezonban fog így menni.(Csak kár,hogy Világi Peti közvetítette,szörnyű volt)
Talán inkább RecreLa Pulga írta:Nagyon nagy passzokat adott Iniestaval együtt. Meccs legjobbjaiba is benne volt,a helyzetkihasználás tényleg nem volt valami jó. Az első félidőben azt hiszem 3-an is fogták,de a Milito gól után az egész Getafei védelem "felengedett". + a szögleteink tényleg nagyon gyengék, egy szögletből se volt olyan nagy gól helyett. Csak így tovább Messi !
Az emberhátrányban lévő vendégeket ez nem igazán zavarta meg, ugyanis a csatársor másik zseniális tagja, az FC Barcelonában villogó Lionel Messi a 37. percben parádés góllal szerzett vezetést. Juan Roman Riquelme szabadrúgása után három kolumbiai védőt csapott be, majd Agustin Julio kapust is legyőzve a hosszú sarokba juttatta a labdát.
Énis olvastam, RÖHEJESMessinho87 írta:Ezt olvassátok el:
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=65520