Kedves Figo2.
Gyengeségnek tartom, ha végre nyer a Barca 1trófeát (még azért nem 100%), máris azzal kezdtek el - nem csak te, van még pár reálos ismerősöm - takarózni, hogy "bezzeg nekünk több trófeánk van, bebee". A mai fociban ez 'mit is' ? sem ér, már elnézést a kifejezésért. Nem a múltról szól. És ha bárki meghallja azt a szókapcsolatot, hogy Spanyol Foci, bizony nem a Real Madridra, hanem éppen ez az: a Madridra és a Barcára, valamint az ő folyamatos (nem mindig) nemes küzdelmükre gondol. Szeptemberben szerinted mi lesz? Megmondom: rajtunk, barcadrukkereken kívűl senkit nem fog már érdekelni a bajnoki címünk, max. annyiban lesz a 2005-06os idényre hatással, hogy majd címvédőként emlegetnek minket a lapok. És ez így is van jól.
Így kérlek ne irogass blőd baromságokat, ne takarózz a múlttal. Nem tudom hány éves vagy, én 29 (nem feltétlen életbölcs), de hidd el, a világ nem így működik, ahogy a mai foci sem. Boccs, ha esetleg hosszú és OFF voltam

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17