Mr. Master írta:Belletti már nem annyira... Kész brazil válogatott lesz belőlünk nemsokára! De én mondjuk bírom a dolgot. De ennek ellnére nem hiszem, hogy még kell nekünk brazil játékos. Objektíven nézve a dolgot, nem tesz túl jút nekünk. Szerintem kéne négy játékos:
Két védőa Cafú/Zambrotta/Milito/Kompany négyesből, Luque és vagy van Bommel, vagy Essien. És készen leszünk a jövő idényre. Talán így majd meglesz mind a bl, mind a bajnokság.
Üdv mkinek! Sztem a nyáron Miguel,Milito,Del Horno,Van Bommel,V. der Vaart,Torres és estleg Luque kellene +venni! aztán igy festene a csapat:
---------------------------Valdes-------------------------------
------------------------(Jorquera,Rúben)---------------------
Miguel-----------Puyol-----------------Milito------Del Horno-
(Gabri)-------(Edmilson)---------(Oleguer)---(F.Navarro)--
(Damia)
--------------------------Marquez------------------------------
--------------------------(Motta)----------------------------------------Xavi--------------------------------Deco---------------------(Van Bommel)-------------------(Iniesta)----------------------(Giuly)-------Ronaldinho-------(Luque?)------------------------------------(V.der Vaart)----------------------------------------------------(Messi)------------------------------------------Torres-------------------------Eto'o---------------------------(Maxi)-------------------------(Larrson)
Fiatalok,sikerre éhesek,nm számitanak EU-n kivülinek! Szoval sztem ök naon befektetésnek tünnének,kicsit drágák de Istenem!:))) Eladnánk:Belletit,Gio,Sylvinho,Albertini,Gerard,+kölcsönböl vissza eladnánk Riquelmet,Saviolat.Értük kapnánk annyi pénzt,+ a szponzor is adna,BL-be amit kerestünk!