Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Esetleg nekünk a legkisebb gond,mert emlékeztek.........anno volt itt egy hír,hogy a Nike akkor is pampogott,amikor a brazil válagatottba Dunga elvette tőle,merthogy DOLLÁR MILLIÓKAT öltek az R10-be.Szóval nem ez a legkisebb gond,szerintem!!!!!barcelinho_5 írta:éncsak viccnek szántam. szerintem ha a Milannak sikerülne megszereznie Ronnyt akkor örülnének mint majom a farkának és Seedorf magától is felajánlaná a mezét...de amúgy tényleg ez a legkisebb gond
Szerintem biztos,de tényleg ha nem kapja meg a 10-es mezt,akkor mi lesz????Boixos írta:igen, seedorf. de nem tudom, h bevállalna-e még egy zsákbamacskát az öreg maffiózó, így ronaldo után.
szerintem ez lenne a legkisebb gondja Berlusconinak. Amúgy tudom hogy láma vagyok de most tényleg nem jut eszembe ki a 10-es a Milanban. Seedorf?barcelinho_5 írta:jajjj...és különben is a 10-es mez foglalt. Mi lenne akkor a nagy R10 reklámszöveggel???Kalap1988 írta:Ezt maximum csak akkor tudom elképzelni,ha Ancelotti távozna a milantól más esetben Ronnienak nincs helye Kaka mellett abban az igen defenzív Ancelotti taktikában!És 1ébként is kb 1 éve folyamatosan ez a téma!![]()
jajjj...és különben is a 10-es mez foglalt. Mi lenne akkor a nagy R10 reklámszöveggel???Kalap1988 írta:Ezt maximum csak akkor tudom elképzelni,ha Ancelotti távozna a milantól más esetben Ronnienak nincs helye Kaka mellett abban az igen defenzív Ancelotti taktikában!És 1ébként is kb 1 éve folyamatosan ez a téma!
Annyi különbséggel hogy eddig sosem írták oda hogy a (Barcához ugye közel álló) TV3 információi szerint. Nem skarom hogy elmenjen míg nem próbáljuk ki egy új edző mellettBoixos írta:azért ennek várjuk ki még a végét. lassan egy éve már, h havonta jönnek az ilyen hírek. ehhez képest még mindenki a helyén figyel.
csak vinné magával édes Istenem!!!Hálás lennék az égnek!Marci írta:A katalánok írják... jobb mint az AS vagy valami bulvár...barcelinho_5 írta:hoppácska![]()
erről mit tudtok? ez most már elég hihetően hangzik.![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164608
De örülnék neki, ha már most télen elmenne! Viheti magával Rijkaardot is, ha már a holland úgy szereti őt meg a Milant! Ancellotti leváltása is megérett lassan...
Kb 8szor olvastam ezt NSO-n elmúlt egy évben..barcelinho_5 írta:hoppácska![]()
A katalánok írják... jobb mint az AS vagy valami bulvár...barcelinho_5 írta:hoppácska![]()
amiért nem jegelte R10et a clasicon rijkaard:Primitive írta:Ugyanmár, ha annyival jobb lett volna a játékkép R10 nélkül, akkor miért nem jegelte a Madrid ellen is a padon. Most ne gyere azzal, hogy "mert még túl fiatal Bojan, vagy Gio" . Igen fiatal, de van bennük hajtás. Bejött a kis Bojan, legalább kapura lőttchi omega írta: hát egy nagy sza.rt volt ugyanolyan [auto_cenzúra].Ha annyival jobb lenne a játékkép R10 el, akkor nem padoztatta volna sokáig. Nem így gondolod?
Ugyanmár, ha annyival jobb lett volna a játékkép R10 nélkül, akkor miért nem jegelte a Madrid ellen is a padon. Most ne gyere azzal, hogy "mert még túl fiatal Bojan, vagy Gio" . Igen fiatal, de van bennük hajtás. Bejött a kis Bojan, legalább kapura lőttchi omega írta: hát egy nagy sza.rt volt ugyanolyan [auto_cenzúra].
"Figyelj, R10 nélkül játszottunk már. Uolyan [auto_cenzúra] volt a játékkép."Primitive írta:Figyelj, R10 nélkül játszottunk már. Uolyan [auto_cenzúra] volt a játékkép.chi omega írta: szerintem ha idejönne egy keményebb edző, ronaldinho hamarosan távozna.Új edzővel még nem játszottunk, tehát nem tudhatjuk, hogy milyen is lenne a szitu. Bocs az offért.
Figyelj, R10 nélkül játszottunk már. Uolyan [auto_cenzúra] volt a játékkép.chi omega írta: szerintem ha idejönne egy keményebb edző, ronaldinho hamarosan távozna.
ha ez az oka a tré szereplésének, akkor ezek szerint mehet. laportáék úgynevezett "törvényei" sem véletlenül keletkezhettek, az más kérdés, h sztem magasról sz.rnak az egészre az érintettek. nem viccből borított nemrég edmilson sem (most hagyjuk, h mennyire volt korrekt ez tőle. amúgy a "megsértettektől" legalább annyira, ha nem jobban volt mocskos dolog, h a szurkolókat hónapokon keresztül átkurták/átkúrják).Rivaldo11 írta:Egyszerűen a fizikai "leépülését" nem tudom az edzéshiányával magyarázni. Ugyanis nem tudom elhinni, hogy Rijkaard ennyire beles.zarik Dinho munkájába, vagy lumpolásába. Nincs kontroll??? Mit csinál Rijkaard és stábja? Nem kell edzenie Dinhonak? Ha valóban ez az ok, akkor ez súlyos felelőssége Franknak.
Ráadásul ahhoz, hogy valaki annyit lassuljon és gyengüljön, nem elég pár edzést kihagyni. Itt vetődik fel ismét a kérdés: Mióta nem dolgozik rendesen? Ez mehet egy
Barcelonánál?
abban igazatok van, hogy rijkaard felelőssége. mégpedig azért, mert vállalta a feladatot. és mivel megbukott vele, ezért mennie kell.Primitive írta:Azért az se mindegy, hogy hogy csinálod ám végig az edzést. Nyílván maximumon kell pörögni edzésen. Vol már nekem is olyan edzésem, hogy jólvan, lefutom azt amit előírtak, de magamhoz képest nem a maximum tempóval.
Ezen egyébként hiábavaló a vita, hogy miért ilyen R10, amilyen, ezt egyedül ő tudja. Ha Frenk tudná, akkor valszeg már talált volna rá valami orvosságot.
Az is lehet hogy tudja, hogy miért megy ez így, csak nem tud mit tenni ellene. Ez nem csak R10 hiája, hogy ilyen lett. El lett kényeztetve. Ezért is jönne jó egy "keménykezű" edző.