Szerintem szíve joga mindenkinek azt horrdania, amit akar, ugyanúgy szíve joga, mint másnak elmondania a véleményét.
Én is állandóan leszólom az embereket at utcán, ez van. Nekem egyébként nagyon nem tetszik az egyenes simléder számomra tróger, de biztos van olyan, aki számára én vagyok tróger. Igaz nem is téved sokat. De van abban, amit Badi írt, mármint, hogy pár éve csak a "kockák" hordták így a sapijukat, akkor mindenki lenézte őket, de ezekszerint ők teremtették meg a divatot
Én kifejezetten nem bírom a divatot, mert mindig is ki akartam lógni a tömegből. Igyekszem mindig olyan cuccokat venni amiket előtte még senkin sem láttam.
Emlékszem, amikor elkezdtem hordani a válltáskám a suliba egyetlen srác hordott válltáskát, de rajta azelőtt nem láttam, aztán pár év múlva a fél sulinak az volt. Sőt előtte városban sem láttam senkin, pedig azért Veszprém nem egy kis város. Vagy amikor megvettem első szilikon karkötőim. Nike boltban láttam meg fogalmam sem volt h mi az, de gondoltam karkötőnek jó lesz, kb fél évre rá hatalmas divat lett belőle, nem is hordtam többé...