Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát ecsém... ebből látszik h nektek nem az számít h címeket nyerjünk mert akkor úristen rijkaard itt marad... ennyire zavarna ha idén tripláznánk mondjuk frankel? ahelyett h akkor elgondolkozz h talán mégis jó edző, és nem az ő hibája volt a hanyatlásunk... azon keseregnél h nah akkor ezek után nem küldik el rijkaardot.... nem vagy semmi baze....Természetesen mindig szurkolok h győzzünk, de ugyanakkor minden győzelem után tudom h Frank helye erősödik velük.
Semmi új nincs benne.Varga Tamás írta:Magyarul mi a lényege? Jön vagy nem?
Magyarul mi a lényege? Jön vagy nem?
Megkönnyebültem.Egy "analfabéta" edzővel kevesebb jelölt van.gekkodan írta:Van Basten 4 évig az Ajax edzője lesz nyártól! Mennyire nagyon boldog vagyok, ide nem jön ez már tuti:)
A másik, hogy Mourinho nem fog eljönni egy háttérembernek...Bodi írta:Eleve ott a baki,hogy Cruyff semmilyen hivatalos pozíciót nem tölt be a Barcánál,szóval nincs mit átvennie Mourinhonak.
Nah ez meg a legjobb ok.Bodi írta:Eleve ott a baki,hogy Cruyff semmilyen hivatalos pozíciót nem tölt be a Barcánál,szóval nincs mit átvennie Mourinhonak.
Ez egy jó hír.Csak valószinő hogy kacsa...sajna
Már régen írtam a fórumra de Tamás ugy látom te nem változol és nem is igazán fogsz sose!!Nem semmi néha milyen hozzászólásaid vannak!!!Ezt ugye te se gondolod komolyan!Varga Tamás írta:Azért ahogy viselkedik Neeskens a pad mellett, ő sokkal inkább tűnik edzőnek, mint Frankie. Az ORF1-en néztem egy 40 perces összefoglalót a tegnapi meccsről, és sokkal jobban átélte a meccset, többet konzultált a játékosokkal, sokkal inkább viselkedett hozzáértő edzőként, mint Frank. Szerintem, én így éreztem, láttam.
Te legalább érted mit makogokozsimiki írta:Így van!Slither írta:Ez hülyeség, Henk is állandóan a pálya szélén volt mikor mág itt volt. Amúgy meg ha lenne mondanivalója, akkor nyugodtan mondhatná, nem hiszem hogy Frankie megtiltalná.
Most jól nyomtuk,és már kell keresni vmit,ami miatt le lehet hordani Franket![]()
Istenem...
Frank-nek és a játékosoknak köszönhető a tegnapi cucc..ő szabta meg a posztokat,a kezdőt,és a cseréket is mindent...Neeskens csak egy bábú volt,aki végrehajtja az utasításokat...vagy szntetek minden Ő talált ki![]()
segítek nem.
Így van!Slither írta:Ez hülyeség, Henk is állandóan a pálya szélén volt mikor mág itt volt. Amúgy meg ha lenne mondanivalója, akkor nyugodtan mondhatná, nem hiszem hogy Frankie megtiltalná.
Én meg továbbra sem hiszem, hogy Neeskens miatt szárnyaltunk tegnap. Számomra ez merő baromság.Slither írta:Ez hülyeség, Henk is állandóan a pálya szélén volt mikor mág itt volt. Amúgy meg ha lenne mondanivalója, akkor nyugodtan mondhatná, nem hiszem hogy Frankie megtiltalná.
Mert ő csak a másodedző. A MU-nál sem Queiroz adja a tanácsokat az oldalvonal mellől, hanem Sir Alex.barca99 írta:És akkor, amikor minden meccsen ott ül a kispadon, miért nem tesz ugyanígy?
A csatársorból még egyértelmű Samu kimaradása, csak hamarabb fog beállni. szvsz.mrmonster írta:Na most vagy bajba öreg, kit hagysz ki a Levante ellen:
- Ne Ronnie-t, mert feljövőben van.
- Ne Henry-t, mert lövi a gólokat.
- Ne Messi-t, mert ő Messi.
- Ne Eto'o-t, mert a Celtic ellen is csak csere volt.
De akkor kit?
Középpályáról is valakit ki kell hagyni a Deco, Iniesta, Xavi hármasból.
Egyébként sok rosszat fel lehet hozni Frank-nak, de azt hogy eddig elég sokat rotált, nem lehet, mert szerintem ez nagyban hozzá fog járulni ahhoz, hogy a bajnokság hajrájában frissebbek lesznek a játékosok!