Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyértelmű!fir3bird írta:ozsimiki! milesz a Barca-MU elődöntőben? kinek fox szurkolni?
Az előző 3 év tapasztalatai végett meg sem nézem, ugyanis az elmult 3 évben 3x találkozott ez a csapat, mind3x nézhetetlen [auto_cenzúra] kaptunk.el fuero írta:Megint Liverpool-Chelsea...![]()
Hogy utálom ezt a párosítást!
Nyugi a Manchester immunis a futballjukra ő majd szépen agyonveri ezt az undorító focit játszó csapatot......Enrique írta:Ledózerolni, besózni az Anfieldet, Benítezt meg alá, ne is próbáljon Barcelona felé közeledni.
Most már bárki nyerhet tőlem BL-t, csak a Pool ne. Belehalnék.
A legkevésbé sem tudom elképzelni, hogy kikapjunk a Schalkétól. Valahogy hazai pályán... De Messi a MU ellen játszhat már, nem tudja valaki?horvimate9 írta:Messi sajnos nem fog jáccani(mondjuk inkább ne játszon mithogy 80%-osan térjen vissza.)
Azért én még egy kicsit parázok a Schalkétól.<--csak gondoljatok vissza mi volt a Betis ellen.
Hát szerintem a Schalke 04-et illik megverni hazai közönség elött(igaz a Getafét isM.Riijkaard írta:Tök mindegy sztem ezt a Bl-t úgy is angol csapatt nyerri!
Mi meg sztem örüljünk annak hogyha túljutunk a Schalkén.
De ha továbbisjutunk a MU ellen esélyünksem lesz.
És hogy miért lásd spanyol bajnoki szereplésünk.............![]()
![]()
Annyira nem tartom ezt viccesnek.....M.Riijkaard írta:Tök mindegy sztem ezt a Bl-t úgy is angol csapatt nyerri!
Mi meg sztem örüljünk annak hogyha túljutunk a Schalkén.
De ha továbbisjutunk a MU ellen esélyünksem lesz.
És hogy miért lásd spanyol bajnoki szereplésünk.............![]()
![]()