Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.18. 20:40:45

Varga Tamás írta:Az idei ranglistát Nadal vezeti, és a hagyományoson sem sokkal van elmaradva a svájcitól.
A mesterkéltet úgy értettem, hogy sokszor látni a szemén, hogy hiába erőlködsz, úgyis én fogok nyerni.
Nadal erőteniszt játszana csupán? Akkor ti nem sok nadal meccset láttatok életetekben. Federer soha nem fog olyan szinten játszani az alapvonalról, mint Nadal. Olyan labdákat soha nem ér el, mint amiket a monacori elér, sőt, azokbból üt nyerőt. Mit neveztek ti tenisznek? Amiben van egy ász vagy ász értékű adogatás, amit az ellenfél vagy visszakotor vagy nem. Vagy azt, amelyikben van legalább 5 ütésváltás. Engem valahogy ez utóbbi jobban vonz. Sokkal inkább nézek egy Nadal-Djokovics meccset, ami 3 óráig tart, mint egy egy óráig tartó szerva-röpte játékon alapuló Federert.
Federernek hasonló a hátránya, mint Roddick-nak, csak a svájci tud teniszezni is. Viszont Nadallal nem ér fel egyikük sem.
Salakon pedig hiába erőlködik a svájci. Az egészséges és fitt Nadalt nem fogja legyűrni. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy az idén bejut a RG döntőjébe.
A köpködés. Hát, ekkora hülyeséget soha nem olvastam. Ennyi erővel a világ összes futballistáját utálni kellene. De megmondom őszintén, nem nagyon vettem észre, hogy állandóan köpködne. Biztos, elkerülte a figyelmememt.

ennyi :) mint oly sokszor most is egyezik a véleményünk :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 20:39:05

Bogika87 írta:Kedves Tamás,
Mivel a foci igazábol a férfiak sportja így a fórumozosát is meghagyom a férfiaknak mert ha egy nő irná a véleményét úgysem számitana sokat,inkább csak olvasgatok :D :D de a tenisz már más nem hallottam még egyszer sem h Rogert mesterkéltnek vagy sunyinak nevezték volna...nem hiszem hogy az eddigi eredményeket ezekkel a tulajdonságokkal érte volna el lehet hogy nem tetszik a játékstílusa de ugyebár a tenisz az úriemberek sportja és amit a mi drága Nadal barátunk nem vesz figyelembe mivel elöszeretettel köpköd..igazán szép :shock: :shock: ettöl függetlenül nagyra tartom a tudását salakon és persze fizikai erejét! remek teniszező...ja és remélem hogy nem borul a sorrend és marad a 2. :oops:
Üdv:
Bogi
Az idei ranglistát Nadal vezeti, és a hagyományoson sem sokkal van elmaradva a svájcitól.
A mesterkéltet úgy értettem, hogy sokszor látni a szemén, hogy hiába erőlködsz, úgyis én fogok nyerni.
Nadal erőteniszt játszana csupán? Akkor ti nem sok nadal meccset láttatok életetekben. Federer soha nem fog olyan szinten játszani az alapvonalról, mint Nadal. Olyan labdákat soha nem ér el, mint amiket a monacori elér, sőt, azokbból üt nyerőt. Mit neveztek ti tenisznek? Amiben van egy ász vagy ász értékű adogatás, amit az ellenfél vagy visszakotor vagy nem. Vagy azt, amelyikben van legalább 5 ütésváltás. Engem valahogy ez utóbbi jobban vonz. Sokkal inkább nézek egy Nadal-Djokovics meccset, ami 3 óráig tart, mint egy egy óráig tartó szerva-röpte játékon alapuló Federert.
Federernek hasonló a hátránya, mint Roddick-nak, csak a svájci tud teniszezni is. Viszont Nadallal nem ér fel egyikük sem.
Salakon pedig hiába erőlködik a svájci. Az egészséges és fitt Nadalt nem fogja legyűrni. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy az idén bejut a RG döntőjébe.
A köpködés. Hát, ekkora hülyeséget soha nem olvastam. Ennyi erővel a világ összes futballistáját utálni kellene. De megmondom őszintén, nem nagyon vettem észre, hogy állandóan köpködne. Biztos, elkerülte a figyelmememt.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.18. 20:34:43

Nekem Federernek csak az arca tűnik sunyinak...Amúgy nagyon nagy sportember,tisztán játszik...tud erőből is,de technikásan is teniszezni...ezért akkora klasszis...

viszont én Nadalt jobban szeretem...benne van hogy spanyol,de nem tudom,nekem szimpatikusabb.
Salakon szinte verhetetlen,füvön fejlődik(lásd.:tavaly wimbladon,szerintem ott "legyőzte" Federert)...

Nadal rosszkor van benne ebben a sportban...pont kifogott egy Federert,aki minden idők egyik legnagyobbja...ha nem lenne Nadal egyeduralkodó lenne...

Federer is az volt,de már nem az...

De mindeketten angyon nagy játékosok,és sportemberek...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
noname
Llegenda del Barça

2008.05.18. 20:31:59

Én általában nem bírom az olyan embereket, akik nem muattnak ki érzéseket, szóal nem nehéz kitalálni h a Federer/Nadal párhuzamból kit bírok jobban!
Azt azért nagyon nem bírom, amikor a svájci megnyer egy Grand Slamet és kb annyi reackciója van h fél percig majdnem mosolyog. :roll:
Ezalól a szabályom alól egyedül Raikkonen kivétel. :wink:
A Fifa egy szégyen
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.18. 20:27:20

Egyetértek Bogival, bármit lehet mondani Federerre, de hogy sunyi, vagy annak néz ki? Igazi úriember a pályán, s azon kívűl is. Nadal nem igazán tűnik annak, viszont a tudását én is nagyra tartom.

Az a természetes egyébként, hogy állandoan nyögdécsel? :D
Amúgy sem szeretem ezt az erőtenisz szerűséget, szerintem pont ezért természetesebb Federer.
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.05.18. 20:20:22

Kedves Tamás,
Mivel a foci igazábol a férfiak sportja így a fórumozosát is meghagyom a férfiaknak mert ha egy nő irná a véleményét úgysem számitana sokat,inkább csak olvasgatok :D :D de a tenisz már más nem hallottam még egyszer sem h Rogert mesterkéltnek vagy sunyinak nevezték volna...nem hiszem hogy az eddigi eredményeket ezekkel a tulajdonságokkal érte volna el lehet hogy nem tetszik a játékstílusa de ugyebár a tenisz az úriemberek sportja és amit a mi drága Nadal barátunk nem vesz figyelembe mivel elöszeretettel köpköd..igazán szép :shock: :shock: ettöl függetlenül nagyra tartom a tudását salakon és persze fizikai erejét! remek teniszező...ja és remélem hogy nem borul a sorrend és marad a 2. :oops:
Üdv:
Bogi
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 20:04:38

kovinho írta:Gratula Nadalnak, fantasztikusan játszik mostanában.
Nagyon nagy meccs volt ez is, ahogyan az elődöntőbeli Djkovic-Nadal is.

Federernek mostanság viszont nem igazán megy, remélem visszanyerni a régi formáját, s legalább a Wimbledonban győzni tud.

Az a baj, hogy Nadal akármennyire is bizonygatja nekem, hogy azért rendes gyerek, nem szimpatikus. Federer viszont annál inkább.
Na, én is pont így vagyok - Federerrel. Számomra olyan mesterkéltnek tűnik. szenvtelennek és sunyinak. Nadal sokkal természetesebb, és játékosabb teniszező.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.18. 20:02:59

Gratula Nadalnak, fantasztikusan játszik mostanában.
Nagyon nagy meccs volt ez is, ahogyan az elődöntőbeli Djkovic-Nadal is.

Federernek mostanság viszont nem igazán megy, remélem visszanyerni a régi formáját, s legalább a Wimbledonban győzni tud.

Az a baj, hogy Nadal akármennyire is bizonygatja nekem, hogy azért rendes gyerek, nem szimpatikus. Federer viszont annál inkább.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.18. 18:30:29

Amit Rafa művelt a mai és a tegnapi meccsen, hát, az már-már emberfeletti. Az első szettbeli ápolásban volt némi taktikai húzás is - szerintem -, de ez még belül volt a sportszerűség határain. meg aztán, tegnap is kellően elfáradt a spanyol. Ma pedig frenetikusan játszott. Az első szettben 1-5-ről, a másodikban 2-5-ről állt fel. És úgy, hogy ő nyerte a pontokat, Federert hibákra kényszerítve. Amit salakon művel Nadal elképesztő. Három hét múlva hasonló végeredményt várok a RG-on.
VAMOS RAFA!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 18:13:06

ozsimiki írta:Hamburg,döntő:

Nadal-Federer eddig:

7-5-6-7 és jön a 3.szett

hozzáteszem,h első szettben 1-5ről félig sérülten (meghúzodótt) nyert Rafa :idea: 2.ban 2-5ről állt talpra,de azt hozta a svájci,aki láthatólag kummára fél Rafa-tól.

Remélem vhogy behúzza a 3.at a spanyol!
MEGVAAN 8)

7-5,6-7,6-3 -ra nyert NADAL 8)
Úgy,h tegnap este 8kor fejezte be Djokovics ellen az elődőntőt,ami 3órásra sikeredett,ahogy ez a döntő is majdnem+az említett húzódás,a világelső ellen... Srác enyhén tud küzdeni!

Rolland Garroson is hasonlót várok 8)

Am meg óriási meccs volt :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.18. 17:34:14

Varatrix írta:Ha esetleg valaki kedveli a Rögbit annak csalódottan jelentem hogy Magyar ország tegnam 1 pontal kikapott litvániától és ezzel csak csoport második. Csalódottan jöttünk haza Esztergomból, de csoport második nem rossz.
Te most kajak leírtad Magyarországot,külön?Jézusom. :shock:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.18. 17:27:58

Ha esetleg valaki kedveli a Rögbit annak csalódottan jelentem hogy Magyarország tegnam 1 pontal kikapott litvániától és ezzel csak csoport második. Csalódottan jöttünk haza Esztergomból, de csoport második nem rossz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.05.18. 17:35:32-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 17:25:06

Hamburg,döntő:

Nadal-Federer eddig:

7-5-6-7 és jön a 3.szett

hozzáteszem,h első szettben 1-5ről félig sérülten (meghúzodótt) nyert Rafa :idea: 2.ban 2-5ről állt talpra,de azt hozta a svájci,aki láthatólag kummára fél Rafa-tól.

Remélem vhogy behúzza a 3.at a spanyol!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 14:42:47

Rossi
Lorenzo :idea: 8)
Edwards

3 Yamaha az élen, Lorezno teljesítménye bődületes,11.helyről,törött bokával, kiváncsi leszek,h megy fel pódiumra :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 14:25:59

Rossi szép előnnyel vezet,de elkezdett szakadni az eső :shock: :D

Közben ez a Lorenzo elképesztő :shock: tólókocsival közlekedik,de mocira felűl és vmi ultrabutál mód versenyez...törött testrésszel. :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.18. 12:21:09

Elvileg nem kapott pontott,legalábbis a kommentek szerint :roll: :?
Kép
miihii
KHAL

2008.05.18. 12:04:11

Na ez megnit ennyi volt.... :evil: Ott volt az első helyen az újraindítás után és bukott. #-o Pedig mekkorát versenyzett... :cry: :cry: GGGGRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!! ](*,) ](*,)
2 pontot azért szerzett,de ez neki nézett ki megint,csak vhogy idén nem akar összejönni :cry:

Na még van egy bizodalmam mára,a neve:

VALENTINO ROSSI 46
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lacisac
Jugador del Barça

2008.05.18. 11:22:40

parádés a verseny :) GO TALMA :!: :!:
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2008.05.18. 11:17:29

Gyerünk TALMAAAAA!!!Húzd neki!!!Feljött a 2. helyre,és még van 13 karika.Kéne már nyerni végre...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.17. 17:52:59

Hamburg, elődőntő:

Nadal-Djokovics

7-5,2-6,6-2 8) Óriási meccs volt :shock: Rafa vízhólyaga ezekszerint rendbejött a Római verseny óta..

Másik elődőntőben majd Federer-Seppi meccs lesz,tehát érik a tavalyi Nadal-Roger döntő ismét,ahol visszavágunk Federernek :D

GO NADAL :!: :twisted:

Szerk: holnap Nadal-Federer döntő,ugyanis másik elődőntőt már lenyomták,és nyert ROger.
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.05.17. 17:41:36

Lehet olvastátok az öttusázók levelét a bkv-sok felé a budapesti világbajnokság idejére eső sztrájkjuk miatt. Nem kívánom, hogy erről vita induljon (mégis leírtam), csak gondoltam reklámozom kicsit és buzdítanám Barcás szurkolótársaim, hogy látogassanak ki, és szurkoljanak a magyar lányoknak, fiúknak május 29 és június 3. között! Helyszínek: Syma, Puskás Ferenc Stadion, Szoborpark

Egyébként, hogy teljesen magyar legyen a sztori: Az Magyar Öttusa Szövetség a világ versenyzőit egy szállodában helyezi el, míg a magyar csapat tagjait, a "helyszínek közelsége miatt" (= kb.50m) eggy tömegszálláson, folyosó végi fürdővel, wc-vel.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.17. 15:45:18

Igen,de azt is hozzátette,hogy már nem tud úgy egy-egy sérülés után hozzáállni,tehát motivációs gondok,megértem végülis,mert tényleg mindent megnyert,de Legenda lehetett volna belőle,így is a női tenisz egyik meghatározó személyisége jut Róla majd eszünkbe,de...

Sok sikert neki a tenisz utáni életében!
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.17. 15:42:58

ozsimiki írta:
Méééééééééééééééééér :?: :(

Még simán benne van pár Grand Slam,nagy kedvencem...

De azért így is elég szép karriert fut/ott be :!:

GRT JUSTINE!

Szerk:
Gondolom a sorozatos kisebb-nagyobb sérülései miatt döntött így...ha kicsit szerencsésebb,akkor ennél is jóval több mindent nyert volna.
Azt nyilatkozta, hogy kiégett. Szerintem már nincs ami fűtené még tovább. Már szinte mindent megnyert amit csak lehetett.
miihii
KHAL

2008.05.17. 13:52:19

Igen,sajna eddig ez a szezon nem Talmáról meg a MOTORJÁRÓL szól :cry: Össze kéne kalapálni a gépet,mert nagyon elmegy az eleje,és vége az idénynek.Most még sztem hozható lenne,de nem ilyen 8. helyekkel. (Plusz külön bosszantó,h az eurosport2-m egész nap hang nélküli,cs képem van,aminek a közepén : "Kódolt Csatorna" B+!!! :evil: )
De remélem h majd mindjárt VALENTINO szebbé teszi a napomat egy jó kis idővel!Forca ROSSI!!!!!!!46,semmi más!!! 8)
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.17. 13:39:11

Talma csak 8adik lett az edzésen. :evil: :evil: :evil: Ezt nem hiszem el, nagyon nem megy szegénynek. :cry:
Válasz küldése