Ha ezt tudom Ördög, akkor nem engedlek haza benneteket ilyen korán...

Johannes írta: 1. Na igen, hogy ezek a mocskos déliek mennyire szeretnek koszban élni. Véletlen se gondolj bele, hogy az északiak hordják oda a szemetet (ingyen), ne hogy már szeméttelepet működtessünk pénzért![]()
2. Erre csak azt tudom neked mondani, ha téged a fürdőzés nem érdekel, akkor NE FÜRGYÉÉÉÉ LE!![]()
![]()
3. KLIKK IDE! Amint látod Tamás! A nagy tömeget jól kezelik, csak lazán kivezényelnek kétezer katonát. És remélem tudod, hogy ez nem a tisztességes olaszok ellen van :)Barátságosak persze, olvasd a negyedik bekezdést.
4. Ha neked az jobban tetszik, maradhatsz nyugodtan. Bár, szerintem pár hét után rájönnél, az élet ott sem fenékig tejfel. Ott is ugyanúgy dolgoznod kell, ott is ugyanúgy lesznek ellenségeid, semmi változás. Az élet már csak ilyen.
Tamás! Nem akarok neked oldalakat írni ezért csak pár lényeges mondatod emelnék ki.Varga Tamás írta: 1. "Olaszország csodálatos, gyönyörű, és Rómától Északra rendezett, a világ egyik legcsodálatosabb helye. Délre más a mentalitás, Nápoly pl. undorító, szemét-szemét hátán, elmaradott vidék, nagy munkanélküliség, balkáninak tűnő állapotok."
2. "Nem a fürdőzés miatt mentem, engen nem érdekel az ilyesmi. Kétszer fürödtem a tengerben, összesen 2 órát. "
3. Embertársaikra emberként tekintenek, nem eltiprandó férgekként. Előzékenyek és barátságosak. Rohanásnak, idegeskedésnek nyoma sincs. A hatalmas tömeget türelemmel viselik, és feltűnő szervezettséggel kezelik.
4. "egy hétre elmehettem a nihil, a kicsinyesség, az irigység hazájából, ahol mindennel foglalkoznak, csak egy dologgal nem: az ÉLETTEL.
Nem forgatok ki semmit,te meg értelmezed amit írtam. Azt írtad nem vagyunk méltók,h ott legyünk ahol ők,ez hülyeség,és tartom is. Utolsó mondatom a lényeg.Varga Tamás írta:Mint ember, fiziológiailag ugyanolyanok vagyunk, de messze nem tudunk annyit adni a világnak MA, mint ők tették azt ANNO. Nem, mint embert, a fizikai valójában tartom magamat kevesebbnek, hanem, mint gondolkodó lényt, mint cselekvő teremtést.ozsimiki írta:Nem ezen volt a mondandóm lényege,de azért írd csak le ezeket is.
Mint Ember,semmivel sem ér kevesebbet egyikünk sem,mint ők,ennyi. Nagyon ügyesek voltak,bravó,őket is anya szülte,minket is, mi is fontosak vagyunk jópár embernek,ők is azok voltak.
A Földet meg nem csak a brilliáns elméknek találták ki.
Ne forgasd ki a szavaimat.
szólítottálVarga Tamás írta:Dávid
Mint ember, fiziológiailag ugyanolyanok vagyunk, de messze nem tudunk annyit adni a világnak MA, mint ők tették azt ANNO. Nem, mint embert, a fizikai valójában tartom magamat kevesebbnek, hanem, mint gondolkodó lényt, mint cselekvő teremtést.ozsimiki írta:Nem ezen volt a mondandóm lényege,de azért írd csak le ezeket is.
Mint Ember,semmivel sem ér kevesebbet egyikünk sem,mint ők,ennyi. Nagyon ügyesek voltak,bravó,őket is anya szülte,minket is, mi is fontosak vagyunk jópár embernek,ők is azok voltak.
A Földet meg nem csak a brilliáns elméknek találták ki.
Miért? Akkor tovább éltek az emberek? egyedül Michelangelo élt többet az átlagnál (89), Leonardo (67), Raffaello (37), Galilei (78) csak az átlagot vagy kevesebbet élt. És hangsúlyozom: kezdetlegesebb körülmények között.Asys írta:Ma már nincsenek polihisztorok, mert túl hatalmas a tudás anyag, jelenkorunkban egy szakma vagy egy téma megismeréséhez egy élet is kevés már!
MegértelekGuardiola írta:Egyet kell hogy ertsek veled ozsimiki, viszont en Angkor -ba szeretnek eljutni... Ha valaki nem tudna pontosan mi is az akkor nezzen ra a kepekre, erdemes
Számból vetted ki a szót, teljesen egyetértek.ozsimiki írta:
![]()
Lehet,h te magadat nem tartok senkinek,és semmihez hozzájuk képest,de pl én ugyanolyan embernek tartom magam. Az én életem se ér kevesebbet semmivel bizonyos emberek számára. Ahogy az övék is csak bizonyos emberek számára ér húdenagyon sokat.
És ugyanolyan joggal használjuk ezt a Földet mint bárki más előttünk,a jelenkornak is meglesznek a nagy művészei,emberei,akik sznted most nem méltók h ugyanazt a Földet tapossák.
![]()
Varga Tamás írta:Nem vagyunk méltók arra, hogy ugyanazt a Földet tapossuk, amelyen a NAGYOK jártak. Ki vagyok én Michelangelo Buonarrotihoz, leonardo da Vincihez, Raffaello Santihoz, Donatellóhoz, Augustus Caesarhoz képest! Senki és semmi.
a tininindzsa harciteknőcökből a 4 teki mestereVarga Tamás írta:Ki az a szecska?Perrero írta:
szecska mestert se hagyd ki
Ki az a szecska?Perrero írta:szecska mestert se hagyd kiVarga Tamás írta: Ki vagyok én Michelangelo Buonarrotihoz, leonardo da Vincihez, Raffaello Santihoz, Donatellóhoz