Ronaldinho&Barca írta:"Ő egy focista, aki mosolyogva játssza a focit, és a labda a lábán életre kel"
Én úgy gondolom, ez egy tökéletes végszó lehetne. Nagyon sajnálnám, ha elmenne. Főleg így. Kb. 3 évvel ezelőtt, Ő volt az a játékos, akire joggal mondhatták az egész világon: "Ronaldinho? The perfect player!" Nehezen lehetett földrevinni, a labdát elvenni tőlle pedig (kis túlzással persze) szinte lehetetlen volt. Öröm volt nézni, amikor 3-4 védő faragta, elborította, majd mosolyogva állt fel. Arra is emlékszem, amikor a zaragoza ellen, egy kamu pirosat kapott, és sírva hagyta el a pályát. Ez is azt bizonyítja, hogy nem a pénzért, hanem a játék élvezetéért futballozik. Egy fantasztikus játékos...volt.
Óriási hullámvölgybe került. Innen úgy néz ki, szinte sehogy sem tud kimászni...Barca színekben biztosan nem. A szurkolók, a csapattársak, az edző, és a vezetőség sem tudott neki/rajta segíteni. Nagyon sajnálom.Úgy gondolom Ő az a játékos, aki minden tiszteletet, és szeretetet is megérdemel. Nagyon jó ember is. Még azok ellenére is azt mondom, amiket hallani lehet rólla. Hiszem, hogy képes magára találni. Egyetlen dolog bánt. Hogy ezt már nem nállunk fogja megtenni.
Azt hiszem, Ő az az ember, aki bárkinek a példaképe lehet. Két dolog miatt gondolom ezt: 1. Küzdeni tudás. Szinte legnagyobb nyomorból emelkedett a leggazdagabbak közzé. Mindenki kedvencévé vált. Mindenki tisztelte. Úgy gondolom, ezt vas akarat nélkül nem érhette volna el. 2. Ember tudott maradni. A nagy ismeretség, és az eszméletlen pénzek ellenére szerény, balhé mentes volt. Nem vette el a pénz az eszét.
Lehet, hogy az elfogultság beszélt belőllem, de én így látom a dolgokat. Hagyjuk békében elmenni. Hiszen kapott elég sok kritikát, és én szeretném, ha mondjuk nem az lenne az utolsó mondat amit hallana: "Soha többet be ne tedd a lábad Barcelonaba!"
Hanem ezt: "Köszönünk mindent. Sok sikert a továbbiakban."
Tudom, hogy túl érzelmes, csöpögős lett ez a hsz, ezért elnézést kérek. További jó éjszakát mindenkinek.