Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 19:06:58

cps46 írta: szerk: amúgy remélem Perreiro Sio jól van, mert enyég csúnyán összetörte most magát.
Háát a Vuelta-t biztosan kihagyja.
Nagyon sajnáltam.

Mellesleg nagyon sajnálom Evans-t, mindig ott van a tüz közelében és mindig elbukja, 31 éves, 1 vagy 2 Tourt még lenyomhat.
Ő benne bizom még, hogy mindig is tisztán csinálta, sajnos a tavalyi győztes Contador is 95%, hogy "bennevan".
battya
Jugador del Barça

2008.07.26. 18:54:26

A Tour 90%-ában nem Sastre seggét nyalta a CSC, hanem Schleckét, ebből gondolom kivehető, hogy ugyanolyan piszkos munkát végzett a spanyol is mint mint a csapat többi tagja, a luxemburgi kivételével.
Azon a szakaszon a CSC diktálta az iramot
A szakaszon belül iramnak lehet nevezni azt, ahogy Sastre ment az utolsó 13 km-en, de nem azt, ahogy a CSC ment, mivel nekik az volt a feladatuk hogy minél lassabban menjenek, nem viccből ért fel hozzájuk hatalmas hátrányból Sanchez ill. Menchov.
Evans elmehetett volna, de nem tudott, s nem azért mert kifárasztották, hanem mert..
Real Madrid.
EFOTT
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.26. 18:46:02

Replay, egyetértek azzal, hogy Armstrong-nak nagyon is kellett a jó csapat. És azzal is, hogy Sastre a CSC nélkül csak egy top10-es menő lenne a sok közül. '96 óta folyamatosan követem a Tour-t, és ezalatt azért történt pár dolog. Ullrich és Pantani nem a csapata miatt nyert Tour-t. Ha Evans is gyenge csapattal akar nyerni, akkor mutasson valamit, mert az eddig látottak kevésnek bizonyultak.

Tamás, Perreiro Sio főleg annak köszönheti a győzelmét, hogy benne volt egy hatalmas szökésben, amit senki nem vett komolyan + a Landis-féle kavarás is jól jött neki.

szerk: amúgy remélem Perreiro Sio jól van, mert enyég csúnyán összetörte most magát.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.26. 18:41:50

Replay írta:
cps46 írta:És nincs értelme azzal jönni, hogy nincs csapata. Az országúti kerékpár csapatsport, de ha nincs csapatod, akkor gazdálkodj azzal, amid van.
Jaj, dehogynem.
Csapat nélkül nem lehet Tour-t- nyerni, Armstrongnak is szüksége volt rá, Sastre nem tudom hol lenne, ha nem lett volna ilyen erős a CSC.
Nem azt mondom, hogy a csapatban mindenkinek mindig topon kell lenni, de ha legalább egy vki lett volna, aki ott van mellette.

Ha ehhez hozzáveszem, hogy mindenki Evans-t támadta, akkor fölösleges is ezen rágódni.

Rég volt már ilyen, hogy egy csapat ilyen erős legyen hegyen, mint a CSC.
Csak 2 éve: Caisse d'Espargne, Pereiro Sio győzelmekor.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 18:32:44

cps46 írta:És nincs értelme azzal jönni, hogy nincs csapata. Az országúti kerékpár csapatsport, de ha nincs csapatod, akkor gazdálkodj azzal, amid van.
Jaj, dehogynem.
Csapat nélkül nem lehet Tour-t- nyerni, Armstrongnak is szüksége volt rá, Sastre nem tudom hol lenne, ha nem lett volna ilyen erős a CSC.
Nem azt mondom, hogy a csapatban mindenkinek mindig topon kell lenni, de ha legalább egy vki lett volna, aki ott van mellette.

Ha ehhez hozzáveszem, hogy mindenki Evans-t támadta, akkor fölösleges is ezen rágódni.

Rég volt már ilyen, hogy egy csapat ilyen erős legyen hegyen, mint a CSC.
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.26. 18:28:34

Evans úgy akart Tour-t nyerni, hogy a hegyeken nem engedi el az "okosokat", az időfutamon pedig megveri őket. Ez így rendben is lenne, még szakaszgyőzelem nélkül is kivitelezhető. Viszont Evans egyik követelménynek sem tett eleget, jópár hegyen otthagyták, és az időfutamon is magához képest rosszul teljesített. Így asszem nincs miről beszélni. És nincs értelme azzal jönni, hogy nincs csapata. Az országúti kerékpár csapatsport, de ha nincs csapatod, akkor gazdálkodj azzal, amid van.
Sastre meg másfél perces hátrányból szép lassan összehozott ugyanekkora előnyt, majd a végén megtartott annyit, hogy elég legyen. Így kell Tour-t nyerni. Hogy az L'Alpe-d'Huez-i szökése betervezett volt-e, az tökmindegy, Ullrich is vízhordóként nyert Tour-t.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 18:14:34

Varga Tamás írta: Tévedsz. :lol: Az utolsó két Alpok-beli szakaszon mindenki Evans ellen volt. A legdurvább, mikor kedden Valverde rárivallt - már nem is tudom kire, talán valamelyik Schleck-re -, hogy menjen már. De, végülis érthető. Sanyi is spanyol, meg a Károly is az.
F. Schleck-et akarta segiteni Valverde...
Félreérted, mert Valverde nem értette a dolgot, ő még azt hitte, hogy F. Schleck-nek kell a sárgáért menni, ezt akkor Sipiék is megemlitették, hogy szegény Valverde nem érti a szitut.
Azon a szakaszon a CSC diktálta az iramot, rájuk leginkább Evans, Kohl és Mencsov volt veszélyes.
4-5 CSC-s ment elől.
Amikor megindult Sastre az volt a cél, hogy a közvetlen riválisok vele menjenek, majd haljanak meg.
Mencsov bele is ugrott a csapdába, ment Sastre-vel, meg is szivta.
Itt az a kérdés:
Vajon Sastre ezért ment-e, mert a sárgáért ment, vagy mert ő volt legjobb erőben és neki szánták a fárasztási feladatot.
Mikor eltudott szökni, közben sztem F. Schleck tudatta a csapattal, hogy nem bir többet menni, aztán alakulta igy a dolgok.
Kohl nem birt többet menni, Evans sem, de ő nem is akart.
Most az, hogy a CSC-nél szándékos volt-e, vagy csak közben lett eldöntve, hogy Sastre vegye át a sárgát, nem tudom.
Valószinü, hogy Evans azzal számolt, hogy majd az időfutamon...

Utólag fog majd kiderülni, hogy végig Sastre-re ment-e ki a dolog, mert elég sokáig nem róla szóltak a dolgok.

Tény, tudatában a mai gyenge Evans időfutamának, egyértelmü, hogy vmelyik hegyen támadnia kellett volna...de képtelenség, hiszen nem volt egyetlen segitője, SŐT, mindenki az ő bukására játszott, annyira nyilvánvaló volt, hogy őt kinálják be, ezt még Sipiék is észrevették.
Anno Armstrong idejében is úgy volt, hogy egyvki mindig maradt mellette, aztán mikor elérkezettnek látta az időt a támadásra (mert többiek halottak voltak már), akkor elindult, mint a rakéta...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.26. 18:11:16

Varga Tamás írta: Tévedsz. :lol: Az utolsó két Alpok-beli szakaszon mindenki Evans ellen volt. A legdurvább, mikor kedden Valverde rárivallt - már nem is tudom kire, talán valamelyik Schleck-re -, hogy menjen már. De, végülis érthető. Sanyi is spanyol, meg a Károly is az.
Pont ezért érdemelte volna meg...mert mindenki ellene volt és mégis az utolsó szakaszig volt esélye arra,h megnyerje a Tourt....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.26. 18:08:21

Replay írta:
Varga Tamás írta:Amennyit láttam belőle, az alapján Sastre ezerszer jobban megérdemli, mint Evans. A spanyol legalább küzdött, akciózott a hegyekben, látszott rajta, hogy nem az időfutamban bízik. Evans teljesen eltaktikázta magát - ezek szerint. Apán nézte, ő mondta. Ő még hisz nekik.
Akciózott?
A királyetapon indult meg, mikor csapata a CSC már leamortizált mindenkit, Kohl-t, Evans-t, Mencsov-ot.
A CSC folyamatosan fárasztott, főleg Evans-t.
Ez a legdurvább és Evans birta, igaz többet nem tudott menni, de NEM VOLT CSAPATA. Olyan csapattal, mint a CSC, már rég megnyerte volna a Tour-t.
Tévedsz. :lol: Az utolsó két Alpok-beli szakaszon mindenki Evans ellen volt. A legdurvább, mikor kedden Valverde rárivallt - már nem is tudom kire, talán valamelyik Schleck-re -, hogy menjen már. De, végülis érthető. Sanyi is spanyol, meg a Károly is az.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 18:03:40

Varga Tamás írta:Amennyit láttam belőle, az alapján Sastre ezerszer jobban megérdemli, mint Evans. A spanyol legalább küzdött, akciózott a hegyekben, látszott rajta, hogy nem az időfutamban bízik. Evans teljesen eltaktikázta magát - ezek szerint. Apán nézte, ő mondta. Ő még hisz nekik.
Akciózott?
A királyetapon indult meg, mikor csapata a CSC már leamortizált mindenkit, Kohl-t, Evans-t, Mencsov-ot.
A CSC folyamatosan fárasztott, főleg Evans-t.
Ez a legdurvább és Evans birta, igaz többet nem tudott menni, de NEM VOLT CSAPATA. Olyan csapattal, mint a CSC, már rég megnyerte volna a Tour-t.

De inkább ne vitázzunk tovább, mert felmegy az agyvizem azon, hogy még az öreganyám nyugdijába is belekötsz.
No offense, de egy idő után ez nagyon fárasztó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.07.26. 18:09:25-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.26. 17:57:35

Amennyit láttam belőle, az alapján Sastre ezerszer jobban megérdemli, mint Evans. A spanyol legalább küzdött, akciózott a hegyekben, látszott rajta, hogy nem az időfutamban bízik. Evans teljesen eltaktikázta magát - ezek szerint. Apán nézte, ő mondta. Ő még hisz nekik.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 17:52:55

Bányász írta: Off:szerintem akkor is Evans ellen vannak a stúdióban.Amit nem szeretek.Jó tőlem szurkoljanak annak akinek akarnak,de ne mutassák.Azt meg végképp ne,h ha valaki ellen van.Komolyan Sipi csalódott volt amikor meglátta,h Kohlt megelőzte Evans...
Én imádom Sipit, sokat látott, jó humorú, de azt sosem értettem, hogyan képes a mai napig elfogadni Armstrong győzelmeit...
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 17:49:32

Varga Tamás írta:Replay!
3-5 perccel jobb Evens Sastrénál. Akkor, hogy lehet az, hogy most Sastre vezet 1:05mp-cel az összetettben az időfutam után. :shock:
Az elhamarkodott kijelentésekkel csínján kellene bánni. :wink:
Kedves Tamás!

Óriási meglepetés ez, nem tudom, mi történt Evans-szel, valszeg nem birta a nyomást (mint máskor sem).
Elvileg képes lett volna ennyivel megverni.

Nem volt elhamarkodott kijelentés :evil: :evil: :evil:
Az elhamarkodott kijelentés a tied volt barátom, mert úgy látszik, mégis nézted a szakaszt, vagy informálódtál, pedig úgy nem érdekel, meg húzzál le magukat a WC-n...no comment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.07.26. 17:54:27-kor.
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 17:48:04

Carlos Sastre nyerte a 2008-as Tour-t!!!

Hosszú pályafutása során rászolgált az öreg.
Messze a CSC volt a legerősebb.

Evans nálam jobban megérdemelte volna, de megint csak maradt az "örökmásodik". Csapata semmiben sem tudott neki segiteni, egymagának kellett tartania magát az erős CSC ellen.

Sastre nagyon összeszedte magát, Evans pedig ma nem ment jól.

Legkellemesebb meglepetés: Kohl
A legnagyobb vesztes: Evans
Legnagyobb csalódás: Valverde, Cunego
A legszánalmasabb: Ricco, Piepoli és Millar, mikor leszólta Ricco-t, holott ő is bukott már le.

Nagyon élveztem ezt a három hetet, remélem már nem lesz több lebukás.
Elképesztő volt a hangulat, Franciaország gyönyörü, nagyon jó volt a közvetités, összességében mindennel elégedett vagyok.
Jó lenne, ha jövöre indulhatna az Astana.
Igaz, sok szponzor kiszáll, sok új csapat alakul majd.

Várom a Vuelta-t :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.07.26. 18:01:24-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.26. 17:47:41

Na hát nagyon úgy néz ki,h megnyeri Sastre...aminek azért örülök mert bár különösebben nem szurkoltam senkinek de Sastre még a régiek közül van.

Evans elgörcsöli...nagyon akart pedig,az elején haladt is de elfáradt.Szerintem pszichéssen nem bírja elviselni az esélyesség terhét.

Mutattak egy statisztikát amin az időfutamokat mutatták és szinte mindig 2-3 perccel Sastre előtt járt...érthetetlen most mi történt vele.

Kohl előtt le a kalappal,élete második Tourján pöttyös trikó meg dobogó.Az azért nem rossz teljesítmény.

Nem volt rossz ez a Tour már ami az izgalmakat illeti,jó volt nézni várom a jövő évit.

Idén is meglátszott mennyit számít egy jó csapat...

Off:szerintem akkor is Evans ellen vannak a stúdióban.Amit nem szeretek.Jó tőlem szurkoljanak annak akinek akarnak,de ne mutassák.Azt meg végképp ne,h ha valaki ellen van.Komolyan Sipi csalódott volt amikor meglátta,h Kohlt megelőzte Evans...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.07.26. 17:48:53-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.26. 17:46:51

Replay!
3-5 perccel jobb Evens Sastrénál. Akkor, hogy lehet az, hogy most Sastre vezet 1:05mp-cel az összetettben az időfutam után. :shock:
Az elhamarkodott kijelentésekkel csínján kellene bánni. :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.26. 16:38:59

Replay írta:Indul Sastre.
Közben Vandevelde 71km/h-val ment.
Evans mint a rakéta.

Következő egy órában minden eldől.
Már egyáltalán nem tud érdekelni. Az elmúlt 3 napban egy percet sem láttam, és nem is érdekel. Húzzák le magukat a WC-n, mind, egytől-egyig. :twisted: Elveszik az ember kedvét, hitét, izgalmát a sporttól, a kerékpártól.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.07.26. 16:37:09

Indul Sastre.
Közben Vandevelde 71km/h-val ment.
Evans mint a rakéta.

Következő egy órában minden eldől.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.25. 16:35:13

grecki írta:
ozsimiki írta:
Nem akarok nagyon belefolyni a vitátokba, de azért az tényleg elég gyanús, hogy a betegsége előtt egy tucatsprinter volt, aki minden hegyen meghalt, aztán pedig pár évvel később az Alpe D'huez-en hátrakukkantott Ullrichra, és úgy otthagyta a németet, mintha az gyök kettővel közlekedett volna. Egy más dimenzió volt Armstrong, senkinek még csak esélye sem volt ellene... hét éven keresztül.

Ha jól tudom, akkor többször bíróságra is kellett járnia, mert a segítői (masszőrök, fizikoterapeuták, stb.) többször is feljelentették, csakhát, abból is mindig kimászott valahogy.

Amúgy én mindig is utáltam, valószínű azért, mert a kedvencem többek között miatta lett ötször második a touron... :D

Szerk. Szőke??? :D
Egyetértek,h gyanús,de abban nem,hogy más nem használt semmit sem a vetélytársai közül,akik fogalmazzunk így a kedvetekért: szintén nem buktak le. A kritikusai,és akik rühellik,fel fognak hozni bármit,csakhogy megmagyarázható legyen az a teljesítmény. Ha azt írom,h más is doppingolt,akkor Lance jobb szert használt,ha azt írom,h többi is,akkor Lance mégjobbat. Én meg igenis tisztelem benne amit elért,és amit túlélt,az akaratereje meg frenetikus,ahogy a teljesítménye is az volt.

Szerk: világos barna :wink: :D ,de most nagyon beindult a szezon,érdemes errefele ellátogatni,mindenki talál kedvére valót :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.07.24. 17:59:47

Na fiúk ebben teljesen egyetértek veletek azt a hüle Birkát én is elrugdosnám Rogi mellöl :D :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:
Majd én segítek neki visszajönni a hullámvölgyböl :D :D :D :D :D
Tamás,Anycid tudja hogy mi a jó :P :P :P :P :P
Na azt nem szeretném h teljesen eltünjön mert azért az nagyon nagy vesztesége lenne a tenisznek :cry: de egy kis helycsere nem fog ártani mondjuk ez abbol a szempontbol rossz h így teljesen Nadal-Rogi-Nole hármas veszi át az uralkodást(már így is átvették) és azért vannak még a mezőnyben nagyon jó játékosok :D :D :D :D
Majd Gulbis megmutatja :lol: :lol: :lol: :lol:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.07.24. 17:58:02

[quote="ozsimiki"][/quote]

Nem akarok nagyon belefolyni a vitátokba, de azért az tényleg elég gyanús, hogy a betegsége előtt egy tucatsprinter volt, aki minden hegyen meghalt, aztán pedig pár évvel később az Alpe D'huez-en hátrakukkantott Ullrichra, és úgy otthagyta a németet, mintha az gyök kettővel közlekedett volna. Egy más dimenzió volt Armstrong, senkinek még csak esélye sem volt ellene... hét éven keresztül.

Ha jól tudom, akkor többször bíróságra is kellett járnia, mert a segítői (masszőrök, fizikoterapeuták, stb.) többször is feljelentették, csakhát, abból is mindig kimászott valahogy.

Amúgy én mindig is utáltam, valószínű azért, mert a kedvencem többek között miatta lett ötször második a touron... :D

Szerk. Szőke??? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.07.24. 18:00:48-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.24. 17:54:41

ozsimiki írta:Már rolland garros előtt leírtam,h kezdi a lejtőt,szép nagy sebességgel,akkor is látható volt,h ez a Federer,már nem az. Persze visszajöhet még vhogy,de kumma nehéz lesz. Lilatehenet le kellene váltania,mert nagyon elkényelmesedett,talán új bige ösztönözné..
Édesanyán nagyon szurkol Rogernek, és már vagy 1,5 éve hajtogatja, hogy azt a szőke démont el kellene tőle zavarni, mert teljesen tönkreteszi a pályafutását. Erre szoktam Ancinak mondani, hogy jó helyen van ő Federer mellett, még egy 2-3 évig csak legyen a párja. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.24. 17:49:32

Már rolland garros előtt leírtam,h kezdi a lejtőt,szép nagy sebességgel,akkor is látható volt,h ez a Federer,már nem az. Persze visszajöhet még vhogy,de kumma nehéz lesz. Lilatehenet le kellene váltania,mert nagyon elkényelmesedett,talán új bige ösztönözné..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.24. 17:47:48

Engem nagy örömmel töltött el Federer buktája. Szerintem, a srác kezd kiégni. Koncentrációban, pszichikailag. Lehet, hogy az a gond, ami oly sokszor: 'Keresd a nőt!'

Mikivel jól szurkolunk a spanyolnak! :lol:
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.07.24. 17:16:48

Sziasztok
Nem tudom ki követi a teniszt de Kanadában most megy a Rogers cup és hát elég érdekesen alakult már ami a Federer szurkolókat illeti mivel a 2. körben kikapott Rogi 6:4 5:7 4:6 arányban Gilles Simon-tol :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Igazán nem értem mi van vele????ez így nagyon nem jó nehéz belátni de "örülnék" ha Nadal lenne már a világelső és rájönne h vmi nagyon nincs rendben!!Ez az egész év egy nagy zuhanórepülés bár várható volt már azért majdnem 5 éve világelső ezt igy nem lehet a végletekig...
:( :( :( :( :(
Sőt amit még furálok h mitha egy kicsit télleg "elszállt" volna már a nyilatkozatain kezd kibukni ez a dolog bár lehet h én vok a paranoiás.
:D :D :D
A tornát meg igazán megnyerhetné Blake vagy Davydenko :lol: :lol: :lol:
Válasz küldése