Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah és mivel volt 25 kapuralövése ezért már járt a 11-es.Itt sokan mondják,hogy a Barca is a 103. percben kapott tizenegyest!Jah,de előtte volt 25 kapuralövése és megannyi elpuskázott helyzete
ezekszerint vak is vagyKeelhaul írta:Látom az Espanol elleni tizenegyes másként ítélitek meg, ez is mosolyt csal az arcomra.
Hát nemtudom, felőlem nyerjenek minden meccset a El Classico-n kívül,ugy mint mi :p . Na mind1, lényegében minding behuzzák vhogy a meccset,de ugy jó csapatnak szerencséje is van,csak meddig?barca99 írta:Tavaly előtt, amikor elhangzott a xx. döntő van a bajnoki címíg, én is ezen a véleményen voltam. Nem nyerhetnek mindig így. Felébredtem. De.Sanama írta:Véleményem,hogy a Madridot nagyon kísérti és előbb utol utoléri a vereség,elkövetkező 1-2 fordulóban szerintem 1szer kikapnak mert már nagyon "rájukfér."
Tavaly előtt, amikor elhangzott a xx. döntő van a bajnoki címíg, én is ezen a véleményen voltam. Nem nyerhetnek mindig így. Felébredtem. De.Sanama írta:Véleményem,hogy a Madridot nagyon kísérti és előbb utol utoléri a vereség,elkövetkező 1-2 fordulóban szerintem 1szer kikapnak mert már nagyon "rájukfér."
Nos igen:) ERgo az atletico támadott... a 2. félidőt láttam csak ez igaz , de hogya real játékában akkor nem volt benne semmifél gól az biztos , az Atlétikóéba sem , nem ezt mondtam.Mosquito írta:Lehet.vale írta: Szerintem te nem ezt a mecset nézted... de tényleg.
Az atleticotól gólhelyzetre sem emléxem a real meg akkor kontrázta le az ellenfelet amikor akarta.
osztom a véleményedfcjoc írta:le kell írni.. úútálom a madridot.. szívbűűűl. jó8
Lehet.vale írta: Szerintem te nem ezt a mecset nézted... de tényleg.
Szerintem te nem ezt a mecset nézted... de tényleg.Mosquito írta: A botrány az az atletico teljesítménye volt.
A szabadrúgás góljuk(aminél a sorfal max 5méterre állt) volt az egyetlen értékelhető momentumuk(igaz nem láttam az egészet).
A real 2. gólja meg benne volt a levegőben. Mindig azt éreztem, hogy akkor rúgnak gólt amikor akarnak, de nem volt szükségük rá egészen az egyenlítésig.
A botrány az az atletico teljesítménye volt.lionelmessi19 írta:ez botrány.
itt állt a meccs 10-12percet? nemhiszemgyaliraul írta:Espanyol - Barcelona?97. percben tizenegyessel nyerni. Ez a real.