Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És nem. Nyert a pool... Most nem volt szerencséje a chelseanek.CFirpo3 írta:Én azt mondom, hogy a kékek hamarosan betalálnak. Eddig is volt akkora szerencséjük, hogy megtartották a veretlenségüket otthon.
Én azt mondom, hogy a kékek hamarosan betalálnak. Eddig is volt akkora szerencséjük, hogy megtartották a veretlenségüket otthon.ozsimiki írta:nehogymár ez a pool vegye el a Chelsea ősidők óta tartó hazai veretlenségétbár a kékeket se bírom, de azért maradjon meg most a hazai renomé...
0-1,de nyomnak a kékek, eddig minden kimarad.
Úgy-úgy!Szintén Manchesteresként a legjobb eredménynek szurkolok:a döntetlennekozsimiki írta: Chelsea-Pool-on meg rem x lesz.
NincsCFirpo3 írta:Eurosport2-d nincs?Sanama írta:egy linket dobna vki a meccshez pls?
Az utóbbi idők meccseiből kiindulva biztos egy unalmas x lesz.ozsimiki írta:Chelsea-Pool-on meg rem x lesz.
Akkor lenne igazi süllyesztő, ha elmenne Madridba!Saviola írta:Ronaldo ebben a szezonban egy kalap sz.rt sem ér.Ha megkapja az aranylabdát süllyesztő
Igen, 14,30-kor, asszem.davi10 írta:Ma lesz a Chelsea-Pool ?
A lehető legnagyobb kihívás egy edző számára egy tök utolsó csapatot felhozniCFirpo3 írta:Redknappot nem értem. Miért megy el a 7. Portsmouth-ból a tök utolsó Tottenhamba? Van az a pénz ami elcsábítja?
Ramos milyen Sevillát hagyott ott?CFirpo3 írta:Redknappot nem értem. Miért megy el a 7. Portsmouth-ból a tök utolsó Tottenhamba? Van az a pénz ami elcsábítja?