Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
manuel írta:Nem tudja valaki véletlenül,hogy a mai Sporting elleni BL-mecsett hol lehet megnézzni az interneten???Előre is kösszönöm.
Nem mechás vagy véletlen a BME-n?Ákocka írta:Holnap írok C++os tárgyból pótzh-t, ha bukom, 1 év csúszás.gergo9 írta:Ha valaki jó C nyelven való programozásba akkor az jelezze már. PLS
Egyébként mi lenne a kérdés konkrétan?
http://whatismyipaddress.com/lopakodo írta:Valaki segítsen...Vistan hol tudom megnézni az ip címet ?
prog.hugergo9 írta:egy függvény kéne vizsgálni f(x)=x(3.on)-cos(x)/(x-0,2)*ln(X)
Bekéri az intervallum kezdő és végpontját osztásközök számát ahol nem értelmezett a függvény hibaüzenetet küld az osztópontokban kiszámított függvényértéket kiírja táblázatos formában
Hát ne haragudj, ez nekem se menne. Egyrészt már túl régen csináltam meg az analokat, másrészt nem tudok ilyen szinten programozni.gergo9 írta: egy függvény kéne vizsgálni f(x)=x(3.on)-cos(x)/(x-0,2)*ln(X)
Bekéri az intervallum kezdő és végpontját osztásközök számát ahol nem értelmezett a függvény hibaüzenetet küld az osztópontokban kiszámított függvényértéket kiírja táblázatos formában
Értem, köszi nagyonTim írta:Ez nem minden fórumnál működik csak ahol engedélyezve van.torrentkiller írta:Hogyan kell pl egy fórumra betenni videót youtuberól? (nem Eurobarcára:D)
lécci segítsetek:D
Először kell egy youtubos link ami kb. így néz ki:
http://www.youtube.com/watch?v=I2v_XY-wsjs
Ennek a videónak van egy ID-je,ami az egyenlőség jel után van,a mi esetünkben ez I2v_XY-wsjs. Ezt beilleszted egy ilyenbe:[youtube]... [/youtube] Értelem szerűen a pontok helyére kerül az ID.
Mintha képet,vagy videót linkelnél.
Ez nem minden fórumnál működik csak ahol engedélyezve van.torrentkiller írta:Hogyan kell pl egy fórumra betenni videót youtuberól? (nem Eurobarcára:D)
lécci segítsetek:D
egy függvény kéne vizsgálni f(x)=x(3.on)-cos(x)/(x-0,2)*ln(X)Ákocka írta:Holnap írok C++os tárgyból pótzh-t, ha bukom, 1 év csúszás.gergo9 írta:Ha valaki jó C nyelven való programozásba akkor az jelezze már. PLS
Egyébként mi lenne a kérdés konkrétan?
Én kétféleképpen szedek borítót. 1., google-be beírod a lemez nevét, képek, és általában kidobja egy csomó méretben. 2., Külföldi, ismertebb előadóknál iTunes-ba a Music Library-be be vannak húzva a zenék, kitöltve a számcím, előadó, album, akkor csak jobbklikkelsz egyet ahol a zenék vannak, és van egy opció: 'get album artwork'. Leszedi mindet. Bár ez csak ahhoz jó, hogy ha ezután áthúzod iPodra, akkor ott is mutatja majd a borítókat. Mondjuk mintha lenne iPodod.Perrero írta:Kéne Santana és Kowalsky meg a Vega összes lemezborítója..
köszke
ha én is ideírom, hogy nagyon fontos lenne akkor hamarabb megkapom őket
Nekem van egy 88 oldalas pszihó jegyzetem, ami inkább tananyag, mint olyan, ami neked kell, de ha gondolod elküldhetem.barca99 írta:Nem tanul(t) itt valaki pszichológiát? A félévi vizsgáig egy rövid beadandót kell leadni (tényleg nem sok, 3 oldal). A téma pedig mindegy, csak pszichológiai témájú legyen. Valaki nem tudna valami jó témát adni, amihez van forrás neten is és vannak róla könyvek (vagy könyvcímek a neten - bibliográfiához kell). Ami kapásból eszembe jutott az az alkoholizmus esetleg az álmok. De ha valakinek egyéb ötlete van... Esetleg pszichó-szakos és foglalkozott bármilyen témával komolyabban és adna néhány támpontot, megköszönném.
Szerintem a legjobb téma a placebo, s ehhez pedig könnyen találsz forrást, ami elég 3 oldalnyi beadandóhoz...barca99 írta:Nem tanul(t) itt valaki pszichológiát? A félévi vizsgáig egy rövid beadandót kell leadni (tényleg nem sok, 3 oldal). A téma pedig mindegy, csak pszichológiai témájú legyen. Valaki nem tudna valami jó témát adni, amihez van forrás neten is és vannak róla könyvek (vagy könyvcímek a neten - bibliográfiához kell). Ami kapásból eszembe jutott az az alkoholizmus esetleg az álmok. De ha valakinek egyéb ötlete van... Esetleg pszichó-szakos és foglalkozott bármilyen témával komolyabban és adna néhány támpontot, megköszönném.