Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát haver, bocsi, de nehogy Johannak nelegyen igaza. Inkább azt nemtudom, hogy te mit néztél. Messi a gólját leszámitva nemsokmindent tudott csinálni a 2. játékrészben. Nagyon sok labdát veszitett. Ő nem az a játékos mint dinho volt, hogy egy felállt védelmet is simán áttapos.. (lásd Barca vs Chelsea 1-1 anno) míg Messinek terület kell ugyanis a cselezési technikája merően más... még dinho trükközött minden cselében, addig Messi a testcsellel, és sebességével dominál.. az ő megmozdulásai nem lesznek olyan motivumok sose mint randalinkáé volt...ettől független a világ legjobb playere jelenlegtudomka958 írta: egyébként láttad is a meccset,vagy csak mesélt róla valaki...?
Valami igazság van benne, de az első fél órában azért igen csak Messisen játszott, miután pedig szanaszét rúgták, nem csoda hogy elment a kedve.MQuC írta:Szvsz Cruyffnak igaza volt. A második félidőben például abszolót eltűnt.
Pontosítok: Nem eltűnt, hanem ugy jáétszot mint r10Mindig nála volt a labda, mindíg "fel akarta rúgatni magát" . Ráadásul rengeteg labdát vettek el tőle. És nem rajta mulott, hogy nem kontráztak le.
egyébként láttad is a meccset,vagy csak mesélt róla valaki...?MQuC írta:Szvsz Cruyffnak igaza volt. A második félidőben például abszolót eltűnt.
Pontosítok: Nem eltűnt, hanem ugy jáétszot mint r10Mindig nála volt a labda, mindíg "fel akarta rúgatni magát" . Ráadásul rengeteg labdát vettek el tőle. És nem rajta mulott, hogy nem kontráztak le.
1: Ha nem így történt, és valóban rossz helyen olvastam, akkor nem csak hogy bocsánatot kérek, hanem nagyon is örülök. 2: Cruyff a valaha volt 1ik legnagyobb Barca spíler, legenda edzőként is, aki ilyet mondana neki bármely Barca játékos közül örökre elásná magát, én biztos hogy nem szeretném mint előtte. 3: Azért 1 véleményt nem kell figyelembe vennie, és hallgatni( bár itt nem akárkiről van szó!) de ilyet nem mondok főleg nem 1 élő legendának... A lényeg: akkor nagyon is remélem h hülyeséget idéztem.chi omega írta:mi ezzel a probléma amúgy? messinek egy ember véleményét kell figyelembe vennie, és hallgatni rá, és ez nem cruyff, hanem guardiola.
Ebben ne legyél olyan biztos, hogy ezt mondta!lluisllach89 írta:Most csalódtam sajnaAz ok hogy cannavaronak visszaszólt h túl könnyen került a földre. 1: Kit érdekel a véleménye? 2: Kifizethetné a horpadást a kapufán! 3: Amit Leo is mondott: törődjön a saját csapatával...
Ez ok. Nah de Cruyff... Annyit mondott a holland félisten hogy nem kellett volna behúzódni annyi alkalommal középre ezért szenvedett el annyi rúgást.
A mi kis szerény Leonk hogy reagált Cruyff mondandójára amiben semmi sértés nem volt csak jótanács? "I have very little interest in what Cruyff has to say." Csalódtam sajnos.
Biztos megbízható forrásból van,hogy ezt mondta.lluisllach89 írta:Most csalódtam sajnaAz ok hogy cannavaronak visszaszólt h túl könnyen került a földre. 1: Kit érdekel a véleménye? 2: Kifizethetné a horpadást a kapufán! 3: Amit Leo is mondott: törődjön a saját csapatával...
Ez ok. Nah de Cruyff... Annyit mondott a holland félisten hogy nem kellett volna behúzódni annyi alkalommal középre ezért szenvedett el annyi rúgást.
A mi kis szerény Leonk hogy reagált Cruyff mondandójára amiben semmi sértés nem volt csak jótanács? "I have very little interest in what Cruyff has to say." Csalódtam sajnos.
azért gagonak kiosztott egy szeretetcsomagot, igaz utána szent volt a békeFCBarca88 írta:„Kaptam néhány igen kemény rúgást, ennek ellenére végig higgadt tudtam maradni"(Messi)
Már sokadszorra se találok megfelelő szavakat Messire... mérkőzésről-mérkőzésre érettebb lesz. Olyanokat csinál a labdával(3védővel a nyakán) amiről mások csak álmodoznak, a bal lába életveszély, minimum 3 gondolattal az ellenfél előtt jár, szívét lelkét adja a fociért és Barcelona-ért. Remélem nagyon de nagyon sokáig így is lesz még.
Néha feleslegesen tekeredik a labdára, de ez a játékával jár, és ha gól lesz belőle, ki gondol ilyenekre?
Nem akarom túl fényezni(pedig minden dícséretet megérdemel), de az a hozzáállás amit az El Clásicón is mutatott, minden gratulációt megér. Szétrúgták(vagyis igen erősen próbálták) DE még se veszítettel el a fejét.. pedig hányan megtették, megtettük volna.
Sokat kapott, és Ő erre egyel válaszolt.. amiből gól lett
Még mindig egy csiszoltatlan gyémánt, ha beér... nem lesz ami és aki megállítsa(szerintem). Már nem egy Maradona utód.. hanem egy más dimenzió.
Remélem nem lett túlcsöpögős, de ahogy az elején is írtam.. nehéz rá szavakat találni.
A Bajnokságban még "csak" a 10., összesen a 16. BL-ben 5-t lőtt, amivel első, és a kupában is lőtt egyet.bali 15 írta:Az aranycipőre is esélye van...
Eto'o hány gólos?
Az aranycipőre is esélye van...lui1698 írta:Csak most nézem, hogy Messinek ez volt a 16. találata az idei szezonban.
Tavaly ugyanennyit szerzett 40(!) meccs alatt.
Nem lesz neki se rossz szezonja ha így folytatja...