Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyszerű.ésy mit csinálun a 20%-kal???LG írta:Nos...ha jon Rodrigez akkor talán elfogathato, de ha nem...Silvanus írta:Hát én nagyon remélem is, hogy jön az a Gonzalo gyerek, ez a minimum...Viszont a játékjogának 20%(vagy 25
)megtartani nem volt rossz huzás.
Hát igen!De nem tom miért de még bízok abban hogy mi nem mindent tudunk!Zsolti írta:Hát Gutit meg Riquelmét nem lehet egy lapon említeni sztem.Klasszis különbség van a két játékos között Riq. javára. szvsz,ha gutiért a reál 20at kér,akkor mi simán kérhettünk volna Riquelméért 50-60mihályt is.Maxi írta:És ha arra gondolok h Gutit 20 misiért akarják adni akkor kész...
Hát ahogy a brazilok ellen játszott,azzal a játékkal akár még Ronaldinhot is kiszoríthatta volna.Ellenállhatatlan volt a brazilok ellen!Maxi írta:És kit vennél ki talán Marquezt, Eto'ot vagy Ronniet?gejzy10 írta: azért nálam beférne a kezdőbe, még úgy is, hogy nincs Eu-s papírja.
Nos...ha jon Rodrigez akkor talán elfogathato, de ha nem...Silvanus írta:Hát én nagyon remélem is, hogy jön az a Gonzalo gyerek, ez a minimum...
Hát Gutit meg Riquelmét nem lehet egy lapon említeni sztem.Klasszis különbség van a két játékos között Riq. javára. szvsz,ha gutiért a reál 20at kér,akkor mi simán kérhettünk volna Riquelméért 50-60mihályt is.Maxi írta:És ha arra gondolok h Gutit 20 misiért akarják adni akkor kész...
ha nem jön akkor nagyon sokat kell dolgoznia Laportának h ne legyen tüske a szememben!Zsolti írta:Ha jön gonzalo,akkor még azt is lehet mondani,hogy korrekt volt az üzlet,de tuti,hogy nem fog.Silvanus írta:Hát én nagyon remélem is, hogy jön az a Gonzalo gyerek, ez a minimum...
Többet ér, ez nem kérdés, de lehet, hogy az Atletico is bejelentkezett, de Riquelme inkább azt mondta, hogy maradok a Villarrealban, és ezt akceptálták Laportáék. De amit Vito ír, az is lehet egy indok...Silvanus írta:Az emberség ok, és dícséretes, de másban nem értek veled egyet, mert recesszió ide-recesszió oda az Atletico is, és szerintem még mások is harcba szállhattak volna Riquelméért a nyár folyamán, és ezt a nevetséges 5 milliós összeget simán feltornázhattuk volna még!!! Ezért pedig senki sem fedhette volna meg a Barcát, illetve Laportát, nem?!... Ez természetes, hisz ez üzlet, és Riquelme most egy jó árucikk.... VOLT!!!
mondjuk ez így mégnagyobb hülyeség, de mégis van vmi titok.Spanish Football
Barcelona offer L5M for Villarreal's Rodriguez
tribalfootball.com - June 10, 2005
Barcelona have made a bid for Villarreal fullback Gonzalo Rodriguez.
Choose from over 7,500 FREE Cursors
The Argentine youngster has only been at Villarreal for 12 months, but was a major influence on their Champions League qualification last season and also has caught the eye of Juventus.
Barca have tabled a £5 million offer to Villarreal for Rodriguez.
Az emberség ok, és dícséretes, de másban nem értek veled egyet, mert recesszió ide-recesszió oda az Atletico is, és szerintem még mások is harcba szállhattak volna Riquelméért a nyár folyamán, és ezt a nevetséges 5 milliós összeget simán feltornázhattuk volna még!!! Ezért pedig senki sem fedhette volna meg a Barcát, illetve Laportát, nem?!... Ez természetes, hisz ez üzlet, és Riquelme most egy jó árucikk.... VOLT!!!mrmonster írta:Silvanus vedd már figyelembe, hogy a klasszisok nem szeretnek a cserepadon ülni, és emberség is van a világon, Rijkaard tudja, hogy nem jegelheti a kispadon Riquelmééket és inkább eladjuk őket, minthogy keresztbe tegyünk nekik a karrierjükben. Riquelme és Saviola ott szeretne lenni a Vb-n, s ez csak rendszeres játéklehetőséggel történhet meg. A mai gazdasági recesszióban pedig ne várjuk, hogy 20 millió eurókat adnak értük. És inkább eladjuk őket kevesebbért (a Villarreal okos volt, mert tudta hogy adott esetben ilyen kevésért is megszerezhetik, mert a Barçának gyorsan döntenie kellett), minthogy "fogva tartsuk" itt őket.
Én örülök neki, hogy Villarrealban maradt.
Na jó,de most felefokozott idegállapotban vagyok,meg ha láttad tegnap játszani,akkor 15mihály tényleg katcsú érte!qisy írta:itt csak véletlenül írtad akkor ezt nem?Zsolti írta:Egyáltalán nem biztos.sztem 15mihályért viheti akárki.
itt csak véletlenül írtad akkor ezt nem?Zsolti írta:Egyáltalán nem biztos.sztem 15mihályért viheti akárki.
még a 10,de még a 15mihály is karcsú egy ilyen játékosért.qisy írta:egyébként azt nyilatkozta a laporta hogy 15 milláér akarja eladni rikelmét, és sztem elég nagy esély van rá, hogy a villareal bejut a bl-be és akkor már 10 millát kapnak és még megmarad 25%-a. És ha a villa eladja majd jó pénzér vkinek akkor annaka pénznek bejön a negyede és nem is kell foglalkozniuk azzal hogy eladják.