Rafael Marquez
-
- Entrenador del Barça
ilyen rutinnal, szerintem tartsuk meg. Puyol mellett jól teljesít bár persze hibázik, (de csak az hibázik aki dolgozik.
) de ki nem? Piqué, Puyol, Rafa maradjon, pont elegek ők oda. ill., ha rafa visszanyeri a régi formáját, remélem marad, ha nem, valszeg el kell mennie.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

a nap poénja az övé volt
:D:D
valaki lemérhetné meddig állt ott teljes magányban mire végre valahára megkapta a sárgát
a biró meg mutogat neki hogy rughatod öreg , ne sajnáld
:D

valaki lemérhetné meddig állt ott teljes magányban mire végre valahára megkapta a sárgát

Rafa-nak maradnia kell! a kapitány mellett ő a másik rutinos védő, persze néha hibázik, de Puyi is szokott, ahogy mindenki! én személy szerint elégedett vagyok a játékával, és remélem, h innen vonul vissza...
Puyol,Rafa, Piqué,Milito, sztem elférnek a keretben... ha nem nyeri vissza a formáját Gabi, akkor őt el lehet adni, de a többieket nem!
Puyol,Rafa, Piqué,Milito, sztem elférnek a keretben... ha nem nyeri vissza a formáját Gabi, akkor őt el lehet adni, de a többieket nem!
mondjuk militót.menczel írta:OMG most olvasom hogy nemsokára meghosszbitják a contartját
node akkor kit küldenek el?? mert nem kell hozáá nagyito hogy lássam , nem kell 6 belsőbekk
Henrique lehet +1 évig marad kölcsönbe, szóval ugyanaz lesz mint idén, csak jön még Milito, akiről viszont nem tudhatjuk, h milyen formában tud vissza térni. Szóval nem lesz olyan sok védőnk.menczel írta:OMG most olvasom hogy nemsokára meghosszbitják a contartját
node akkor kit küldenek el?? mert nem kell hozáá nagyito hogy lássam , nem kell 6 belsőbekk
OMG most olvasom hogy nemsokára meghosszbitják a contartját
mindkét kapott gólban vastagon benne volt...
mostanra egyértelmű lett hogy puyol-piqué a legjobb belső védő felálllás
mostanra egyértelmű lett hogy puyol-piqué a legjobb belső védő felálllás
A sérülése óta sajnos nem megy neki. Pedig előtte hibátlanul játszott hosszú meccseken keresztül. De én bizom benne, h sikerül majd összekapnia magát. Mindenesetre most egy kis pad nem ártana neki, mert ennél a 2 fiatal most többet tud szvsz.
amit ma puyollal műveltek az életveszélyes volt
én ilyen rosszul még nem láttam őket együtt játszani..

én ilyen rosszul még nem láttam őket együtt játszani..
- baas11
- Entrenador del Barça
hát vannak hajmeresztő megoldásai, de Abidal is nagyon hiányzik, Sly nagyon kis súlytalan volt....
amúgy a mai védelem a Thuram korszakra emlékeztetett....
amúgy a mai védelem a Thuram korszakra emlékeztetett....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
remélem evidens lett pep számára hogy a dani piqué puyol syvlinho sorral kell kezdeni. rafának volt egy jó ősze, de a legutobbi meccsein sorra hibázik. remélem nem hosszabit vele a vezetőség annak a tudatában hogy milito és henrique is rendelkezésre áll
Miről beszélszmarci6p írta:100-ból egy szabit be is tud rúgni

- westerngom
- Entrenador del Barça
A magánélet, az edzőtől kapott elismerés és bizalom nagyon kihat a játékos teljesítményére. Rafa mikor a klubhoz került a Mexikoi válogatott csapatkapitánya, védekező középpályása és talán a legjobb játékosa volt.marci6p írta:Hát igen ezzel én is egyet értek. Meg általában azokkal a véleményekkel is, hogy gyakran látható a szándékosság a mozdulataiban. Ezt díszesen példázza a válogatott beli piros lapja is ...
Parádés becsúszásai is vannak és e mellett 100-ból egy szabit be is tud rúgni (nem is értem miért nem egy Titi áll oda), most ez szép is lett
Parádés büntetőket is csinál néha, aztán vagy megadják vagy nem szóval én nem értem ezt az embert, ingadozó nagyon.
Nem vagyok ott (sajnos) nem látom mi történik a színfalak mögött, de Marquez a csapattal nyert 2x bajnokságot és BL-t úgy, hogy meghatározó embere volt Puyi mellett a védelemnek.
-
- Jugador del Barça
Hát igen ezzel én is egyet értek. Meg általában azokkal a véleményekkel is, hogy gyakran látható a szándékosság a mozdulataiban. Ezt díszesen példázza a válogatott beli piros lapja is ...
Parádés becsúszásai is vannak és e mellett 100-ból egy szabit be is tud rúgni (nem is értem miért nem egy Titi áll oda), most ez szép is lett
Parádés büntetőket is csinál néha, aztán vagy megadják vagy nem szóval én nem értem ezt az embert, ingadozó nagyon.

A szezon elején egészen jó formában játszott, de mostanában közel sem az igazi....
Elég nagy butaságokat művelt az elmúlt pár meccsen, a válogatottban szerzett piros lapjáról nem is beszélve....
A Mallorca ellen lőtt szabadrúgás gólja viszont gyönyörű volt!
Elég nagy butaságokat művelt az elmúlt pár meccsen, a válogatottban szerzett piros lapjáról nem is beszélve....
A Mallorca ellen lőtt szabadrúgás gólja viszont gyönyörű volt!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Nem rajta múlott, h csak most tudta megmutatni. Nem kapott eddig rá sok lehetőséget.Slither írta:Végre megmutatta, hogy miért nyert szabadrúgáslövő vb-t.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
jaja. az sms kicsit nem hozzáértő volt
Mostanában elég könyen dobálóznak ezekkel, hogy ne milyen szintű, nem olyan szintű.... elég fárasztó. Valakinek meg jól megy egy kisebb csapatban, már hoznák ide....

A becsuszása tizi volt vagy sem?
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem a tegnapi meccsen már jobb volt, de így is voltak hajmeresztő húzásai. A gólja pedig mestermunka, gyönyörű, jót fog neki tenni. Voltak tavaly is gyengébb meccsei, aztán emlékezzünk milyen tanárian focizott utána. Csak kerülnék el a sérülései.
Jah és aki beküldte azt az sms-t, hogy nem Barca szintű, nah az botrányosabb szerintem. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- miihii
- KHAL
Sajna nem sokat tudtam nézni a meccsből,de a szabiját épp sikerült elkapnom...Nagyszerű találat volt,gyönyörűen föltekerte!
Bravo,Rafa!!!
Bravo,Rafa!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Andris
- Adminisztrátor
Emlékeim szerint hétvégén volt szitnén lehetősége, ugyan olyan csúnyán elpuskázta, mint a többit Alves.Ilúvatar írta:miért van az hogy mindig a Dani lövi a szabirúgást? Ő mindig elszúrja, sőt nagyon csúnyán. Most ott van Marquez aki 1 lövésből 1 bemegy a meccsen...
Xavi a legjobb szabadlövőnk, ezen nem sok ember tudna ma változtatni a világon.
Egyébként pedig nagyon szép, mintaszerű, szabadrúgás lövő világbajnokhoz méltó gól!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila