Összefoglalnám mit gondolok a forma 1-ről:
1--nem nagyon értem minek így belenyúlni egy technikai sportba?
azt is hülye szabálynak tartottam mikor 2-3 éve nem lehetett kereket cserélni... ennek mi értelme volt? lassította kicsit a kocsikat ez tény, de ez nagyon hülye szabály
másik nagyon okos szabály ez a "haelromlikaváltódvagymotorodéslecseréled" 10 vagy 5 rajthelyes büntetést kapsz... miért? ugyan már, könyörgöm, ez egy technikai sport, pont benne van, sőt, ennyi erővel azt is csinálhatnák hogy ha a kocsid összetöröd balesetből akkor nem indulhatsz a következő versenyen
miért nem inkább a pontrendszer megváltoztatásán agyalnak? egy ilyen szabálynak sokkal jobban örülnék hogy min a MotoGP-ben, hogy itt még mondjuk a 20. is kapna pontot..
jelen helyzetben tök mindegy hogy 9. vagy vagy 20., pedig azért elég nagy a pozícióbeli különbség
2----- vagy egyszerűen egy teljesen másfajta "koreográfiát" alkalmaznék: minden csapat, istálló csináljon olyan autót, amilyet szeretne, nincs kikötés, nincs benne ilyen hogy az aljának x cm-re kell lennie a földtől egyetlen kikötés lenne, hogy úton kelljen menni vele.. ez szerintem korrekt lenne és rájönnénk ki tudja megépíteni a leggyorsabb autót

inkább ezt nevezném technikai fejlődésnek
ha valaki ilyennel jönne hogy: jó, jó, de valami alapszabálynak kell lennie, hogy mégis mit hogyan építsenek meg, én erre azt mondom, arra ott van a forma 3000 meg az alsóbb kategóriák
köszönöm hogy végigolvastad ezt a kicsit hosszúra nyúlt véleményt