Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
haze71 írta:19. forduló 2009-06-04
17:50
Wekerle - HFCB
1.Zsolti(kapus)
2.Cs. Viktor
3.Marci
4.Zsolti
5.Házé
6. Elemér
7.
8.
9.
Köszi Melkor! Hát sajnos szombatonként nem nagyon tudnék még most járni. Nem nagyon vagyok hétvégén Pesten. De azért köszi, és ha aktuális lesz a dolog mindenképp bepróbálkozokMelkor írta:
Bocs, hogy nem reagáltam korábban.
Bekerülni úgy lehet, ha eljössz velünk focizni párszor - elsősorban Csepelre (szombatonként 17-19 Karácsony Sándor Általános iskola) - ez a foci kb 5-700 HUF szokott lenni.
Ezen kívül vannak szurkolói tornák, villámtornák, illetve bajnokság a Fehérváry úton - ezek drágábbak, de ez mondjuk érthető.
Bocs, hogy nem reagáltam korábban.barcaxavi írta:Még ha nem lehet bekerülni, akkor is kérnék egy választ srácok.barcaxavi írta:Sziasztok srácok!
Azt szeretném megtudni hogy hogy lehet bekerülni a magyar Barcába, illetve, hogy mikor és hol vannak meccsek általában és mik az anyagi vonzatai a dolognak. Akár itt a fórumban, vagy a barcameister@gmail.com-ra várom a választ.
Előre is köszi!
Köszi
Még ha nem lehet bekerülni, akkor is kérnék egy választ srácok.barcaxavi írta:Sziasztok srácok!
Azt szeretném megtudni hogy hogy lehet bekerülni a magyar Barcába, illetve, hogy mikor és hol vannak meccsek általában és mik az anyagi vonzatai a dolognak. Akár itt a fórumban, vagy a barcameister@gmail.com-ra várom a választ.
Előre is köszi!